Şimdi Ara

nissan note 1.2 tekna yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende kardeşim sayesinde aracı test ettim gercekten tam bir fiyat/performans aracı Nissana yakıştıramadığım tek şey ses izelasyonu oldu. Almayı düşünenlere bende tavsiye ederim. Sadece performans beklentileri olan arkadaşlarımız aradaki fiyat farkını göze alıp Turbo dizel motor seçeneğine bakabilirler.
  • Arkadaşlar,

    aracım 6.500 km ye ulaştı.

    Şehir içi kullanım tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.

    1 - Öncelikle unutulmaması gereken konu bu araç 1,2 motora sahip, asla yüksek çekiş perfornası beklemeyiniz. Bunun dışında sizi rahatsız edecek tek şey, aracın içine aldığı motor ve yol sesi. Malzeme kalitesi, şehir içi kullanım kolaylığı gayet güzel. Halen almak isteyenlere tavsiye ediyorum ;)

    2 - Yakıt konusunda, evim gölbaşında, araç hergün Numune Hastanesi - Gölbaşı gidip geliyor. Trafik ışığı görmüyor, Ancak dik rampalar gördüğü için yolu ne şehir içi, nede şehirdışı olarak yorumlayabilirim. Bu istikamette ortalama yakıt tüketimi 5,1 ile 5,4 arasında değişiyor. Genelde sakin kullanım.



    Dün, Marmaris,Bodrum tatilimi tamamlayıp döndüm, sıcağıyla aracımla yaşadığım uzun yol tecrübelerimi paylaşmak isterim.

    1 - Ankara - Marmaris arasını bir depo ile tamamladım, gidişte aracım km de 24 kuruş yaptı. Marmaris girişindeki shell de depoyu fulledim.
    2 - Marmaris içinde İçmeler, Turunç, Akyaka, sonrasında Bodruma geçişte toplam 530 km yolda bir depo bitirdim. Bol virajlı dağ yolları ve şehir içi trafik, sürekli 3. kademe klima açık, km de 33 kuruş yaktı.
    3 - Bodrum - Güllük arası gidiş dönüş, Bodrum içi gezi ve sonrasında Bodrum - Ankara dönüş yolunda, Polatlıda tekrar yakıt aldım, km de 26 kuruş yaktı.

    Bence yakıt sarfiyatı makul derecede.

    Kliması yeterli soğutmayı verdi, araçta 3 kişi, 3 yaşındaki oğlum ve bol miktarda bagajımızla çekişte çok problem yaşatmadı.

    Yol tutuşu, konforu, özellikle koltukların yumuşaklığı çok rahat ettirdi. Ön camın genişliği keyifli görüş sağladı, farların aydınlatması da iyiydi.

    Cruise kontrolü daha önce kullanmamıştım, keyfini sürmek nasip oldu, gerçekten yorgunluğun büyük sebebi gaza basmakmış. Şimdi daha iyi anladım.


    Bahsedeceklerim bunlardır, sorusu olanları yanıtlamaktan mutluluk duyarım...




  • Arkadaşlar merhaba,

    Aklımda 1.2 model note almak var ancak tekna ile visia arasındaki farkları araştırdım tam bir listeye ulaşamadım, bulduklarım visiada; analog klima / arka camlar manuel olduğu, teknada; dijital klima / tüm camların otomatik olduğu başka fark bilen var mı acaba?
  • ruhi13 kullanıcısına yanıt
    Yağmur far ve park sensörü ileri geri hareketli arka koltuklar, alaşım jant ve sizin saydıklarınız ben olsam tekna alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun hocam :)

    Benimde gönlümden geçen tekna ancak fiyat farkı zorluyor

    2014 1.2 visia 37000 iken aynı model ve km.de tekna 41500 istiyor
  • ruhi13 kullanıcısına yanıt
    Allah hepimizden razı olsun bende zamanında incelemiltim bu aracı tekna çok dolu gelmişti bana.

    Valla bence oradaki yazan fiyata bakmayın pek piyasası olmadığı için aracın karşı tarafla illaki anlaşırsınız. Bence almışken trkna alın dış görünüş bilrbfark ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram öncesi fiyatlarda çok şişmiş durumda gerçi herkesin kendi malı fiyata bir şey diyemezsiniz bende 2 haftaya kadar aracımı sattım bu konularda çok tartıştım, biraz beklemek akıllıca olacak sanırım ya da aynı özelliklerde kia rio'ya kayacağım..
  • Arkadaşlar foruma yeni üye oldum,Nissan Note tekna 1.2 motor 80 bg aracımı yeni aldım 2014 model 75.000 km de üstelik lpg takılmış,araç gayet güzel motoruda iyi sadece ani kalkışlarda ve soğukken motor sesi biraz fazla ama rahatsız etmiyor yarış arabası sesi gibi hatta benim hoşuma gitti,yokuşta çekişi normal,araç ful dolu dijital klima,star stop,hız sabitleyici,6 hava yastığı.....vb full bir araba keyifle kullanıyorum,yakıtı lpg ile kullanıyorum,gebzeden samsuna yolculuk yaptım ve ölçtüm km de 22 krş yakıyor tabi otobanda 130.140 km normal yolda 110.120 km ile gittim,aracın bakımlarını yeni yaptırdım dahada keyifli oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.