Şimdi Ara

NİYE TIP HARİÇ İSSİZ KALİRSİN DUSUNCESİ VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kime sorarsan sorayim gelme yazma GELECEGİ yok diyor her diyalog aynı kapıya çıkıyor : tıp oku

Bu düşünceye gore 10-15 sene sonra sadece doktorlar araba ev alacaklar babası doktor olmayan çocuklar fakirlikten surunecek ,yollarda sadece doktorlar araba surebilecek ,sadece doktorlar dışarda yemek yiyebilecek

YA KONU NİYE " BABAMIN KİRVESİNİN OGLU MUHENDİS 3K ALIYOR ,,DAYIMIN ESKİ BACANAGİ DOKTOR 2K " ALİYOR MUHABBETİNE DÖNDÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisvegece -- 2 Ağustos 2016; 16:07:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En kötü üniversitelerde mühendislik, işletme, hukuk vs
    okuyan adam mezun okup işsiz kalınca vay efendim ben şu bölümden mezunum işsizim bu bölümü okumayın diyor. Tıpta her üniversite iyi olduğu için böyle bir dert yok çünkü 150 bin yapan adam mühendislik okuyabiliyor ama tıpta yüksek derece lazım
  • Çünkü ülke eyiye gidiyo.

• Kardes onlar sokağa çıkmıyor fabrikalara bugün konyada bir fabrikada sıradan bir mak Müh 4500 alıyor aylık daha 2 senelik

• Muhendisligin kiymeti bilinmiyor bazi kesimlerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw yes yes.
  • Türkiyenin yarısı doktor ya zaten :D Ya kimseye bakma kardeşim ne okumak istiyorsan onu oku doktorluktan daha fazla kazanan meslekler de var az kazanan meslekler de para yönünden pek bakma bence insan mutlu olduğu meslekte her daim başarılı olup parasını kazanır

• Polis maaşı asistan doktorla aynı. Fazladır belki de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşünce değil bu realite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üst Akıl

Düşünce değil bu realite

Realite falan degil.

Bugun odtu bogazici hatta itu mezunu 40 li yaslarinda olan ve 10 bin liradan asagi maas alan kac kisi var , issiz demiyorum bak. Bir ornek verin ya.

• Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi odtü itü den mezun olup çok iyi mühendis olabilirsin ve çok para kazanabilirsin.Ama bu garanti böyle olacak diye bir şey yok.Buralardan mezun olup da uzun süre işsiz kalanlar da var.Ama tıp garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üst Akıl

Boğaziçi odtü itü den mezun olup çok iyi mühendis olabilirsin ve çok para kazanabilirsin.Ama bu garanti böyle olacak diye bir şey yok.Buralardan mezun olup da uzun süre işsiz kalanlar da var.Ama tıp garanti.

Ben kimseyi gormeidm buradan mezun olup issiz kalan.

• Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt
    Ben de birebir görmedim ama duyuyorum.Uzun süre işsiz kalan,sürekli iş yerini değiştirmek zorunda kalanlar falan olabiliyor.Ama elbette çok iyi ve yüksek puanlı üniversiteler.Mühendis olmak isteyenlerin tercih ettiklerinde pişman olmayacakları yerler.Ama tıp mı yoksa boğaziçi odtü mü diye arada kalanlara tıp derim.
  • En kötü üniversitelerde mühendislik, işletme, hukuk vs
    okuyan adam mezun okup işsiz kalınca vay efendim ben şu bölümden mezunum işsizim bu bölümü okumayın diyor. Tıpta her üniversite iyi olduğu için böyle bir dert yok çünkü 150 bin yapan adam mühendislik okuyabiliyor ama tıpta yüksek derece lazım

• değer bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

En kötü üniversitelerde mühendislik, işletme, hukuk vs

en doğru tespit
  • afk1453 A kullanıcısına yanıt
    Hangi okul mezunu o?

• fazladır hocam abim asist istanbulda 2300 kuru maaş ek +döner totalde 3800 oluyor hastane kesinti yapıyormuş doktrorlar gerçekten geçinemiyor asist özellikle istanbulda kira olmuş 1500 2000 kıt kanaat geçiniyorlar herkes işkembeden atıyor doktor maaşı diyor ne hakaret yeiklerini bi bilseler
  • Üst Akıl kullanıcısına yanıt
    sen ne okudun git bi drtus sitesine bak doktorlarsitesinet e bak hangi doktor odtü mezunu aselsanda müh olmak istemez çevrende doktor yok ondan işkembeden atıyorsun insanları yanlış yönlendirme odtüde okuyup tıp için pişman olan yüzde beşse tıp okuyup odtüye pişman olan yüzde ellidir hadi yüzde otuz de
  • ayenn millet zannediyorki doktorlar villada falan oturuyor keyf içindeler aistan dr geçinemiyor
    boğaziçi mezununu bırakın
  • evladıhomosaphiensss E kullanıcısına yanıt
    Amcam doktor,3 kuzenim doktor bu sene Allah'a şükür tıpı kazandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üst Akıl -- 2 Ağustos 2016; 15:45:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.