Şimdi Ara

nivea'dan her 5. kişi (end) HELAL OLSUN NIVEA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
0
Favori
14.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende çok abarttım galiba

nivea'dan her 5. kişi (end) HELAL OLSUN NIVEA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Bende çok abarttım galiba

Bir maile en fazla 5 tane gonderilecek diyor katılım koşullarında. 35 tanesini at gitsin
  • Aktivasyon işleminiz başarıyla tamamlandı.

Tebrikler!
    NIVEA Silver Protect kazandın.
    Detaylı bilgi e-posta adresine gönderilecektir.

Adresimde Türkçe karakterler var bu sorun yaratır mı ? Gelen mailde adresim düzgün yazılmamıştı .
  • Kazandığım aktivasyon linkine her tıklayısımda kazandığımı söylüyor ve mail geliyor
    Kazanmadığım aktivasyon linkine her tıklayısımda kazanmadığımı söylüyor . Bu yolla yapanlara gelmeyebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Bende çok abarttım galiba

Bir maile en fazla 5 tane gonderilecek diyor katılım koşullarında. 35 tanesini at gitsin

Keşke başka maillerdende yapsaydım...

• Oley be ilk defa böyle birşey kazanıyorum.Bu arada annemin adını yazdım ama olur mu acaba?
  • kazandım ılk denemen de hemde göndercekler mi acaba!
  • Dün yollamıştım aktivasyon gelmedi diye baya kızdım nivea'ya hatta güzel de bir mail attım konuyla ilgili, çünkü salak gibi yarım saat form doldurdum ama mail bile gelmeyince uyuz olmuştum.O mail şimdi geldi bir bastım tıkladığım anda kazandım.Kaderin cilvesi.
  • Sanırım stok bitti

• Bende ard arda 3 tane kazandım sistem sapıttı yağmalayın ama gönderirler mi bilemiycem.
  • Ya beyler bnde 2 tane kazandım ama bu iş te dolandırıcılık falan yoktur demi Ben arkadaşa olaydan bahsettimde arkadaş dedi bnm bi arkadaş vardı oda böyle bişeler yapmıştı hergün ewlerine seyyar satıcılar falan gelmeye başladı dedi bilmiyorum doğrumu yalanmı.Beni aydınlatırsanz sevinirim.Birde kargo parasını onlar karşılıyor demi eğer bize yüklerlerse almama gibi bi şansımız varmı.
    Birde Ben 18 yaşından küçük oldugum için bana vermezler gibi geliyor çünkü katılım koşullarında +18 yazıyor.

bani bilgilendirirseniz sevinirim.
  • bune la gelmeyen mailler bir anda gelmiş 26 tane, hepsine bastım 6 tane kazandım . gelcekmi şimdi bunlar biri bişey söylesin
  • NIVEA SILVER PROTECT seyahat boyu deodorant kazandın.

Gümüş molekülleri içeren ilk ve tek antibakteriyel deodorant NIVEA SILVER PROTECT aşağıdaki adresine gönderilecektir.

NIVEA FOR MEN kampanyalarından faydalanmak için tıkla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savarana

Ya beyler bnde 2 tane kazandım ama bu iş te dolandırıcılık falan yoktur demi Ben arkadaşa olaydan bahsettimde arkadaş dedi bnm bi arkadaş vardı oda böyle bişeler yapmıştı hergün ewlerine seyyar satıcılar falan gelmeye başladı dedi bilmiyorum doğrumu yalanmı.Beni aydınlatırsanz sevinirim.Birde kargo parasını onlar karşılıyor demi eğer bize yüklerlerse almama gibi bi şansımız varmı.
    Birde Ben 18 yaşından küçük oldugum için bana vermezler gibi geliyor çünkü katılım koşullarında +18 yazıyor.

bani bilgilendirirseniz sevinirim.

Kargo ücreti varsa kabul etmeyebilirsin
    Babanın bilgilerini girseydin benim gibi

• TEBRİKLER eren ballı!

NIVEA SILVER PROTECT seyahat boyu deodorant kazandın.

Gümüş molekülleri içeren ilk ve tek antibakteriyel deodorant NIVEA SILVER PROTECT aşağıdaki adresine gönderilecektir.

beyler 3 kere aynı mail geldi 3 adet mi kazanmış oluyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

TEBRİKLER eren ballı!

NIVEA SILVER PROTECT seyahat boyu deodorant kazandın.

beyler 3 kere aynı mail geldi 3 adet mi kazanmış oluyorum?

yes beybi
  • 5 mailden birşey cıkmadı :D ya beyler bu resimdeki gibi 3 olarak mı geliyor ya :S
  • arkadaşlar yine cok yayıldı bu kampanya. herkes kazandı yollarlar ama baya gec elimize ulaşır [1 veya 2 aya]
    aynı axe tişört kampanyası gibi oldu
  • bana daha çıkmıyor baksanıza şuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 9 Nisan 2009; 1:16:14 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.