Şimdi Ara

Nissan NOTE (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.222
Cevap
55
Favori
841.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    İstanbulda olduğunuzu farzederek aşağıdaki ilanları filtreledim
    Umarım işinize yarayan bir tane bulursunuz

• FSEYRAN herşeyde bir hayır vardır üzülmeyin.Allah kaza bela göstermesin...2008 1.6 tekna 32.000 km de 26.500 tl istiyorlar..İstanbul da bir nissan bayisinde. En azından 2. eller hakkında bir bilginiz olsun..
  • Arkadaşlar ilginiz için çook teşekkür ederim..yeni bir note tekna buldum..dizell...10.bin km de..yarın kısmetse servise girecek..bir sorun olmazsa pazartesi öğleden sonra bende note sahibiyim... bu arada son fiyatı 25.800 tl dedi..iyi mi?

Orjinalden alıntı: cennet83

arkadaşlar ben nissan note ile nissan micra arasında kararsız kaldım. hangisinin yakıtı nekadardır? ve kullanıcılar ne söylüyor? yardımcı olurmusunuz?

Micra da Kullandım. Note'da. Hemde 1 adet 1,6 Tekna Mt miz ve 1,4 Visiamız vardı. Dizel hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım. 1,4 Visia 1,6 dan şehir içinde daha az yakıyor. 1,4 te yol bilgisayarı yoktu o yüzden net rakam veremeyeceğm ama ben kendi 1,6 Teknanım yol bilgisayarında satmadan önce yazan en son veriyi söyleyim. Şehir içi 7,7lt/100 Km. Note micraya göre çok çok daha keyifli ve rahat bir araç. Para porblemi yoksa Note'a yönelmeniz kesinlikle ileride sizi daha mutlu edecektir.
  • Slm arkadaşlar,benim yol bilgisayarı tozuttu galibaEyni yakıt aldım ama gidebileceğim mesafe için 118 km. yazıyır.Ort yakıt tüketimi 6.1 sabit kaldı.Isı göstergesi 5 derecede kaldı.Buna benzer problem yaşayan oldu mu?Teşekkürler

Orjinalden alıntı: realgs

quote:

Orjinalden alıntı: erginbay

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Hayırlı olsun deriz , ne diyelim.
    Allah kaza bela vermesin,güzel günlerde kullan.

Sevgili Erginbay,
    araç 3 yıllık olmuş senin , akü yavaş yavaş bitiyor demektir.Yenileri 100 ytl civarında olsa gerek.
    Kontak açıkken ışık yanıpta , kontak basınca araba çalışmaz ve o ışıklar sönerde , akünün
    bittiğine delalettir..

Bende öyle düşündüm ve sabah direk servise götürdüm, bütün akü ölçümleri yapıldı ve akü de hiç bir sorun çıkmadı, yanlız geçen servisten çıktıktan sonra galiba akü kutup başları iyi sıkılmamış,
    onları sıktılar ölçümlerini yaptılar o kadar, şimdi sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
    Sabah erkenden gitmişken, direksiyon milini de değiştirdim, direksiyondan gelen tokurdu da kesilmiş oldu bu vesile ile...

Kısa yoldan halletmiş olmana sevindim.
    Direksiyon milleri fabrika hatalımı?
    bu konuda bilgim yok ama soğuk havalarda 1 saat kadar tıkırtı yapıyor. Sonra gün içinde birdaha yapmıyor.
    Sonbaharda garantim doluyor,dolmadan halledyim bari eğer fabrikasyon hatalı ise ...

galiba fabrikasyon olarak hatalı,
    çünkü adam hiç sormadan kullanmadan direk değiştirelim dedi,
    bende sordum daha önce geldimi diye, evet baya bi gelmiş...
    bencede kontrol ettir garantisi bitmeden...

• Merhaba arkadaşlar,

Az önce Kuzey Plaza'dan Timuçin Bey ile görüştüm, Note Tekna Dizel için 30.000 TL gibi bir fiyat malesef doğru değil.
    Telefonda direkt liste fiyatını veriyorlar, forum.donanimhaber'de okuduğumu söyleyince de "onu yazanlar benim samimi arkadaşım ancak malesef o fiyat geçerli değil" dedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baristamasri -- 23 Şubat 2009; 13:13:43 >
  • merhaba. şuan fıat kullanıcısıyım. nissan ile değiştirmek istiyorum fakat bu zamana kadar nissan a da binmedim hiç bilgimde yok. micra tam bir bayan arabası yani benim için ideal. fakat birazda aile arabası olsun istiyorum. şehir dışına giderken özellikle şehir içindeyken yakıt sarfiyatı nasıldır. bir bayan için hangisi daha idealdir. bayanım diyorum ama kia kamyonet hyundai kamyonet kullanabiliyorum. yani araç kullanmaktan korkum yok. bana yakıtı tasarruflu olsun birazda konfor yeterli . micramı ? note mi?

Orjinalden alıntı: cennet83

merhaba. şuan fıat kullanıcısıyım. nissan ile değiştirmek istiyorum fakat bu zamana kadar nissan a da binmedim hiç bilgimde yok. micra tam bir bayan arabası yani benim için ideal. fakat birazda aile arabası olsun istiyorum. şehir dışına giderken özellikle şehir içindeyken yakıt sarfiyatı nasıldır. bir bayan için hangisi daha idealdir. bayanım diyorum ama kia kamyonet hyundai kamyonet kullanabiliyorum. yani araç kullanmaktan korkum yok. bana yakıtı tasarruflu olsun birazda konfor yeterli . micramı ? note mi?

Konfor ve aile kullanımı sizin için ön plandaysa Note Micraya göre daha uygun bir araç tabi ki araçlara arasındaki fiyat farkı sizin için büyük bir problem değilse...
  • ben de fiat kullanıcısıydım,evlenince tek kapılı palio almıştım.çocuk yokken,misafir falan da olmayınca idealdi.ama bebeğimiz doğacağı zaman baktık olmuyor note aldık.bence gence de gider evliye de.ilerde bagaj lazım olmaz diyorsan micra da olabilir ama uzun süre kullanmak için note almalı
    Bagaj lazımsa arka koltuğu öne kaydır + 16 cm bagajın büyüsün.
    eşyam yok diyorsan geri çek koltuğu uzat bacaklarını seyahat et...

Nissan Note 1.6 Tekna AT 2008 model yeni aldığım aracımla aranıza katılmış bulunmaktayım. Aracı Cumartesi günü teslim alacağım. Hakkımızda hayırlı olur inşallah

Asus K53SV-SX581R
  • Şimdiden hayırlı olsun Faruk.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Asus K53SV-SX581R
  • Herhese Merhaba,
    Aracıyla ilgili bir sorunu olan varmı? Benim arabamla ilgili canımı sıkan en önemli sey sürekli bir yerlerinden (torpido, ön konsol,koltuklar, kapılar, direksiyon...vb) ses gelmesi.Acaba bugün nereden ses gelecek diye sürekli arabayı dinliyorum. Takıntılı oldum bu konuda. Sizde de aynı sorunlar varmı?

Orjinalden alıntı: uliassuta

Herhese Merhaba,
    Aracıyla ilgili bir sorunu olan varmı? Benim arabamla ilgili canımı sıkan en önemli sey sürekli bir yerlerinden (torpido, ön konsol,koltuklar, kapılar, direksiyon...vb) ses gelmesi.Acaba bugün nereden ses gelecek diye sürekli arabayı dinliyorum. Takıntılı oldum bu konuda. Sizde de aynı sorunlar varmı?

Sizede Merhaba,

Bizim 1.6 Tekna'da özellikle soğuk günlerde ve sürat 120'nin üzerindeyken kokpitten acaip titreme sesleri, tıkırtılar geliyordu. serivse gittim. kokpit kaç kere açıldı bakıldı birşey bulunamadı. Cevap olarak bu araçlarda kullanılan plastik soğuk havada sertleşip ses yapar denildi. Bir üretim mühendisi ve plastiklerle de çalışan biri olarak bana hiç inandırıcı gelmedi. Zaten sonra da ihtiyaçlar doğrultusunda bu aracımı sattım. Halen 1.4 Visiamız var. Onda böyle bir sorun çıkmadı henüz... Dilerim sizin sorununuzda en kısa sürede çözülür...

• quote:

Orjinalden alıntı: farukoza

Merhaba arkadaşlar,

Nissan Note 1.6 Tekna AT 2008 model yeni aldığım aracımla aranıza katılmış bulunmaktayım. Aracı Cumartesi günü teslim alacağım. Hakkımızda hayırlı olur inşallah

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun olsun. Aramıza hoşgeldiniz...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.