Şimdi Ara

Niye kimse polinom sorularından bahsetmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle A={0,1,2,3,4,5,6,7,8,9} kümesi ile başlayan bir polinom sorusu vardı ben öyle bir soruyu hiç görmedim.Çözebilen var mı?

Ayrıca bir polinom sorusu daha vardı.p(-4)=0 ve Q(-4) eşit değildir 0 diyodu.Nasıl çözdünüz bu soruları?

• dediğin soruyu ilk defa gördüm ve boş bıraktım. gerçekten gördüğüm zor polinom sorularındandı.
  • O ilk dedigin 7 digeride 11 sanirsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.8k dayım 2 soruyu da yapamadım.
  • 280.yim ilk soruya dönmeye zaman yetmedi sınavdan 5 dakika sonra metro da çözdüm. 2.si orta düzeydi
  • valla 40 yıl düşünsem polinom konusundan bu kadar zor soruların yazılabileceği aklıma gelmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 11 Haziran 2017; 19:58:43 >
  • t@yfur T kullanıcısına yanıt
    Cevaplar ne hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kümeli olan zordu, soruyu görür görmez atladım zaman gitmesin diye.

• arkadaşım bedava net için ne çalışıyım demişti polinom kas bedava 2–3 net demiştim sınavdan sonra....

• 7

11

İlk soru güzeldi ( sınavda uzay çözcem diye geri dönemedim, yanlış düşünmüşüm, sımav çıkışı düşününce buldum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkini ben de çözemedim ikincisi 11 idi. Kökler toplamıyla yaptım. Birincinin üç kökü var bir kökü de -4 diğerinin 2 kökü var bir kökü -4 değil. Diğer iki kökleri aynı olduğunu söylemiş zaten.
  • Hocam bende kökler toplamından gittim ama yapamadım.Yani bulduğum sonuç iki şık arasında bir değerdi galiba.İşaretlemedim bende.
  • Biraz denedim baktim olmadi biraktim bende hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana şu 7 buldugunuzu anlatabilecek olan var mi ben 5 buldum. Diger 2si hangisi cok merak ediyorum. :((

• Niye kimse polinom sorularından bahsetmiyor?

sabah çözümünü atmıştım post açıp.
  • polinom en zoruydu zaten yılanın başını kücükken kesmek lazımdı kücükken bişi yapmaz dedik koskocaman oldu yedi bitirdi
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Ama seyi anlamadim simdi 6 mi cikiyor 7 mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.