Şimdi Ara

Niteliksiz ve Eğitimsizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 22 yaşındayım lise mezunuyum, Büyük bir kurumsal holdingde çalışıyorum, çalışanların %90 üniversite mezunu, kim çift üniverste okumuş, kimi itü, bogaziçi, odtü mezunu, Kendimi çok ezik hissediyorum, ben daha önlisans mezunu bile değilim, açık ögretimden geçen yıl dandik bölüme yazıldım ama tüm derslerden kalınca devam etmedim, bu sene bir daha harç parası yatırdım ama dersleri nasıl geçicem bilmiyorum ayrıca diplomayıda alsam pek işe yaramıyacak gibi çünki dandik bölüm, gerçekten çok asalak yetiştim, aileminde böyle yetişmemde suçu var, liseyi bile 5 yılda bitirdim lise 1 de kaldım, ne bir program biliyorum nede bir dil, Şirkettekiler bende daha fazla maaş alıyorlar bende 2 kuruşa çalışıyorum, hayattan hiç memnun degilim iş ilanlarına bakıyorum ama herkes üniverste mezunu, dil bilen eleman istiyor, Böyle çalışmaylada bir şeye sahip olamayacagım, ticaret yapmak istiyorum ama girişken degilim, bilgim yok, çok az sermayem var onuda batırırsam iyice hayattan bezerim, Gerçekten durumuma çok üzülüyorum, zekasız, ezik ve yıkık biriyim, tek dileğim imanla ölmek zaten paranın degeride kalmadı hayat çok pahalı ben az kazanıyorum, Diğer insanlar daha iyi bir hayat yaşıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu foruma konu açarak duzeltebileceğin bir konu değil. Eğer eğitimsiz olmak seni üzüyorsa üniversite sınavına gireceksin. He girip de barajı geçemiyorsan ustalık gereken mesleklere (elektrikçilik, muslukçuluk, araba ustalığı, tamircilik gibi) yönelmek bana göre daha mantıklı hem kendi işinin patronu oluyorsun hem de normalde kazanacağının çok daha fazlasını kazanma ihtimalin var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza ne diyor bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.