Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (344. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
14.994
Cevap
173
Favori
1.046.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

1 lt'liği de var hocam.

www.madeniyag.net
    Castrol Edge FST 5W-40 Motor Yağı 1 Lt
    http://www.madeniyag.net/Castrol-Edge-FST-5W-40-Motor-Yagi-1-Lt,PR-26.html

o ürün farklı bir seri hocam sanırım. Linkini attığım ürün yeni piyasaya çıkmış olan titanium edge serisi

Az önce firmayı aradım. 1 lt lik ürünüde yeni seri imiş. Sitede güncellenmemiş. 4+1 litre 110 tlye ürünün siparişini verdim. Cumarteside yağı değiştiririm artık

www.madeniyag.net
    Castrol Edge FST 5W-40 Motor Yağı 4 Lt
    http://www.madeniyag.net/Castrol-Edge-FST-5W-40-Motor-Yagi-4-Lt,PR-25.html

• 3D paspas alan arkadaşlar.
    Aldığınız yerin linkini tekrar atmanız mümkünmü?

Yağ filtresinin kodunu ekledim. Yağ olarak linkteki ürünü almayı düşünüyorum fakat bizim depo 4.7 litre yağ alıyor. 1 ltlik pakette yok sanırım. Onu netleştirmem lazım.

Bu arada arkadaşlar eskiden motor sağır kalır falan derlerdi. Muhtemelen mazide kalmıştır ama, yağ değişimi öncesi bi 20 30 km yüksek devirde (5000-6000) (1.2) araç kullanayım diyorum. Bilmiyorum hatamı yaparım.
     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

Teşekkürler Hocam zahmet verdik sanada

bu filtrenin sanayide vardır zaten aynısı büyük ihtimal.. kesin orda daha uygundur fiyatları..

walla banada servisten ilk 1600 km 90-120 arası km geçme dediler ama bakalım uyuyoruz şimdilik gaza tüye dokunur gibi dokunuyoz millet arkadan sellektör yapıyo ama iplemiyom araç büyük olunca pek sıkıştırmıyorlar daha 1100 km civarıyım az daha zorlamayayım bakalım ama sonra azcık beygirleri koşturmak lazım...

• ogz45 O kullanıcısına yanıt
    Hocam Nissan Türkiye face adresi nedir tam olarak ?
    aynen baskı yapıp dile getirmezsek hiçbişey düzelmez...

Orijinalden alıntı: cowboy

quote:

Yağ filtresinin kodunu ekledim. Yağ olarak linkteki ürünü almayı düşünüyorum fakat bizim depo 4.7 litre yağ alıyor. 1 ltlik pakette yok sanırım. Onu netleştirmem lazım.

Bu arada arkadaşlar eskiden motor sağır kalır falan derlerdi. Muhtemelen mazide kalmıştır ama, yağ değişimi öncesi bi 20 30 km yüksek devirde (5000-6000) (1.2) araç kullanayım diyorum. Bilmiyorum hatamı yaparım.
     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

Teşekkürler Hocam zahmet verdik sanada

bu filtrenin sanayide vardır zaten aynısı büyük ihtimal.. kesin orda daha uygundur fiyatları..

walla banada servisten ilk 1600 km 90-120 arası km geçme dediler ama bakalım uyuyoruz şimdilik gaza tüye dokunur gibi dokunuyoz millet arkadan sellektör yapıyo ama iplemiyom araç büyük olunca pek sıkıştırmıyorlar daha 1100 km civarıyım az daha zorlamayayım bakalım ama sonra azcık beygirleri koşturmak lazım...

Az önce nissan globale yağı ve filtreyi 3000 km'de değişmeyi düşündüğümü yazan bir mail attım. Yağ filtresini servisten, yağı ise castrol düşündüğümü falan belirttim. Bu işlemin servis dışında yapılması durumunda garanti ile ilgili problem yaratılıp yaratılmayağını sordum. Bakalım ne cevap vercekler. Adamlarıda iyice darladım. Xenon farları falanda sorsammı

Aslında tr deki servisleride şikayet edicemde dur bakalım ne cevap vercekler

Bu arada forumun amacı zaten paylaşım. Burada mümkün olduğunca öğrendiğim bilgileri ve deneyimleri paylaşmaya çalışıyorum, ki siz dahil buradaki çoğu kişi aynı şekilde davranıyor. .

ERG hocam şu lastiklerle ilgili kime mail attınız acaba, birde takip numarası varmıdır. Nissan türkiyeyi bizde darlıyalım. Aldığımız araçlarda böyle olucaksa topluca protesto ederiz vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 19 Mart 2015; 11:23:34 >

• m.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://m.gittigidiyor.com/urun/144289013
    paspasların linki bu ürün kapanmıştır diyor fakat alttaki numarayı arayıp stok sorun varsa yeniden açtırabilirsiniz sanırım.

vehttps://twitter.com/nissanturkiye hocam buda nissan türkiye face ve twitter adresleri.

• qashqai 1,2 aracımında motor soğuk iken 1500-2000 devirde vites yükseltirken ıslık sesi vardı buna artı olarak rolantide araç çalışırken motor devri titremekte ve vınlama sesi vardı servise gittim vınlama yakıt pompasından olduğunu garantiden değişeceğini ıslık sesininde sabah leyin yakıt pompasından kaynaklandığını belirttiler devir saatinin titremesi için aracı bilgisayara bağlayıp sıfrladılar, yakıt pompası değişince göreceğiz bakalım ama bana kalırsa turbodan geliyor, bilgisayara bağladıktan sonra aracın deposunu fulledim menzil 870 km gösterdi ilginç önceki aynı tarz sürüşümde menzil 750 km gösterirdi.
  • Şu göğüsteki garip tıkırtı herkeste var demekki. Birde yolda sabit 70-90 giderken zırıltı peydah oldu direksiyon tarafında olduğum için sağı solu dinleyemiyorum, bulamadım yerini. Ya ön camın bitimindeki göğüste duran havalandırmanın olduğu uzun ince parça zırlıyor ya da orta aynanın arkasındaki kutu zırlıyor bulamadım..

Alfa Romeo'mu özledim ben ne yalan söyleyim..

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

1.6Dci X-tronic PPP

• quote:

Orijinalden alıntı: namre3kutuk

Arkadaşlar İstanbul için fiyat bakımından en uygun servis hangisidir?

Sportur maslak ta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz45

Hocam gerçekten çok güzel bir mail olmuş.Elinize sağlık.Aynı mail'i siz ve burdaki tüm arkadaşlar destekleyici şekilde Nissan'ın face ve twitter sayfasında paylaşmaya devam edelim.Böylece iyice gözlerine sokmuş oluruz,Belki bazı şeyler değişir.

Değişeceklerini bilsem mail bombardımanına tutarım da değişecekleri hakkında en ufak bir sinyal yok.

Orijinalden alıntı: turgut532

qashqai 1,2 aracımında motor soğuk iken 1500-2000 devirde vites yükseltirken ıslık sesi vardı buna artı olarak rolantide araç çalışırken motor devri titremekte ve vınlama sesi vardı servise gittim vınlama yakıt pompasından olduğunu garantiden değişeceğini ıslık sesininde sabah leyin yakıt pompasından kaynaklandığını belirttiler devir saatinin titremesi için aracı bilgisayara bağlayıp sıfrladılar, yakıt pompası değişince göreceğiz bakalım ama bana kalırsa turbodan geliyor, bilgisayara bağladıktan sonra aracın deposunu fulledim menzil 870 km gösterdi ilginç önceki aynı tarz sürüşümde menzil 750 km gösterirdi.

İnanın sesle başetmek zor cidden kafaya takıyor insan.. bende ikiz çocuklar verken bu sesleri duyabilmem mümkün değil ama benim 1.2 turboda öyle devirde dalgalanma falan yok mesela, ıslık seside yok.. belkide varda ben duymuyorum.. ben bikere tam depo yaptım 725 civarı gösterdi anca 710 km çıkardı sonra yakıt aldım tekrar mesela,, sonrada tam depo yapmadım bidaha..

• quote:

ERG hocam şu lastiklerle ilgili kime mail attınız acaba, birde takip numarası varmıdır. Nissan türkiyeyi bizde darlıyalım. Aldığımız araçlarda böyle olucaksa topluca protesto ederiz vs...

Takip numarası vermediler, Nissan Türkiye'den görüştüğüm kişi Evrim Hanım'dı.
    Esas merak ettiğim bu araçlarda ki bunca sorunu İngiltere'ye iletiyorlar mı, yoksa biz kendi kendimize mi dövüşüyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 19 Mart 2015; 14:24:43 >

bu sorunların çoğu aslında daha kaliteli bir üretim sürecinden geçirilerek çözülebilir.. 2-3 dakikada banttan bir araba çıkaracaklarına 5 dk da çıkarsınlar...

Orijinalden alıntı: dent_ist

quote:

Orijinalden alıntı: namre3kutuk

Arkadaşlar İstanbul için fiyat bakımından en uygun servis hangisidir?

Sportur maslak ta.

Gerçekten de öyle. Diğerleri ile arasındaki fark neden yüksek acaba? Avcılar 710 TL fiyat verdi.

1,5 ay önce 1,2 Xtronic aldım, aracım şehir içi günlük 20 km yol yapıyor. Egzoz dan beyaz duman çıkarıyor, bazen yapmıyor. Trafikte aynadan baktığımda ve gaza asıldığımda dumanı görebiliyorum. Yakıt sarfiyatı bilgi ekranında eko mode ta; 14, ekodan çıkarınca 15-16 lara çıkıyor. Servise götürdüm bir şey yok, ıslaklığı kuruturken yapabilir, ayrıca bir sorun varsa uyarı ekranında gösterir dediler. Her aracın egsozuna bakıyorum kesinlikle duman benzeri bir şey çıkmıyor.

Yakıt sarfiyatı hakkında veya benEr bir durumla karşılaşan başka bir kullanıcı var ise yorumu, genel bir değerlendirme açısından yorumlarınız benim için çok değerli olacaktır. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once bi arkadas boson multimedia 360 derece kamera sistemi videosunu facebook sayfasindan paylasti. Urun guzel duruyodu arayip fiyat sordum 1250 dolar arti kdv gibi ucuk bir fiyat aldim sadece sistem bu. Ekran dahil degil sizde hergangi bir marka ekran varsa navitenavitec navimax navnet vs. Marka onlarada takilabilyormus.

Aynı araç bende de var..Aracım 1200 kmde ve hiç şehir dışına çıkmadım..ortalama 1 değeri 8.8 lt de şu an..Ama haftasonu 20-30 km gezince 7 lt civarlarında seyrediyor..Dediğiniz rakamlar çok yuksek geldi bana sanki..saygılar.

Orijinalden alıntı: ERG81

Söylediklerinizin hepsine katılırım.Bana ağır gelen, adamı parasıyla rezil etmeleri. Bu araca ortalama 80.000 TL vermişim, sanki bedavaya vermişler gibi tavır takınmaları adamın asabını bozuyor.

Üstad büyük geçmiş olsun..sıkıntılı ve can sıkıcı bi durum..Anlaşılan o ki mümkun olduğunca servisin eline düşmucen, araç arıza yapmasın diye dua edecez..Nissan ilk def aldım,Hondada hiç problem yaşamadım..Bunda bikaç problem yaşarsam elden çıkarırım valla ben pek tahammul edemem bu tip şeylere..Japonlar sorunsız diye talep ediliyo daha çok, kimseye kaşı kara kirpiği ok diye para vermiyoz..gözunun yaşına bakmam valla..umarım sorunsuz olur da böyle şeyler yaşamayız..Tekrar geçmiş olsun..saygılar.

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.