Şimdi Ara

NİYEMİ ROCK DİNLEMİYORUM (bilmek isteyenler için) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
6.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende fanatik değilim ama techno müzik anlamsız bence bi anlamı bi duygusu yok öle al aleti dıt dıt dıt çal başka bişey yapmasanda olur yani bi duygu bi ruh yok anca hoplar zıplar durursun hem techno müzik daha yeni yeni çıkıyo rock müzik eskiden beri var bi duygusu anlamı var adamlar öle boşa çalıp sölemiyolar

Kadın konusuna da gelirsek;Benim takıldığım hatunları sen rüyanda göremezsin ayrı konu.
    Rock gerçeği eziklerin koyduğu 3-5 resimle değişmez.Söylediklerimi isteyen istediği gibi çarpıtmakta serbesttir.
    Yaşasın Rock

Orjinalden alıntı: :ptah:

Bass'ın sesinin davulun ritmine karıştığı,gitarın kadın gibi ağladığı müziği seviyorum..Ruhuma işlemiş..
    İsteyen istediğini dinlesin.Ben bunu seviyorum.Konuyu açarken verdiğin örnekler yanlış.

Kadın konusuna da gelirsek;Benim takıldığım hatunları sen rüyanda göremezsin ayrı konu.
    Rock gerçeği eziklerin koyduğu 3-5 resimle değişmez.Söylediklerimi isteyen istediği gibi çarpıtmakta serbesttir.
    Yaşasın Rock

Ne güzel de anlatmışsın...
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.