Şimdi Ara

Nissan NOTE (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.217
Cevap
55
Favori
800.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de 1.4 almamanızı öneririm.

    Tork ve beygir gücüne rağmen cılız ve gürültülü bir motor vardı. 1.6 iyidir! ;)
  • Ukubat selam,

    Seninkisi de bir bakış açısı aslında. Hak vermemek elde değil, eski bir Reno Flash, RFairway, R19 ve son olarak R Twingo kullanicisi eski Reno cu olarak :)

    Ama öte yandan bu anlaşma ile sonuçta ulaşılmak istenen, Türk Reno mais in sahip olduğu servis ağı, hemen bütün illerdeki mülkiyetleri, personel veritabani vb den faydalanmaktir amaç diye düşünüyorum. Yani bu kadar basite indirgememeli (mi acaba?). Mesela bence bu birlikteliğin Tr deki ilk örneklerinden biridir bu Koşuyolundaki. Zaten 5 senedir falan mevcut olan Reno dakik in yaninda bir de Nissan dakik benzeri bir servis açıldı. Ama binbalar dışardan bakınca ayrı gibi, tabelaları ve kapıları da ayrı zaten. Yani aynı servis derken, aynı kapıdan girip, araban Nissan ya da Reno olmasına bakılmaksızın, tek bir müşteri kartı açılacak olmamalı. Sadece aynı arazide, her Reno servisinin bir kısmı, Nissan için bölümlendirilecek olsa gerek.
    Yorumu olan, Mais te çalışan tanıdığı olan?


    quote:

    Orjinalden alıntı: ukubat

    Ben Nissan'ın servis yaygınlığı konusunda sorun yaşadığını düşünmüyorum.Satılan araç sayısına göre yeterli görünüyor.Reno servislerinin Nissanlara bakması güzel bir haber değil bence.İşi bilen bir yerde o işin uzmanına yaptırmak daha mantıklı. Reno servisi Nissan 'ın 4x4 ve Jeep lerinden ne kadar anlar ki...Nissan teknolojisi renodan daha iyi bence.

    Ayrıca tüm Reno servisleri değil, tüm Nissan servisleri Renolara bakmalı.
    Saygılarımla




  • Pek bilgim yok ama Nissan_reno birlikteliği Opel-Chevrolet birlikteliği gibi fazla samimi değil zannedersem.Opel plazadan içeri girdiğinizde aynı mekanda iki markada satılıyor.Aynı servise gidebiliyorsunuz.Reno plazalarda Nissan satılacağını pek zannetmiyorum.Ama servis işi belki olabilir.
    Ortak servis işi olsada ben yinede Nissan servisine gitmeyi tercih ederim.
  • Şimdi konuştum Nissan Gülan Plaza servis ile. Bu konuda Tr'de, y.dışındaki oluşuma benzer bir girişim ya da anlaşma henüz yokmuş. Olacağına dair bir öngörü de...

    quote:

    Orjinalden alıntı: ukubat

    Pek bilgim yok ama Nissan_reno birlikteliği Opel-Chevrolet birlikteliği gibi fazla samimi değil zannedersem.Opel plazadan içeri girdiğinizde aynı mekanda iki markada satılıyor.Aynı servise gidebiliyorsunuz.Reno plazalarda Nissan satılacağını pek zannetmiyorum.Ama servis işi belki olabilir.
    Ortak servis işi olsada ben yinede Nissan servisine gitmeyi tercih ederim.
  • arkadaşlar nissan note un dizel versiyonunun ne zaman geleceğini bilen var mı
  • SLMLR

    NİSSAN VE RENAULT UN BİR ORTAKLIK İÇERSİNDE OLDUĞU DOĞRUDUR. FAKAT BU ORTAKLIK GM FİRMASI BÜNYESİNDEKİ OPEL&CHEVROLET GİBİ YAKIN BİR ORTAKLIK DEĞİLDİR. NİSSAN RENAULT ORTAKLIĞININ EN ÖNEMLİ ESERİ 1,5 DCİ MOTORLARDIR. NİSSAN BTÜN BENZİNLİ MOTORLARINI KENDİ TEKNOLOJİSİ İLE KENDİ KENDİNE ÜRETİYOR. FAKAT 1,5 DCİ MOTOR RANULTUNKİ İLE AYNI. NİSSAN VE RENAULTLARIN AYNI SERVİSTE BAKILMASI SÖZ KONUSU OLAMAZ. ÇÜNKÜ KULLANDIKLARI MOTOR TEKNOLOJİLERİ, TEKNİK EKİPMANLAR TAMAYLA FARKLI. (ÖRN CHEVROLET VE OPELLER AYNI SERVİSLERE GİDİYOR AMA ONLARIN MOTOR DAHİL YAKLAŞIK PARÇALARIN %70 İ ORTAK).
    AYRICA NİSSANIN KULLANDIĞI ÇOĞU MOTOR TEKNOLOJİLERİ RENAULTLARDA MEVCUT DEĞİL. AYRICA BİLDİİM KADARIYLA RENAULT ARAÇLARDA TİRGER KAYIŞI FLN DA KULLANILIYOR FAKAT NİSSAN MOTORLARINDA TRİGER KAYIŞI YOK.
    ARKADAŞLARIMIN DA BELİRTTİGİ GİBİ ORTAK SERVİS OLSA BİLE HERZAMAN NİSSAN SERVİSİNİ TERCİH EDERİM.
    NİSSAN ARAÇLARININ RENAULTLARA GÖRE ÇOK DAHA SORUNSUZ OLDUĞUNU BELİRTMELİYİM.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: aliserpil2006

    arkadaşlar nissan note un dizel versiyonunun ne zaman geleceğini bilen var mı


    Yurtdışında çıkalı çok oldu, fena olmazdı 1.5 Nissan Note Dizel!
  • O fiyata Corolla yok, olmadi olmayacak :)( Megane HB Authentic verdiler bir ara ama elektrikli ayna bile yok o alette :)

    quote:

    Orjinalden alıntı: cell123
    ayrıca o fiyata corolla veriyorlarsa iyi tamam da yeni kasası gelicek bnce ondan dolayı ucuzdur.
    önyargılardan kurtulun,note u kullandıktan sonra bir daha düşünün derim ben
  • Ekip selam. Ses çıkmıyor kimselerden. Note kullanıcılarının sesi çıkmaması normal aslında...Hayal gibi bir araba... Sorunsuz gidiyoruz. 2500 km yi buldum 7.6 lt yakıyor. Bu hsonu uzun yol yaptıktan sonra bu rakam kaç olacak acaba bakalım...
  • Şirket arabaları Hyundai. Çamlıca Automaster var hyundai plaza içerisinde. Ordan bedava koltuk koruma ve indirimli motor koruma kupon vermişlerdi. Ben de Hyundailar yerine Note a yaptırayım dedim. Ama hyundai lere yapıyoruz sadece dediler. Nasıl bir iştir ki bu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: twingonote

    Ekip selam. Ses çıkmıyor kimselerden. Note kullanıcılarının sesi çıkmaması normal aslında...Hayal gibi bir araba... Sorunsuz gidiyoruz. 2500 km yi buldum 7.6 lt yakıyor. Bu hsonu uzun yol yaptıktan sonra bu rakam kaç olacak acaba bakalım...


    merhabalar. bu ara değil forumda mail groupta da pek ses soluk yok bencede hayal gibi bir araba. sorunsuz büyük bir keyifle yola devam. benim aracım da şu an 4250km de ptesi antalya ya gidiyoruz bakalım uzun yolda nasıl tabiki sorunsuz
    şaka bir yana bugüne kadar kullandığım en iyi araç daha doğrusu benim beklentilerimi eksiksiz karşılıyor. iç mekanı olsun tüketimi olsun donanımı olsun süper. günden güne de ankara trafiğindeki note sayısı artıyor. hem seviniyorum hem üzülüyorum. seviniyorum çünkü insanlar geç de olsa aracın kıymetini anladılar. üzülüyorum çünkü eskiden nerdeyse ankaradaki tek note gibiydi bnm araç.
    tüketim verilerim biraz değişken normal AC siz kullanımda 6,5-7,5 arası, klima ve yüklü durumda 8,0 lt civarı yakıyor 100 kmde.

    son olarak çok severek hergün izlediğim bir reklambakalım ptesi bende böyle yükliycem
    http://www.youtube.com/watch?v=M6i5cUPu4cI&mode=related&search=




  • Öncelikle Note sahibi herkese selamlar.Arkadaşlarımız tüketim değerlerini yazınca bende benimki hakkında yazma gereği duydum.1.6 tekna düz var benimde.Genelde sakin kullnadığım için şehir içinde ağırlıklı olarak 6-6,7 arası gösteriyor gösterge.Çok dur kalk olduğu zaman 7 yi buluyor.Bu cumartesi 2000 km kontrolu için Şile yolu üzerindeki Nissan Yüzbaşıoğluna giderken 4,8 lt ye kadar düştüm. 4. ve 5. viteste 90-110 km arası hızda giderek.
    Tabiki bunlar göstergede görünen.

    Arabamı çok seviyorum iyiki Note almışım diyebiliyorum.Mercedes te alsak mutlaka kendimize göre bir eksiklikler bulmamız normal. Daha öncede belirtmiştim benim Note ile ilgili şikayetim içeri ses almasıydı.Bunun dışında yeni sorunlarım ise viteslerinin kemikli geçmesi, radyo kanalı arama düğmesinin çok zor kullanılıyor olması ve bilgi ekranında birden fazla bilgiyi aynı anda görememek diyebilirim.
    Başka olumlu veya olumsuz görüşleri olan buraya yazarsa araçlarımızı daha iyi tanıyabiliriz.




  • Ukubat selam,

    bilgiler için merci. Bu arada şunu merak ettim. Sen hangi göstergeden görüyorsun 4.8 lt yi? Yani benim aracta anlik yakit tuketimi gorunmuyor, sadece ortalama tüketim görünüyor??


    quote:

    Orjinalden alıntı: ukubat

    ...Şile yolu üzerindeki Nissan Yüzbaşıoğluna giderken 4,8 lt ye kadar düştüm. 4. ve 5. viteste 90-110 km arası hızda giderek.
    Tabiki bunlar göstergede görünen.

  • Benim yazdığım oranlar zaten belirttiğim gibi 100 km deki ort. yakıt tüketimi göstergesinden görünendir.Araçlarımız aynı zaten farklı değil...
  • Hala anlayamadimi kusura bakma ptesi sendromu da olabilir. Ama sen 6.8 yerine 4.8 lt mi yazdin acaba? Yani, bizim ortalama tuketim gostergemizde okudugumuz 7 gibi bir deger varsa, bunun 4.8 olarak okunabilmesi icin, mesela 2000 km deki aracinda, yaklasik 5000 km daha yol yapmalisin ve bu yolu giderken de otoban kosullarinda, belki yokuş aşağı inişleri daha fazla olan (hoş her inişin bir çıkışı vardır ama tatonman yapmaya çalışıyorum) gitmelisin ki ort. tüketim değeri göstergede bu kadar azalabilsin.
  • Sarıyerden 2. köprü geçilerek Şile yolundaki değerdir.Yolda düz sayılır fazla eğimli değil. Valla ben ort.değer ne yazıyorsa onu belirtiyorum. Yola çıkmadan ort. değeri sıfırlıyorum. Dediğim gibi 90-110 km deki hızla gitttim. Normalde bu tarz seyahatlerimde ort. 5-5,5 arası gösterirdi ilk defa 5 in altını gösterince bende şaşırdım tabiki.
  • Hah tamam şimdi anladım olayı. Sen bu tip ölçümleri yapmadan önce, her seferinde ortalama yakıt tüketimi değerini sıfırlıyorsun. Ben bunu hiç yapmadım başından bu yana ki elimde hep gerçek tüketim ortalamam olsun...
    quote:

    Orjinalden alıntı: ukubat

    Sarıyerden 2. köprü geçilerek Şile yolundaki değerdir.Yolda düz sayılır fazla eğimli değil. Valla ben ort.değer ne yazıyorsa onu belirtiyorum. Yola çıkmadan ort. değeri sıfırlıyorum. Dediğim gibi 90-110 km deki hızla gitttim. Normalde bu tarz seyahatlerimde ort. 5-5,5 arası gösterirdi ilk defa 5 in altını gösterince bende şaşırdım tabiki.
  • Anlaştığımıza sevindim.Ben genelde ort. değeri sıfırlayıp bakmayı tercih ediyorum.Ama sizin yaptığınız da gayet mantıklı.Ben gerçekte ne kadar yaktığımı depo fulleyip km yi sıfırlama yoluyla bulmaya çalışıyorum.
  • NOTEYE BİNDİM VE GÖRÜNÜŞÜ ÇOK HOŞUMA GİTTİ O SEGMENTİN EN İYİ ARACI DİYEBİLİRİM
    AMA PERFORMANSI NASIL BİLMİYORUM EN İYİSİ BİR TANE ALAYIM NE DERSENİZ İYİMİ EDERİM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmet_0606

    NOTEYE BİNDİM VE GÖRÜNÜŞÜ ÇOK HOŞUMA GİTTİ O SEGMENTİN EN İYİ ARACI DİYEBİLİRİM
    AMA PERFORMANSI NASIL BİLMİYORUM EN İYİSİ BİR TANE ALAYIM NE DERSENİZ İYİMİ EDERİM


    bence isabetli bir karar vermiş olursunuz ben 10ekim den beri note 1,6 tekna kullanıyorum. inanın bana bugüne kadar vermiş olduğum en iyi karar bu arabayı almak olmuştur. kesinlikle bulunduğu segmentin en iyi aracı. 1,6 motoru çok seri ve tüketim değerleri çok makul. tekna donanımına zaten diyecek yok. içi çok geniş 1,85 boyum var çoğu arabaya sığamıyorum ben sığsam da arkama oturmak imkansız oluyordu fakat note bunu yıktı. içi o kdar ferahki ben geçip kendi arkama bile oturabiliyorum. geçen hafta ankara-kemer arası seyahat yaptık note ile bir kez daha hayran kaldım arabama. club nissan sayfasında da izlenimlerimi bolca yazdım ve yolculukta çekilmiş yakışıklı pozlarını koydum.
    güzel bir note reklamı:

    http://www.youtube.com/watch?v=M6i5cUPu4cI&mode=related&search=

    ankarada oturuyorsanız AN NİSSAN var istanbul yolunda orayla görüşürseniz, hem araç hakkında geniş bilgi alıabilirsiniz hemde mavi renkli bir tane note 1,6 tekna var onunla deneme sürüşü de yapabilirsiniz!


    şimdiden hayırlı olsun




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.