Şimdi Ara

NIYE BU KADAR KOTUMSERSINIZ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KOSKOCA JUVENTUS GITTI BAYERNDEN 2 YEDI KOSKOCA MILAN 2-0 IN ROVANSINDA GITTI 4 YEDI BIZ REALDEN 3 YEMISIZ NOLMUS KAYBETTIGIMIZ BISIY YOK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi sahamızda 4 atar Real'i göndeririz. Hobaaaa...
  • Birisi şu adama tokat mokat atsın, yüzüne su falan çarpsın da uyandırsın.
  • Semih gibi bi buldozer var sahada sağolsun. Hem milli takımda hem de galatasarayda 4 golde imzası var. El insaf ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Semih gibi bi buldozer var sahada sağolsun. Hem milli takımda hem de galatasarayda 4 golde imzası var. El insaf ya.

haa tum suc semihin hakemde bisey yok

• Onlar 3 attıysa bizde 5 atarız. Mustafa Denizli Vol.2
  • Hocam zaten real'i İspanya'da yeneriz demedim hiçbir zaman . Avantajlı skor alırsak bir umut İstanbul'da alırız dedim .
    Ama hakem hatalarının maçın değil de turun kaderini belirleyecek hatalar yapması en çok ona moralim bozuldu vallahi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide real madridi yenmemizi mi bekliyosunuz ? basin sizi iyice sisirmis galiba. asil siz gidip yuzunuze su vurun. adamlar barcelonaya top gostermiyor biz yenildik diye uzuluyoruz. bence ceyrek finalde olup real madridle mac yapiyor olmamizin keyfini cikarmaliyiz

• Hakemde hiç suç yok demiyorum ki. Başlık doğru o yüzden girip yazdım. Yani hatada yanlışda bi yere kadar. Hakem maçı kopardı semih de çanak tuttu. Tutulması gereken ilk adam ı bomboş bırakıp alan savunması yapılır mı hiç ? Fatih Terim deli oldu. Derdini anlatamadığı için bayılıp düşecekti nerdeyse. İki grup madridli oyuncuların arasında top beklemenin ne anlamı var. Bu tür duran toplarda ilk yapılacak şey adam paylaşmak ve penaltı noktasını kapatmak. İşin açıkcası RM yi pekde güçlü görmedim. GS nin oyuncuları bulduğunu atsaydı ve başta şu çok hatalı goller yenmeseydi. O stand böyle sevinemeyecekti. Şimdi yapmamız gereken şey burda gol yememek.
  • O zaman bunu hatırlayalım

• Rezil olmadık en azından hakem adil yönetse maçı en azından böyle bitmezdi.İstediğimizi aldık bu sene buraya kadar gelmekte başarı muhakkak ligde şampiyon olmamız lazm artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Rezil olmadık en azından hakem adil yönetse maçı en azından böyle bitmezdi.İstediğimizi aldık bu sene buraya kadar gelmekte başarı muhakkak ligde şampiyon olmamız lazm artık.

daha nası rezil olucan hoca ya :)

forması terlememiş adam vardır realde o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Rezil olmadık en azından hakem adil yönetse maçı en azından böyle bitmezdi.İstediğimizi aldık bu sene buraya kadar gelmekte başarı muhakkak ligde şampiyon olmamız lazm artık.

daha nası rezil olucan hoca ya :)

forması terlememiş adam vardır realde o derece.

Real de forması terlemeyen varsa biz de de var sanki bizimkiler çok mu mücadele etti de real gerek duydu terlemeye.
  • quote:

Semih gibi bi buldozer var sahada sağolsun. Hem milli takımda hem de galatasarayda 4 golde imzası var. El insaf ya.

Semih şu takımda en son laf atacağın oyuncu. Biraz maçı görerek izleyin.
  • 2 gol bulabilirdik maçta. Ama şansımız yanımızda değildi. 3 basit gol. Adamlarda fazla sıkmadı kendilerini bu bir gerçek.
  • r.m antreman yaptı.
  • 2.maçta Ramos,Xabi Alonso yok.Takımın 2 bel kemiği.İstanbul'da Burak yok.Böyle oynayacaksa kusura bakmasın ama olmasın.Umut-Drogba yada Elmander-Drogba denenir.Bu sefer Amrabat'ın kesin oynaması lazım.Hedef tur atlamak olmasın tamam da Türk insanına heyecan yaratsınlar 2+ gol atsınlar bari.Zor değil,bakarsınız bu maçtaki gibi 2 penaltı pozisyonu olur.1i tesadüfe verir şu olur bu olur.En inanmayan adam bile umutlanır.Arsenal'in yaptığı gibi.

• quote:

Hakemde hiç suç yok demiyorum ki. Başlık doğru o yüzden girip yazdım. Yani hatada yanlışda bi yere kadar. Hakem maçı kopardı semih de çanak tuttu. Tutulması gereken ilk adam ı bomboş bırakıp alan savunması yapılır mı hiç ? Fatih Terim deli oldu. Derdini anlatamadığı için bayılıp düşecekti nerdeyse. İki grup madridli oyuncuların arasında top beklemenin ne anlamı var. Bu tür duran toplarda ilk yapılacak şey adam paylaşmak ve penaltı noktasını kapatmak. İşin açıkcası RM yi pekde güçlü görmedim. GS nin oyuncuları bulduğunu atsaydı ve başta şu çok hatalı goller yenmeseydi. O stand böyle sevinemeyecekti. Şimdi yapmamız gereken şey burda gol yememek.

Katılıyorum zaten bnde dahil çoğu kişi orada avantajlı skor elde edip istanbul'a gelmekti gönlümden geçen skor da 2-1 di madrid de öyle güzel top falan oynamadı.

• Arkadaşım yıllar sonratekrar katılıp çeyrek finale gelmişiz. Karşımıza dünya devi çıkmış. Adamların yedek kulübesindeki adamlar bizde ilk 11 oynayacak kişiler. Önemli olan istikrar yakalayıp her sene katılmak. Her sene katılıp da yine başarı gelmezse işte o zaman yakınmaliyiz..

• Drogba'ya faul yapılır lafı Semih yer arkadaş düzgün izleyin Drogba'ya faul yapıldı bide adam kart gördü,Burak düşürüldü kart gördü bunlarda Semih napsın? Melo pozisyonda değilken kart gördü..Di Maria hele Dany'di sanırım yere düştü adama bakıp numara yaptı kart yok..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.