Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.228
Cevap
45
Favori
415.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şoför koltuğunun altındaki soket temassızlık yapıyor.soketi söktür ve direkt bağla sorunun çözülecek.soketi sıkıştırırsa 3-4 ay sonra aynı arıza ışığını görürsün.direkt bağlat sakıncası yok
  • Arkadaşlar uzun zamandır Primera Tekna alma düşüncem var. Bu hafta mevcut aracımı satıyorum. Kredi çekmeden gerekli paraya ulaşamadım. Yine de çekmek istemiyorum ilerde Tekna alana kadar geçiş dönemi için 15 bin TL yine bir Primera alayım istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odyseuss

Arkadaşlar uzun zamandır Primera Tekna alma düşüncem var. Bu hafta mevcut aracımı satıyorum. Kredi çekmeden gerekli paraya ulaşamadım. Yine de çekmek istemiyorum ilerde Tekna alana kadar geçiş dönemi için 15 bin TL yine bir Primera alayım istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Merhaba,

Almayı düşündüğünüz araç için ekpertiz raporu istemeniz yerinde olur. Ya da hakikaten arabayı tanıyan iyi bir ustaya gösterip öyle alın. Otomatik düşünüyorsanız şanzıman durumu çok önemli. Aracı aldıktan sonra nur topu gibi bir step motoru arızası filan yaşamamak için kontrolleri iyi yaptırın. Boya durumu da bizim memleketin 2. el piyasasında maalesef önemli. Araç darbe yemişse büyük bir ihtimalle artık randıman vermiyor.

Son derece keyifli bir araba olduğunu söylemeliyim. Ben yaklaşık 3 yıldır keyifle kullanıyorum.

• Merhaba beyler
    1997 model primera 2.0 lpg düşünüyorum. Yakıt tüketimi hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar.nissan primera 2001 aracım için sis farı arıyorum.bulabileceğim bir yer var mı?
  • Arkadaşlar merhaba 2006 tekna ile aranıza katıldım eskişehirde tavsiye edebileceğiniz usta varmı
  • 2005 model primera için hangi akü markasını tercih etmeliyim?
  • 50amper varta,inci,mutlu akü işini görecektir.
  • Merhaba,

Arkadaşlar. Nissan Primera 1.6 2000 model araç için Bursa'da çok iyi bir Motor ustasına ihtiyacım var. Bildiğiniz, tanıdığınız önerebileceğiniz biri var mı?

Teşekkürler.
  • İpod dinlemek için kablo taktıran var mı?

• Nissan primera tekna 2007 model aracımla dün itibariyle vedalaştık.4 yıl bana hizmet verdi.Keyf alarak bindim.Bakalım yeri nasıl dolucak.Ayrıca ikinci eli zayıf diyenler arac internettte ikinci gün satıldı.herkese kazasız sürüşler diliyorum.
  • m ali M kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam.Kaca verdiniz araci? Ve sizi hic uzdumu? Abuk sabuk problemler cikarmismiydi?

• 28000 TL. SUBAPLARI ÇELİK SUBAPLA DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA SIKINTI YAPMADI.YENİSİ OLSA YİNE ALABİLİRİM.ŞİMDİ NİSSAN QQ BAKIYORUM.
  • Selam arkadaslar.nissan primera inanin cok super bi araba bende 2001 comfort var.fakat bu aralar beni uzuyo :( aslinda super bi arabada bi ara contasi sizdiriyodu su kaynatiyodu o haldeyken bile 210 km hizi goruyodum cekisi felan on numaraydi taki yaptirana kadar.yaptirdiktan sonra yanlismi bagladilar ne olduysa gun gectikce geri gitti arac.istop etmesi rolantide dengesizlik vites degisimlerinde cekmeme.yani arac 2 de kendi normal hiziyla giderken gazi kokledimmi kafa kaldiriyodu simdi cekme cekmiyor.avans midir subabmidir havayla alakali emme yakma sorunumudur tam anliyamadim.adam gibi usta yokki anlasin.bana yardimci olun satmakta istemiyorum.cok guzel arac.

• Merhaba. Geçen hafta primera alarak aranıza katıldım. Ilk sorumu sorayım. Yol bilgisayarinda anlik tüketimi gösteren gosterge yaklasik 2500 devir civarinda tavan yapiyo 15in üstüne çıkıyor. Vites degistirdikten sonra 5lere iniyor. Ayrıca ışık vs durdugumda yani rolantide çalışırken yine 15in ustune çıkıyor. Bunlar normalmidir. Yardimci olabilirmisiniz.

• srdre S kullanıcısına yanıt
    Sis fari buldunmu?

• sa ankara dan nıssan prımera arıyorum satanlar bana ulassın lutfen
  • slm arkadaşlar.
    nissan primera p12 2003 model aracımı dün yıkamaya götürdüm. bir güzel temizledim. gıcır gıcır oldu. ancaakkk. eve geldiğimde sağ arka kapıda kilit mekanizmasından sadece açılırken coojjjjjjt gibi (tam tasfir edilemiyor ama :) ) bir ses geliyor. kilitlerken ses yok sadece açarken var. fakat kapı kilitlenip açılıyor orada bir sıkıntı yok ama ses oldukça gür ve rahatsız edici. daha önce başına gelip servise yada ustaya gitmeden çözebilen varmı. şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba,
    125.000 km de 2001 model 100 bg'lik bir primera sahibiyim. Büyük bir bakım yaptıracağım ama kafamda bazı soru işaretleri bulunmakta; yardımcı olursanız çok sevinirim. Sürekli gittiğim tamirci aracın ön fren diskleri, balatalarının ve patlak olan ön sağ amortisörünün değişmesi gerektiğini söyledi. Çıkardığı liste ve önerdiği markalar şunlar:
    1)Ön diskler için yavuzsan diye konya üretimi bir marka önerdi. (100 lira çifti)
    2)Balatalar için remsa diye ithal bir marka önerdi. (65-70 çifti)
    3)Amortisör içinse KYB (ben dört amortisörü de değişmek istediğimi söyledim toplam 365 lira)
    Ben amortisör olarak monroe nun bir ürününü, diskleri ve balataları trw düşünüyordum. Ustam trw nin ve monroe nun eskisi kadar kaliteli olmadığını, bu önerdiği markaların kaliteli olduğunu söyledi. Kendisine güvenim var ama hala içim çok rahat değil. İnternette bayağı araştırdım ama tatmin edici bir sonuca ulaşamadım. Aranızda en azından bu saydığım parçaları değiştirmiş olan varsa memnun kaldıklarını önerirse çok sevinirim.

• iyi günler 98 2.0 se modelini 9500 gibi bi fiyata düşünüyorum ancak aracın masrafı varmış satıcının dediğine göre senteden kaçıkmış ve zincir gerekiyormuş. ben de bu masrafın ne olduğunu açıkçası anlamadım veya bana ne kadar masraf getireceğini, bunun dışında aracın eksilerini ve artılarını söyleyebilir misiniz? aracın lastikleri iyi muayenesi felan var.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.