Şimdi Ara

Niye bu kadar olumsuzsunuz acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence karalar bağlayacak bir durum yok beyler. Bugün sahada ilk 11'den sadece 1 oyuncu vardı. Hala aykut istifa konuları hortlatılıyor yeni yeni konular açılıyor hayır amaç ne onu anlamıyorum. Maç konusunda bile yaprak oynamadığı taraftarın bile önemsemediği bir maç oynandı bugün.

Adam ilk 11'le çıkar 2 tane sallar gönderirdi. O zaman da derdiniz ki aykut sen nasıl bir adamsın her şey bitmiş gençleri yedekleri kullanmıyorsun öldürüyorsun daha neyin hırsı bu lider çıkmışsın. Maç öncesi Recep oynasın da skor önemli değil diyorsunuz. Adam oynatınca yine suçlu oluyor.

Ve ilk 20 dakka çok beğendim takımı. As takımdan daha hızlı top cevirdiler resmen. Stoch-Recep-Krasic üçlüsü çok hızlı hareket ettiler. Ama yedeklerle çıkınca 1-0dan sonra takımın morali bozuldu. Saçma bir penaltıyla iki sıfır oldu. Burda önemli nokta şu, Stochlu Krasicli 4-4-2 ye pek meraklı arkadaşlar var. Ama 4-4-2de böyle defansif özelliği olmayan adamlarla oynarsan bir anda golleri yersin. Babasının hatrı için kanatlarda Caner Kuyt oynamıyor. Daha dengeli oynuyor takım. Yediğimiz ilk golde ya da diğer golde kanatlardan elini kolunu sallayarak geldiler adamlar.

Yine de bu kadar abartacak kötü bir durum yok. Atıyorum bugün 6 as 5 yedek çıksak yine yenerdik. Ya da 6 yedek 5 as ile çıksak. Ama 10 yedek 1 as olunca esas uyum sorunu göze çarpıyor. Şu adamlar 3 maç üst üste aynı takım oynasın yine yeneriz, daha kaliteliyiz. Ama beraber oynadıkları ilk maç olunca bu şekilde oldu. Bunda bu kadar sinirlenecek ne var anlamıyorum. Bu kadar hırslı olmaya gerek yok. Ne gruptan çıkamadık, ne de sıramızı kaybettik. Sadece biraz para ve puan kaybı o kadar. Ama 60 maçlık bir maratonda da biraz yedekleri görmeye değer

Oyuncuları değerlendirecek olursam bana göre
    Mert, yediği gollerde hatası yoktu. Bire bir pozisyonlarda da başarılıydı ben güveniyorum
    Orhan, gökhan'ın yedeği olamaz malesef
    Egemen standart oyununu oynadı Serdar da öyle
    Özgür zaman zaman basit hatalar yaptı. Kanat oynasa bence daha başarılı olur
    Topal yine standart oyununu oynadı
    Selçuk keşke her maç böyle oynasa. En 4-5 tane çok hızlı dikine top attı hepsi de isabetli oldu. Şutu ise çok akıllıca ve güzeldi. Tebrik etmek gerek
    Stoch bence çıkana kadar çok iyi oynadı. İstekliydi de. Aykut Kocaman'ın bugünkü tek hatası Stoch'u çıkarmak oldu. Ama bu demek değil ki stoch yaptığında haklı. Hocanın bir planı olabilir Krasici solda denemek istemiş olabilir bienvenu'ya biraz daha şans vermek istemiş olabilir. Cıkıp da bu şekilde davranarak izleyen adamın bile dikkatini dağıtıyor stoch
    Krasic bence öldü bitti diyenlere güzel bir cevap verdi. Kumaşını gösterdi en azından. Biraz daha güçlenirse çok iyi olacak
    Recep'i değerlendirmek için erken
    Bienvenu ise bu takımın santrforu değil

• Plansa maçtan önce söyleyecek böyle bir planım var diyecek.En iyi oynadığı maçta adamı 60'da çıkarırsan tabiiki tepki göstericek.Gösterdiği tepki az bile
  • Arkadaş bırakın bu adamı korumayı artık 30 maç yaptık nerdeyse 2-3 maç dışında olumlu bi maçımız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Plansa maçtan önce söyleyecek böyle bir planım var diyecek.En iyi oynadığı maçta adamı 60'da çıkarırsan tabiiki tepki göstericek.Gösterdiği tepki az bile

Ben Stoch'un çıkması doğru demiyorum. Zaten dediğim gibi böyle tamamen prestij maçında yedekler de yedekler diye ısrar ettiğimiz maçta tamamen yedeklerden kurulu kadronun çıkıp 3 gol yemesini hocaya yıkamam

Ama stoch'un çıkması hataydı. Söylemek istediğim bunu biz eleştirebiliriz tribünler eleştirebilir. Stoch da yüzyüze geldiğinde eleştirebilir. Ama oyundan çıkarken eldiven fırlatmak falan saçma işler. Benim bile maçtan gitti aklım 20 dakka ne olacak diye düşündüm. Arkamızda bir Alex krizi varken. Gidersin hocanla konuşursun niye çıkardın şöyle böyle diye. O da anlatır

• Yav iyi güzel 11 den 1 oyuncu var diyorsunuz da ideal 11 çıktığımız maçları da biliyoruz yine kanser ediyor adamı neden anlamak istemiyorsunuz bu adam hoca falan değil durumu idare ediyor sadece anlayın artık şunu.
  • Gladbach tam kadro mu oynadı?Maçı izlemedim bilmiyorum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Plansa maçtan önce söyleyecek böyle bir planım var diyecek.En iyi oynadığı maçta adamı 60'da çıkarırsan tabiiki tepki göstericek.Gösterdiği tepki az bile

Ben Stoch'un çıkması doğru demiyorum. Zaten dediğim gibi böyle tamamen prestij maçında yedekler de yedekler diye ısrar ettiğimiz maçta tamamen yedeklerden kurulu kadronun çıkıp 3 gol yemesini hocaya yıkamam

Ama stoch'un çıkması hataydı. Söylemek istediğim bunu biz eleştirebiliriz tribünler eleştirebilir. Stoch da yüzyüze geldiğinde eleştirebilir. Ama oyundan çıkarken eldiven fırlatmak falan saçma işler. Benim bile maçtan gitti aklım 20 dakka ne olacak diye düşündüm. Arkamızda bir Alex krizi varken. Gidersin hocanla konuşursun niye çıkardın şöyle böyle diye. O da anlatır

Hocam onlarda insan, bu zamana kadar ne maçlar izledim, adam oyundan çıkmasına içerlenip krampon atanı mı dersin, yere döveni mi dersin, su şişesi fırlatanı mı dersin. Yani sonuçta biraz empati yap, adam kaç maçtır yedek bırakılıyor, bir maçta görev veriyorsun kendisini göstersin diye, en iyi oyuncu oluyor maç esnasında ama sen gidip adamı dakika bilmem kaçta çıkartıyorsun. Kim olsa, isyan eder. Kusura bakma ama bu yaptığın Aykut Kocaman'ı körükörüne savunmaktan öteye gitmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onlar da yedeklerle oynadı. Bize oranla daha disiplinli oynadılar. Bizim oyuncular belli bir noktadan sonra fazla umursamadan oynadı. Bir de ilk maçtaki yenilginin rövanşını almak istemişlerdir
  • quote:

quote:

Sen zaten hiçbirşeyi Aykut Kocamana yıkmazsınki kusura bakmada resmen adama yalaka oldun çıktın başımıza.
    bana tek bir mantıklı açıklamasını yap sana hak vereyim bu takımda fark yaratan her oyuncu neden bu Kocaman kaafalı ile takışıyor???
    Bana göre bunun tek mantıklı açıklaması Emre, Alex hadi Stoch un fazla birşeyi yok ama bu bana göre futbolcu olarakta Aykuttan çok ileri seviyede olan adamlar
    bakıyorlarki bu mal gelmiş bizim başımıza td olmuş kaldıramıyorlar bu akdar basit.
    bir maç vardı Alex ileri ileri diyordu bizim Kocaman kafalıda yandan sakin sakin hareketi yapıyordu sonuç olarak yenilmiştirk maçı hatırlasamda görüntülerini bulsam hatırlayan bilen varsa paylaşsın.
    Aykut Kocamandan TD olmaz olsada İstanbulspor, Ankaraspor ve ne yazıkki FB ye olur.

• quote:

Bienvenu ise bu takımın santrforu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Hocam Stoch konusunda haklısın orda bir şey demiyorum zaten. Benim esas eleştirdiğim nokta skordan dolayı eleştiri yapanlar. Maçtan önce şu şu oynasın 10 yiyelim düşüncesindeler maçtan sonra skor eleştiriyorlar. Daha önce Fenerbahçe kaç kere son maça garantilemiş çıktı. Son maçı kazanıp gitmektense son maç yedekleri görmeyi, gerekirse yenilip gitmeyi tercih ederim ben. Bunu eleştiriyorum.

Stoch konusunda zaten ben de maç sırasında şok oldum Stoch çıkınca. Tepkisini eleştirdim sadece. Ama dikkat edersen gönderelim kovalım falan filan demedim. Ona da hak veriyorum çünkü. Ama Daum 3.sınıf oyuncu derken Aykut Kocaman almıştı takıma Stoch'u. Diğerlerinden neden ayırsın adamı. Hatalı bir değişiklik oldu. Ama artniyet olduğunu düşünmüyorum. Konuşarak halletmesi gerekirdi diyorum sadece ama oldu bir kere

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Aykut Kocaman babamın oğlu değil kimsenin yalakası olacak değilim merak etme. Resmime aldanma. Gerektiğinde eleştiririm. Stoch'un çıkması hatalıydı ben de şaşırdım diyorum. Ben yalakası değilim ama sen körü körüne düşmansın o belli. Takımı ileri götüren kim varsa gönderiyor da ne demektir yahu. Bu adam o zaman kendi bindiği dalı kesmiş olur. Alex olayında karşılıklı hatalar vardı güçlü olanın kalacağı bir durumdu Aykut Kocaman yönetimden destek görünce Alex gitmek zorunda kaldı. Emre konusunda ise yerden göğe kadar Aykut Kocaman haklı. %1 Bile hata görmüyorum. Bunu söylemek yalakalıksa tamam yalaka olalım. Açtırmayın şimdi Emre defterini.

Fark yaratan oyuncuyu gönderecek adam delidir zaten. Kendi bindiği dalı keser. Oyuncular senden üstün bile olsa onlar başarılı olunca başarı sana maledilir. Bunu aykut kocaman bilmiyor mu? Ek olarak şu takımda fark yaratan oyuncu sana göre kim bilmiyorum ama bana göre Meireles'tir. Dünya yıldızı olduğunu gösteriyor adam. Problem yaşayacak olsa onunla yaşardı. Kuyt verdiği katkıyla bir numara adam. Onunla yaşardı. Dediğin çok saçma

• quote:

quote:

Hocam Stoch konusunda haklısın orda bir şey demiyorum zaten. Benim esas eleştirdiğim nokta skordan dolayı eleştiri yapanlar. Maçtan önce şu şu oynasın 10 yiyelim düşüncesindeler maçtan sonra skor eleştiriyorlar. Daha önce Fenerbahçe kaç kere son maça garantilemiş çıktı. Son maçı kazanıp gitmektense son maç yedekleri görmeyi, gerekirse yenilip gitmeyi tercih ederim ben. Bunu eleştiriyorum.

Stoch konusunda zaten ben de maç sırasında şok oldum Stoch çıkınca. Tepkisini eleştirdim sadece. Ama dikkat edersen gönderelim kovalım falan filan demedim. Ona da hak veriyorum çünkü. Ama Daum 3.sınıf oyuncu derken Aykut Kocaman almıştı takıma Stoch'u. Diğerlerinden neden ayırsın adamı. Hatalı bir değişiklik oldu. Ama artniyet olduğunu düşünmüyorum. Konuşarak halletmesi gerekirdi diyorum sadece ama oldu bir kere

Benim açımdan da yedeklerle çıkmasında sorun yok. Doğrusu da bu olmalı ama stoch değişikliği ilk kez olan bir şey değil. Bu zamana kadar yaptığı yanlış değişikliklerle kaç oyuncu küstürdü ve skora ters etkide bulundu. Canımı sıkan, bu hatasını hala yapıyor oluşu. Yoksa A2 ile çıksın, sonuçta diğer turdayız benim için sorun yok. Gram düzelme yok maalesef.

• Aykut Kocaman: Stoch bugun iyi oyunlarindan birini sergiledi.. Kendisini IBB macini dusunerek kenara aldim ama bunu anlayamadi... Stoch yaptigi hareketle sadece bana ve camiaya degil oyuna giren takim arkadasina da haksizlik etmistir..

Bakın işte benim demek istediğim buydu. Kimse deli aptal değil. İyi oynayan adamı çıkardığına göre vardır bir sebebi diye düşündüm. Adam belki Belediye maçında ilk 11 çıkaracaktı ödüllendirmek için. O yüzden diyorum oyundan çıkınca bu tür hareketler yapmayacaksın. Olayın bi soğumasını bekleyeceksin. Yoksa böyle yanlış işler oluyor. Bi bekle niye beni çıkardın de. İBB maçında ilk 11 oynatacağım hazır olman için deyince zaten problem kalmaz. Fevri hareketler her zaman tehlikelidir
  • quote:

quote:

quote:

Aykut Kocaman babamın oğlu değil kimsenin yalakası olacak değilim merak etme. Resmime aldanma. Gerektiğinde eleştiririm. Stoch'un çıkması hatalıydı ben de şaşırdım diyorum. Ben yalakası değilim ama sen körü körüne düşmansın o belli. Takımı ileri götüren kim varsa gönderiyor da ne demektir yahu. Bu adam o zaman kendi bindiği dalı kesmiş olur. Alex olayında karşılıklı hatalar vardı güçlü olanın kalacağı bir durumdu Aykut Kocaman yönetimden destek görünce Alex gitmek zorunda kaldı. Emre konusunda ise yerden göğe kadar Aykut Kocaman haklı. %1 Bile hata görmüyorum. Bunu söylemek yalakalıksa tamam yalaka olalım. Açtırmayın şimdi Emre defterini.

Fark yaratan oyuncuyu gönderecek adam delidir zaten. Kendi bindiği dalı keser. Oyuncular senden üstün bile olsa onlar başarılı olunca başarı sana maledilir. Bunu aykut kocaman bilmiyor mu? Ek olarak şu takımda fark yaratan oyuncu sana göre kim bilmiyorum ama bana göre Meireles'tir. Dünya yıldızı olduğunu gösteriyor adam. Problem yaşayacak olsa onunla yaşardı. Kuyt verdiği katkıyla bir numara adam. Onunla yaşardı. Dediğin çok saçma

bi açsana emre defterini ama lafı gecelemeden uzatıp cekmeden anlat bakalım bizde ögrenelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz

quote:

quote:

quote:

bi açsana emre defterini ama lafı gecelemeden uzatıp cekmeden anlat bakalım bizde ögrenelim.

Emre bursa maçından önce sürekli tartışmaların içinde yer alıyordu niye olduğu bilinmez Yanlış hatırlamıyorsam eskişehir maçında suçu günahı olmayan gökhan'la kavga etmişti. Galatasaray maçında da devre arasında aykut kocaman'a ahkam kesti. Bunları zaten sineye çekmişti Aykut Kocaman.

Eskişehir ve Galatasaraydan Sonra bursa maçı geldi. Emre'yle Cristian saha içinde tartıştı. Sonra iş saha dışına taşındı. Aykut kocaman ikisinin de sırtına dokunup hadi artık uzatmayın soyunma odasını girin diyor. Ondan sonra emre acayip tepkiler veriyor bağırıyor çağırıyor (hakaret etti mi bilmiyorum) bunu tüm oyuncuların önünde yapıyor. Bunu medyadan falan okuduğum için söylemiyorum oyle düşünüyorsan. Medya dolduruşlarına kolay kolay gelmem. Bu olayı emre de kabul etti. Aykut hoca'nın bir hareketini yanlış anladım yanlış tepki verdim diye. Ve dikkat edersen alex giderken bir basın toplantısı yaptı aykut kocamanın da kendisinin de hatalarını bir bir söyledi. Çünkü söyleyecek sözü vardı. Emre'de bu bile yoktu. Çünkü tamamen kendisinin suçlu olduğunu bildiği için sözünü edemedi. Aziz Yıldırım'ın oğlum evladım dediği bir adamken böyle kolay kolay gönderilir mi emre. Ben de oyunculuğunu çok beğeniyordum ama yaptığının adı terbiyesizlik başka bir izahı yok

• Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.. Ayrıca bu takım çok iyi yerlere gelecek..
  • Aykut denen adamın kafası kıt. Boşuna kanatta Caner kuyt oynanıyormuş efendim 442 oynayamazmışız mış Muş Muş. Ne bu kamera şakası mı. Bu takıma oyuncu aldıran bu Aykut değil mi, ben mi aldım bu adamları. Sıradan bir Alman takımın yedeklerine mi ezilecek benim takımımın yedekleri. Hem de kendi sahasında.

Bitirdiler yediler bu takımı. Alex gitti ne değişti sistem mi. Yoksa futbol mu. Ne Aziz ne Aykut. Hepsi hikaye. Bu adamlar gitmeden bunalım kurtulmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu söyliyim ben kimsenin yalakası değilim. Ama yeter artık bırakın şu anti aykut tavırlarını iki ye bölündü taraftar düşmanlar seviniyor şu an. Bırakın bu takımın td si odur. Emin ol yenilince o senin iki katın üzülüyo. O adam gecesini gündüzüne verip saçlarını ağartıp uğraşıyo. Sizin gözünüzde iyi bir teknik direktör olması için futbolcularına hakeme küfür edip basın toplantısında sinirlenip terbiyesiz hareketler yapması mı gerekir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Öncelikle şunu söyliyim ben kimsenin yalakası değilim. Ama yeter artık bırakın şu anti aykut tavırlarını iki ye bölündü taraftar düşmanlar seviniyor şu an. Bırakın bu takımın td si odur. Emin ol yenilince o senin iki katın üzülüyo. O adam gecesini gündüzüne verip saçlarını ağartıp uğraşıyo. Sizin gözünüzde iyi bir teknik direktör olması için futbolcularına hakeme küfür edip basın toplantısında sinirlenip terbiyesiz hareketler yapması mı gerekir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Öncelikle şunu söyliyim ben kimsenin yalakası değilim. Ama yeter artık bırakın şu anti aykut tavırlarını iki ye bölündü taraftar düşmanlar seviniyor şu an. Bırakın bu takımın td si odur. Emin ol yenilince o senin iki katın üzülüyo. O adam gecesini gündüzüne verip saçlarını ağartıp uğraşıyo. Sizin gözünüzde iyi bir teknik direktör olması için futbolcularına hakeme küfür edip basın toplantısında sinirlenip terbiyesiz hareketler yapması mı gerekir ?

Evet o kadar üzülüyo ki her olayda 3 Temmuz süreci hala peşimizde birileri bize ceza vermeye devam ediyo diyo. Eğer zihnin gelişebilseydi basın toplantısında terbiyesiz hareket yapıyo dediğin adamın neyi söylemek istediğini anlardın. Şu an Türkiye'de ki en iyi kadroya sahipsin ve bu kadar kötü oyun sergiliyosun. Alex gibi bi adamı sırf egoların için gönderiyosun. 1 gol atıp defans yapıyosun gol yememek için. Fener ne zamandan beri gol atmak yerin gol yememek için uğraşan bi takım oldu ? Bugün ki maçda yedeklerle çıktı yedekleri denedik demeye hakkı yok. Sen yedeklerle çıktın da rakip asla mı çıktı ? Çıkıp oyunculara "nasıl olsa çıktık nasıl oynuyosanız öyle oynayın" dersen bu rahatlığı verirsen otorite kuramazsın oyuncularında. At gözlüğünüzü çıkarın ve birilerini çekememezlikten kötülemeyi bırakın. Dün ki maçta ki laf attığın teknik direktör ve onun oyuncular üstündeki otoritesi olmasa Galatasaray bugün Uefa Avrupla Ligindeydi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.