Şimdi Ara

Nissan NOTE (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
812.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2013 model Nissan Note Tekna ile visia arasında ne fark var acaba web sitesinden 2015 model ne baktım bir fark görünmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, dün 2007 model 1.4 nissan note aldım, motor sesini içeri çok fazla verdiğini düşünüyorum ayrıca 4. Viteste 3000 devirde 80 km hıza ulaşıyorum bu da garip geldi, bu sorularımla ilgili bilgiye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

• revani001 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende 2007 1.4 note tekna aldım motor sesini çok içeri veriyor ve 4. Viteste 3000 devirde 80 km ye ulaşıyorum aracımda lpg yok. Sizde de aynımı be benimle iyi ya da kötü paylaşımda bulunacağınız şeyler varsa lütfen paylaşın.

• saytec S kullanıcısına yanıt
    Önemli güncelleme: Artık ortalama 2500 devirde vites değişltiriyorum.Şehir içi yakıt ortalamam 7,8 dan 7,2'ye indi. Yol bilgisyarı değil; tam depo boşaltıp doldurup yaptığım hesap.
    Şehir içi sarfiyat gittiğiniz yola göre çok değişiyor. İşin içine biraz çevre yolu birince 0,5 lt/100km oynama olabiliyor. Hatta trafikle de olsa hep anayollardan gidiyorsanız 1,0 km/100km lik fark oluştuğunu bile gördüm. (8,0'dan 6,9'a)
    2500 civarında değiştirme ile çok yokuş değilse ve çok yavaş vites değiştirmiyorsanız rahat geçiyor. Şanzımanın da fazla zorlandığını zannetmiyorum.
    Eski post burdan başlıyor. Ne yazmışım lan dur ben de bi okuyum...

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
    Evet, benim arabam da daha önce de söylediğim gibi daha önce bindiğim arabalara göre (Şahin hariç) kabine yüksek motor sesi veriyor. Geçen gün arka koltukta gittim. Babam kullandı ve daha devirli kullandı. Ön koltuğa göre rahattım. İnsan zamanla alışıyor. Artık beni ilk söylediğim kadar rahatsız etmiyor. Yine de çok yüksek olduğunu düşünüyorsanız kaputu açıp kabini yalıtan keçelerde (keçeler görünüyor muydu hatırlamadan yazıyorum, keçe yerine ne görüyorsanız diyelim) yıpranma,incelme, yırtılma, kopma olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bu benim aklıma gelen tek şey. Nissan servisine de gidebilirsiniz...
    4. viteste 3000 devir, 80 km/h. Evet, benim arabamla örtüşüyor. Hatta vites geçiş zamanlamamdır :) Size tavsiyem 5 e atın :P Şaka bir tarafa size fazla mı geldi az mı geldi bu performans? Çünkü önceki arabamız 101 hp Skoda Fabia'nın da 4. vites 3000 deviri 80 km/h ye karşılık geliyordu. Bu bakımdan bence iyi. Aracın şehir içi kullanım için tasarlandığını ve bu tasarıma vites zamanlamalarının da dahil olduğunu unutmayın bence.

Güle güle kullanın. Başka bir şey olursa yazın. Karşılıklı kıyaslar, değerlendiririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revani001 -- 1 Nisan 2016; 3:29:13 >

• .B. kullanıcısına yanıt
    bende 2014 tekna modeli var. benim bildiklerim ; kapaklı jant, koltuk döşemesi ve ön arka kolçaklar,arka cam otomatiği,sinyal lambalı yan aynalar,digital klima, bagaj flexiboard
  • Note kullanan arkadaşlar.
    Aküyü kaç kmde değiştirdiniz?
  • 5 senedir dizel note kullanıyorum. 62.000km'de. Henüz değitirmedim. Şu an bir uyarı vermiyor, bitmesine yakın anlayabilir miyim?
  • Sigorta kutusunun yanında sigortayı çıkartmak için bir alet var daha önce dikkat etmemiştim. Sigorta kolay şekilde çıkıyor yoksa küçük olduğundan zor oluyordu çıkarması.

• arkadaşlar nissan notem da geçen kar yağdığında bagaj kapıgının ordan su akmış sanki...bagaj selesinin cama temas eden yeri ıslanmıştı.. nerden su almış olabilir.
  • revani001 R kullanıcısına yanıt
    4.viteste 3,000 devir 80 km/hız çok garip geldi önceki aracım fiat fiorino 1.3 dizeldi 2500 devirde 80km hıza ulaşıyordum ama sizde de aynı ise normaldir fakat sesi benim hoşuma gitse de diğer aile fertlerimi rahatsız ediyor sesi minimize etmek için 5. viteste 2,500 devirde 90km hızla gidiyorum uzun yola çıktığımızda hız çok yavaş geliyor yol bitmek bilmiyor ama ben arabamdan memnunum benim aracım şehirler arası 32krş benzin yakıyor sizce normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravanelli26

5 senedir dizel note kullanıyorum. 62.000km'de. Henüz değitirmedim. Şu an bir uyarı vermiyor, bitmesine yakın anlayabilir miyim?

Benim 60.000'de değiştirdiler. % 70 lere düştüğünü sabahları %50 lere düşeceğini söylediler.
    Tamam dedim.
  • Merhaba Note Severler;

3 yıldır severek kullandığım aracımı Honda Jazz almakiçin satılığa çıkardım.
    İlgilenen olursa aşağıdaki ilandan bana ulaşabilirsiniz!

Sahibinden Nissan Note 1.6 Otomatik

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-note-otomatik-tertemiz-aile-arabasi-266401771/detay/
  • saytec S kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğiniz motorların doğası gereği normal. Dizel motorlar maksimum tork değerlerine düşük devirlerde ulaşırlar.
    Şehirlerarası 32 kuruş biraz fazla. Bi baktırsanız fena olmaz.
  • arkadaşlar selamlar ..

herkes bi şekilde sorun yaşamış araçlarında .. benimde 2013 nissan note dci aracım var çok şükür bi sorun yaşamadım şimdiye kadar .. ama bizzat kardeşimin başına gelen ve bizi gerçekten sinir eden bir sorunu paylaşmak istiyorum . kardeşimde juke benzinli otomatik vites aracı var. eşiyle birlikte bulgaristana gittiklerinde aractan ses geldiğini farkedip tesadüfen gördüğü nissan bayisine girmiş kontrollerden sonra söylenen şanzumanın dağıldığı ve yapılması geretiği.. ki araç 2,5 yıllık. verilen fiyat ise yaklaşık 15000 tl. dahasonra türkiyedeki yetkili servisi aranıp onlardanda 21000 tl gibi uçuk b,ir rakam alınmış ve otomatik şanzımanın garanti kapsamında olmadığı söylenmiş. tabi sonra tekrar ordaki yetkili servise danışılıp aracın şasi numarası sisteme girildiğinde nissan garantisinin 2+1 yıllık olduğu ve otomatik vitesin nissan avrupa kapsamında garantide olduğu ve ücretsiz değişeceği soylenmiş. tabiki 2 hafta sonra araç teslim alındı .. TR plakalı araç bulgaristanda garanti kapsamında olup türkiyede garanti kapsamında değil...... ki çoğı firmada bu böyle.. bizler kullanıcı olarak bu haksızlığı dur demessek otomobil firmalarının düzeleceği yok.. dünyanın en zengin halkı biz değiliz.. forumlardada okuduğum kadarıyla doğuş grubundada aynı problem var.. diğer firmaları bilemiyorum .. ama ya otomatik vites almıcaz yada kitlesel bir protesto yapmamız gerekli.. zaten en dandik donanımlı araçları bize en pahalı fiyattan satmaktalar.. bilemiyorum bu iş nasıl çözülecek..

• arkadaşlar severek kullandığım aracımı daha geniş 7 kişilik bir araç almak için satmaya karar verdim. 2009 model 1.5 dci 82700 km kaza, boya değişen hiçbirşey yok ilgilenen varsa mesaj yazabilir...
  • Merhaba arkadaşlar, 4 Ocak 2011'de 0 km olarak almış olduğum 1.5 dizel visia aracımla 71000 km. yaptım. Şu ana kadar 3575 lt. yakıt almışım. Toplam 13863 TL. Araç km.'ye şehiriçi-şehirdışı ortalama 13863 / 71000 = 0,19 krş. yakmış görünüyor. Bu araçtan almak isteyenler için bir fikir verebilir. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
  • Bende şuanda 2010 model Nissan 1.5 Tekna araç var. Renk beyaz, 90.000 KM. Araçta boya yok. Sadece arka tampon böylesinde sürtme sonucu çizik var. Düzenli olarak Nissan Özel Bayisinde bakımları yapıldı.
    Çevremde 34.000-36.000 TL aralığında satanlar var.Şuanda güncel piyasası nedir @bilgisatan hocam ?
    Satma gibi bir aciliyetim yok ama model değiştirmeyi düşünüyorum.
    Düşünen arkadaş varsa görüşebiliriz.
  • bilgisatan kullanıcısına yanıt
    Merhaba Bilgisatan hocam. Araçlarımızı aynı dönemde almıştık. Ocak 2011'den bu yana 62.500 km yol yaptım ve benim de şehiriçi-şehirdışı ortalamam 100 kilometrede 5 litre. Aracımdan memnunum, ferah ve konforlu bir sürüşü var. Allah kaza bela vermesin.
  • yeni kasa 1.2 benzinli note 30 bin km bakımı yaptıran var mı? neler yapılıyor bu bakımda? ne kadar tutar?
  • Arkadaşlar 2014 1.2 note tekna ile aranıza katıldım. kitapçık yoktu arabada bazı şeyleri çözemedim yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim.

*Yolcu airbag nasıl aktif hale getiriliyor.
    *lastik havası kaç olmalı
    *deviri kaç olarak kullanmalıyız.
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.