Şimdi Ara

Niye kızlarla çıkamıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kızların 4te1 sevgililik erkek işlerinde gözü yok onları sil geriye kalır 4te3 o işlerde gözü olup da çirkin olan bakmak istemeyeceğimiz kızlar da 4te1 geriye o işlere bulaşan çirkin olmayanlar kalıyor yarısının sevgilisi olsa(tabii ki sevgilileri biz değiliz) 4te1 sil geriye 4te1 kalıyor.

Evet kızların en iyi ihtimalle bu 4te1 lik diliminden birini ayarlayabiliriz. Ama bunlar bize bakar mı? Bunların da yarısı eski sevgilisini unutamıyorum ayağına o herifin hayalini yaşatıyor. Kalanların bir kısmı arkadaşlarım bana yeter modunda (tabii ki biz dahil değiliz bu arkadaşlara) kalanlar ise adamın tekini seviyor ve onun peşinde koşmaktan kimseyi görmüyor (o adam tabiiki de biz değiliz) evet geriye 0 kalıyor arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah akşam kızlar üzerine düşündükçe sevgilisiz kalmaya devam edersiniz, ne zaman ki amaan nolacaksa olsun dersiniz o zaman biri gider biri gelir
  • ilk defa bi çabam oldu onda da kız çok mız mız çıktı valla dert ya bizlik değil saçlarım ağardı. En güzeli açın oyununuzu oynayın, kitabınızı okuyun, dizinizi izleyin, hobi yapın valla baş ağrıtıyor yada ben beceremiyorum

• Olan sevgili de elden gidiyor rahatça. Lan daldım gittim önüme bi kız geçmiş bize dönük olarak. Sevgilin bana baktı kıza baktı. Ona baktığımı sandı. Öğlenden beri konuşmuyor

• hiç sevgilim olmadı çünkü asıl mutluluğu sağ elimde buldum
  • 4 kızdan biriyle sevgili olma ihtimali var, yani dünyada neredeyse 1 milyar kızla sevgili olabilecekken millet hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 24 Nisan 2015; 18:00:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Sabah akşam kızlar üzerine düşündükçe sevgilisiz kalmaya devam edersiniz, ne zaman ki amaan nolacaksa olsun dersiniz o zaman biri gider biri gelir

Hocam benim ne yaptığım önemli değil kızlar normal hayatlarına devam ediyor hayatlarını yaşıyor. Ben hiçbir şekilde dahil olamıyorum bu hayata.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkıpta ne yapıcan para mı batıyor ?
  • İstiyosan git soyle oda isterse baslar istemesse olmassa olmasin baska kiz mi yok
    birde sansini denemiyorsun burda yakiniyorsun

• Boşver olması ayrı dert olmaması ayrı. Her iki ucu boklu değnek gibi bir şey. Yani eğer illa kız olsun diye sevgilim olsun diyorsan.
  • Kaç kere denedim birşey çıkmadı. Zorla mı yapayım hocam herkeste aynı şey

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Ya yaklasmayi bikniyon yada tipin rezslet otesi. İlk sik daha mantikli cunku kizlari etkilerken tip cok onemli degil asil konu uzerinde guzel bir etki birakmak. Konusurken net konus dik dur jendini ezdirme onuda yuveltme okur zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Çıkıpta ne yapıcan para mı batıyor ?

Biraz meydanı gençlere bırak. Sen yaşayıp görmüşsün daha ne meşgul ediyosun aga.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Çıkıpta ne yapıcan para mı batıyor ?

Biraz meydanı gençlere bırak. Sen yaşayıp görmüşsün daha ne meşgul ediyosun aga.

Tamam yav ben zaten kız işlerini filan çoktaaaan bıraktım. Hatunu da boşadım zaten kafamı dinliyorum. Size de önden uyrı veriyorum bak boş iş bunlar diye ama dinlemiyorsunuz.

• BEN HER SABAH FARKLI KIZLA ÇIKIYORUM

MERDİVENDEN

• Amacınız düzgün,doğru bir insan olmaya çalışmak okumak değil güzel egolu kızları tavlamak biraz kendiniz olsanız "kız olsun yeter knk" demeseniz zaten düzgün insanlar gelecek karşınıza sen bir git odtü de boğaziçinde oku zaten karşına çıkar biri kusura bakmayın ama adını duymadığım lise veya üniye git pc başından kalkma kadın görsen dötünden başka yere bakma e karakterini düzeltsen herşey düzelecek kendin nasıl olur isen öyle insanlar ile tanışırsın öyle insanlar çıkar karşına.

• Kız mı o ne yeni mi icat edildi ?

• Çirkin olanlar haricindeki kalan kısmı ayarlamak sandığınız kadar zor değil. Eğer kendine güvenen, güçlü, istediğini yapan, kadının isteklerine/triplerine boyun eğmeyen, kendi istediklerini kadına yaptırabilen bir erkekseniz sevgilisi olan sizin için sevgilisini bırakır, erkek işlerinde gözü olmayanların birden gözü olur, eski sevgilisini unutamayanlar birden unutur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 24 Nisan 2015; 21:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Sabah akşam kızlar üzerine düşündükçe sevgilisiz kalmaya devam edersiniz, ne zaman ki amaan nolacaksa olsun dersiniz o zaman biri gider biri gelir

Çok doğru tespit şuan sevgilim var :D

Ve 1 ay önce aman nolcak diyip bırakmıştım

• Niye konudaki herkes beni suçluyor kızların hiç mi suçu yok :-(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.