Şimdi Ara

Nissan 'PULSAR' Fan Club (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
20
Favori
51.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cam filmi olarak ta örnek atıyorum. Netlik bozulmadan ısıyı bir miktar engelledigini hissediyorsunuz. Acik ton tercih ettim.Hafif yansitmali renkli cam gibi oldu diyebilirim dıstan bakış görüntusune. Film iyi ama iscilikte biraz sorunlar oldu arada toz kalmasi ya da filmin cizilen kismi gibi. İçime sinmeyen kisimlari degistirecekler. Keske tekrar isleme gerek kalmasaydi. Hadi yan neyse de arkada cizik ve kucuk kucuk kabarciklardan var. Umarim o ufak kabarciklar 5-10 gune gunesle yok olur ki rezistansli cami elletmek istemiyorum acikcasi. Kotu bir tecrube yasamayayim. Umarim guzelce hallolur artik ikinci de. Bir not; diger yerler açik ton, sadece arka yanlar ve kelebekler orta ton olsaymis arkadakiler için daha kullanisli olacakmis. Bagaj cami, kararan dikiz aynasindan dolayi bana acik ton yeterli geldi. Gece far ışığını da cok yaymiyor. Nissan "PULSAR" Fan Club Nissan "PULSAR" Fan Club




  • Merhabalar
    Arkadaki sinyalleri led e çeviren arkadasimiz arka stoplarin nasıl söküldugunu anlatabilir mi rica etsem ? Şahsen denedim sökemedim de
  • Hayırlı olsun,
    Güle güle kullan.
    Isı engelleme konusunda çok işe yariyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 30 Temmuz 2019; 11:15:36 >
  • Rehber Öğretmenim R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Stopları tutan 2 adet 10luk somunlu vidayı sökün,
    sonra sıkıca tutup dosdoğru geriye doğru ( sağa sola meyil vermeden aracın arka tarafı istikameti) çekin. Biraz zor çıkan bir yapısı var. Güç gerektiriyor. Ama çok da fazla güç uygulayarak çekmeyin zira tutucu ayaklar yerinden çıkınca arada ampullerin kabloları kalıyor. Aşırı kuvvetle çekip yerinden çıkınca kablolari koparabilirsiniz.
    Dikkat etmekte fayda var.
    Kolay gelsin.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hemen denemeye gidiyorum simdi :]
  • Rehber Öğretmenim R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
    Sonuçtan bizleri de haberdar edin.
    Kolay gelsin.
  • Arkadaslar tavan lambasi "on" konumundayken arabayi kapattiginizda farlardaki gibi kendini bi muddet sonra kapatiyor mu yoksa yanmaya devam mi ediyor door ve ya off konumuma getirene kadar? Bir de cakmakliktan sarj icin de ayni sorum gecerli? Bunlari gozlemleyen oldumu?
  • Bir de kasko klozlarini iyi bilen arkadaslar ön arastirma icin onerecekleri kasko firmasi ve secenegi tavsiye edebilir mi? Orn: gecen konusu gecti cam icin rayic bedel yerine muafiyetsiz cam degistirme, mini onarim vb. Konularda ya da diger klozlarda rayic bedel agirlikli degilde fatura bedelini baz alan sigorta firma ve sigortanin adi. Kapsamli bi sigorta yararimiza olacaktir. Konu hakkinda bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim.
  • Merhaba,
    Kontak kapattıktan 10dk sonra sistem tüm elektriği kesiyor diye biliyorum. İngiltere forumlarında teybin kontak kapatınca 10dk sonra kapandığından şikayet ediyordu bi eleman.
  • x-tronic X kullanıcısına yanıt
    Ben aracıma geçen ay yapı kredi dijital kasko yaptırdım. Dijital kaskoda kendinize göre birtakım seçenekler mevcut. Yani tek sürücü mü, cam muafiyeti olsun mu tamamı ödensin mi gibi seçenekleri belirleyerek kasko fiyatınızı yukarı aşağı esnetebiliyorsunuz. Bu şekilde değerlendirmek yararınıza olacaktır. En azından sonrasında sürpriz çıkmaz diye ümit ediyorum.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler firsatini buldugumda en az 10 dklik bir deneme yapacagm. Sonuclari bildiriirm
  • özayyıldız Ö kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim en kisa zamanda inceleyecegim. Bu seceneklerin musteri istegine gore belirlenebilmesi iyiymis. Yalniz ben normal bir kaskoda da ornegin esiniz arac surerken bir sorun olursa kaskoda herhangi bir problem cikmiyir diye biliyorum. Belki tek surucu secilirse yapi kredide fiyat indirimi oluyor mantigiyla bu secenegi koymus olabilirler.
  • Arkadaşlar bu mini onarım için autoking ya da rs servis ile işi olan oldu mu ya da giden tanidiklari falan oldu mu? Kasko bitmeden park yerinde surttukleri cizik izlerini yaptiririm diye dusunmustum. Mini onarim kriterlerine uygun. Gel gelelim, 50 yorumdan ikisi iyi ya da idare eder olarak internette nereye girsem pismanliklarla dolu. Iki yeri de il bazinda bile her bayiinde durum ayni. Mutlu ayrilan pek okumadim. Bir iki ay sonra boya yapilan yerde atma mi olmamis ne ararsan var... insanin goturesi gelmiyor.
  • x-tronic X kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    Mini onarım için İzmir Autoking'den 2018 başı ve ortasında iki kez faydalandım.
    Tampondaki derin çizikleri ve marşpiyeldeki derin bir göçüğü düzeltip boyadılar.
    Herhangi bir sorun yaşamadım. İşlem gören yerlerde şu ana kadar bir problem olmadı.
    Aynı yerleri tekrar kaldırıma sürtmem dışında
  • x-tronic X kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    10 gün önce basın ekspress yolundakı AUTO KING şubesıne araçdakı bazı ufak çizikler ve sol ön tampondakı ufak bir hasar için gittim.

    Tamponu geçtigimiz ay kaldırıma hafifden çarpmıştım.Sadece onarım gerektırecek hasar oluştu.Bu sebeple mini kaskoya yöneldim.AUTO KING e götürdüm.Oradakı görevlı hasarı inceledi.Mini onarımda birşeye benzemez en iyisi kaskodan dosya açalım dediler.Tamam dedim açalım. Kaskodan eksper tayın edıldı.Aracın tampondakı plastik dişler ve kırılan bazı ufak yerler onarıldı ve ön davlumbazın kırıldıgını sipariş geçtiklerini söylediler. Yine beklenen oldu ve davlumbaz servis dahil Türkiyede olmadıgını söylediler.Servisi aradım telefondakı kişi sistemde bile bulamadı. AUTO KING en sonunda 10 gun içinde ufak tefek mini onarımı tamponu yapıp aracı dün teslim etti.Davlumbaz sipariş geçildi geldiğinde sizi tekrar çağıracağız dediler. Bende İnternetden araştırmaya başladım ve bir yedek parçacıda orjinal oldugunu söylediği (muhtemelen çıkma) sol ön davlumbaz buldum. Adamda bunun farkında olacak ki 'abi Turkıye de bir tane var oda bende dedi' :) 500.00 TRY fiyat verdi. Servıs 1200.00 TRY liste fiyatı söylemişti. Şimdi AUTO KING ile görüşüyorum en azından eksperle gorusup parçayı daha ucuza temın ettirmeye çalışacağım.

    AUTO KING tecrubeme gelecek olursam. Basın ekspress şubesını tavsıye etmıyorum.Telefona bağlanmak ayrı dert.Aracın nezaman cıkacağı ayrı dert. Arac yarın cıkıyor dıyıp arkadaşımı aracı almaya gönderdıgımde arac bugune yetısmedı cevabı aldım.Nacızane tavsıyem başka subelere yönelin.

    Selamlar.




  • kuntaycem kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Bilgilendirme icin sagol.
  • pulsar1.2 P kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için sagol hocam. Durumdan haberdar edersiniz.
  • Herkese hayırlı bayramlar olsun.
    güvenli sürüşler.
  • Herkese iyi bayramlar.
  • Merhaba arkadaşlar
    Aracıma AliExpress den çok önceden alıp bir türlü takmadigim dikiz aynasi kaplamasini bugün yapıştırdım. Hoşuma gittigi icin sizinle paylaşmak istedim.

    Nissan "PULSAR" Fan Club
    Nissan "PULSAR" Fan Club
    Nissan "PULSAR" Fan Club



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rehber Öğretmenim -- 30 Ağustos 2019; 13:57:11 >




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.