Şimdi Ara

NİTRADO'dan alışveriş YAPMAYIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar. Şuan acayip şekilde doluyum ve enayi gibi hissediyorum. Hemen konuya gireyim.

Bundan 2 ay önce nitrado'dan rust sunucu kiraladım. Sunucuda hiçbir eklenti yoktu, vanilla olarak kullanıyordum. İlk 5 gün her şey güzeldi. Sonraları sunucu kendi kendine kapanmaya başladı. Yetkililere sorduğumda problem yok dediler. Şunu da belirteyim yetkililere attığınz mailler en erken 12 saat sonra cevaplanıyor. Bir kaç gün sonra sunucu tekrar kapandı ve yaklaşık 1 saat açamadım. Yetkililere mail attım cevap gelecek umuduyla. 2 saatin sonunda sunucuyu açabildim. Ertesi gün mail geldi ve dediler ki sunucu açık bir problem yok. İlk başta afalladım dalga geçiyorlar sandım. 1 gün sonra cevap veriyorsun ve benim zar zor açtığım sunucuda problem yok sunucu açık diyorsun. İnsan bir bilgi verir neden kapandı, nasıl açıldı diye. Bu problem her gün tekrarlanmaya başladı. Sunucuyu upgrade ettim ram yükselttim belki fayda olur diye ve sunucuyu eklenti hale getirdim. Bir kaç tane eklenti ekledim. İlk gün yine kapandı daha sora 10 gün boyunca sıkıntısız devam ettik. 10 gün sonra tekrar sunucu kapanmaya başladı. Bir umut yine mail attım ddos saldırısı var dediler. Fakat ddos günlüğünde kayıt gözükmüyordu. 1 hafta daha sunucu kapanmalarıyla geçti. Bu problemler beraberinde oyuncu kayıplarını da getiriyordu. Daha sonra daha da ileri giderek sunucudaki bütün veriler sıfırlanmaya başladı. Sunucuya benim dışımda birileri wipe atmaya başladı. Global wipe diye düşündüm fakat global wipe olalı bir hafta olmuştu. Daha 3 hafta vardı. Biraz araştırdım benimle aynı sorunları yaşayan onlarca insan olduğunu gördüm. Kendisini Rust Türkiye'nin ağası sanan bir sunucu sahibi varmış o kişi tarafından yaptırtılıyor diye okudum. Ve bu kişi kendisine rakip gördüğü her sunucuya ddos atıyormuş. İlerleyen günlerde sunucu tamamen çökmeye başladı. Mail attım bana hata loglarından bir ekran görüntüsü attılar sizin eklentiler yüzünden oluyor dediler. Fakat attıkları hata kaydı kapanma olayından 5 gün öncesine aitti ve gecikmeden kaynaklı hataydı. Yani eklenti sunucudan geç cevap aldığı için bu hata veriyordu. Ama yetkiliye göre suçlu bendim. Ne zaman hatalarını kabul ettiler ki. Mecburen oyunu yeniden kurdum sunucuya bütün verileri kaybettim. Daha sonra bu sorun tekrarladı. Sürekli bir döngü içince bu sorun 1 ay içinde 5 kez tekrarlandı. Her mailimde farklı bir bahane buluyorlardı. Baktım eklentili olmuyor tekrardan vanilla sürüme çevirdim. Her zamanki gibi sunucu her gün kapanmaya başladı. En son olarakta yine kendi kendine wipe attı. Bu sonuncu olay tak etti artık. Mail attım tekrardan verdim veriştirdim. Ne tesadüftür ki her maile 1 gün sonra cevap veren şirket bu mailime 15 dakika sonra cevap verdi. Sunucunun son 5 günüydü zaten daha da yenilemeyi düşünmüyorum. Sizlere de tavsiye etmiyorum.

• Nitrado'nun başında "Oğuz" denen biri vardı. Doğru mu? Eğer oysa, o herif malın teki ETS 2'den tanıyorum onu, ETS2MPTR (bilmeyenler için nedir?: sözde ETS 2 Multiplayer'ın resmi Türkiye ayağı) ETS2MPTR forum sitesinde bunlar 3 kişiydiler sonra aralarından forumda aktif olarak görev yapan ve aktif olarak bütün etkinlikleri yöneten Burak isimli şahsın kıçına tekmeyi basıp kovdular. Sebepsiz yere. O yüzden beklerim yani NİTRADO ismi buradan aklıma geliyor. Ara sıra beleşe MineCraft oynatırdı bize kendi sunucularında.
  • Berbattır. 200 tl ye yakın alışverişim oldu her ay bunlarla uğraşırdım. Uzak durun.
  • Bende bu rezil şirketin müşterisi oldum malesefki. Kesinlikle önermiyorum. Bende Rust sunucusu kiraladım arkadaşın anlattığı sorunları birebir yaşadım. Daha sonra gameservers'dem kiraladım tek bir sorun ile karşılaşmadım. Abartmıyorum bir kere bile sorun ile karşılaşmadım. Üstelik nitradodaki sunucuya günde 2-3 defa restart atmak zorunda kalıyordum sürekli ram şişiyordu ve lag oluyordu. Gameservers'da 1 günde bir restart yetiyorda artıyordu bile. Tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle almayın pişman olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.