Şimdi Ara

nivea facebook da hediyeler dağıtıyooo.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolu 15 defa çevirme hakkımız var ama ben kazanamadım. şanslı olan arkadaşlar vardır diye konu açtım.bana yar olmadı bari size yar olsun.
    http://www.facebook.com/NIVEAFORMENTurkiye?sk=app_235784316484962

• Boş...
  • Boş +1.
  • Şuanda bende tuttu ama ürünleri nasıl kazanacağımı anlamadım.
    Kol çevirdim 3 ayakkabı yan yana duruyor, ne yapıyoruz?

Edit : Anlaşılan sistem kazananları listeliyor rastgele ürünleri gönderiyorlar. 2 kere tutturdum şuanda 7 hakkım var bakalım daha tutacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Aralık 2011; 23:20:43 >
  • 3 Tane ayakkabı kravat çıktı. Ekranda bir şey çıkmadı birşey kazandım mı? anlamadım
  • 39 çekiliş hakkı kazanmışız
  • arkadaşlar 3 tane top 1 çekiliş hakkı veriyor 3 tane nivea amblemi 3 çekiliş hakkı veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARIKAN BAL---FORUMDA 9. YIL---
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

3 Tane ayakkabı kravat çıktı. Ekranda bir şey çıkmadı birşey kazandım mı? anlamadım

Merhaba, Aynı NIVEA FOR MEN setine ait 3 resmi yan yana getirip 4 NIVEA FOR MEN setinden birini kazandığında "TEBRİKLER NIVEA FOR MEN ... SETİ KAZANDIN" diyen bir ekran göreceksin ve SPORT MACHINE sayfasında kazandığın setin üzerinde bir tik / check ( ✓ ) işareti belirecek.

Facebook duvarında yetkili böyle yazmış ama bende de ekran birşey çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

3 Tane ayakkabı kravat çıktı. Ekranda bir şey çıkmadı birşey kazandım mı? anlamadım

Merhaba, Aynı NIVEA FOR MEN setine ait 3 resmi yan yana getirip 4 NIVEA FOR MEN setinden birini kazandığında "TEBRİKLER NIVEA FOR MEN ... SETİ KAZANDIN" diyen bir ekran göreceksin ve SPORT MACHINE sayfasında kazandığın setin üzerinde bir tik / check ( ✓ ) işareti belirecek.

Bendeki 5 tane yeniden deneme hakkıymış çözdüm sonradan. Birşey kazanamadık ama toplamda 30 çekiliş hakkıyla tamamladık:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Bendeki 5 tane yeniden deneme hakkıymış çözdüm sonradan. Birşey kazanamadık ama toplamda 30 çekiliş hakkıyla tamamladık:)

Anladım olayı. 3 aynı resim olması birşey değiştirmiyor, Nivea For Men logosu 3 kere yan yana gelecek. Diğerleri ekstra hak veriyor. Fake hesaplar ile deneyeyim bari. Can sıkıntısı ne yapalım.

• Tırt çıktı yaf :D Çok az heralde şansımız bu oyunda.
  • quote:

onlar sadece ekstra çevirme hakkı veriyor
  • Davet ediyorum arkadaşlar kabul ediyor ancak hak bazen geliyor bazen gelmiyor. Bir sorun var snaırım sistemde
  • 3 tane nive saetinden yan yana çıkması lazım.

ayakkabı basket optu dambıl değil :) onlar sadece 1 ya da 3 ekstra çevirme hakkı veriyor.

network, nivea for men logosu değil, niveanın ürün seti yan yana gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 22 Aralık 2011; 23:35:30 >
  • paso çekiliş hakkı pehhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

3 tane nive saetinden yan yana çıkması lazım.

ayakkabı basket optu dambıl değil :) onlar sadece 1 ya da 3 ekstra çevirme hakkı veriyor.

network, nivea for men logosu değil, niveanın ürün seti yan yana gelecek.

Neyse ney. 3 hesaptan denedim nivea ürünleri hariç herşey çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Aralık 2011; 23:43:45 >
  • boş
  • arkadaş davetinden 5 hak veriyor. Napak yardımlaşak mı:)
  • direksiyon için çekiliş hakkı çıktı ahah dedim direksiyon çıktı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

arkadaş davetinden 5 hak veriyor. Napak yardımlaşak mı:)

1 arkaşımı bi de fake hesabımı davet ettim, birinden geldi birinden gelmedi. 30 küsür ps çekilişi hakkı elde ettik belki o çıkar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.