Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
111
Favori
922.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kaça aldınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 20 gündür 2. El Micra kovalıyorum. 1 yıl sonra bu dönemde satacağım için çok fazla bir kriterim yok. 30000 TL'yi geçmesin yeter diyorum. Bu fiyat aralığında bulduğum en iyisi 107.000 KM ve 2008 model. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? 1 yıl boyunca bana masraf çıkarmasın yeter.

• applause94 A kullanıcısına yanıt
    Gösterge ekranı ışık seviyesi ayarı yok bildiğim kadarıyla. Sadece farları açmak için sol kol tepesini bi tık çevirdiğinde biraz soluklaşıyor.
    Teybin ışıkları için sol üstte bir düğme var ordan iki kademeli gece gündüz ayarı yapılabiliyor.
  • Merhaba,

bende 2016 Micra Match modeli ile aranızdayım. Araç için ilk izlenimim oldukça pozitif

daha önceki aracım Çin den aksesuarlar alırdım (tabii rahatszı etmeyecek şeyler). Nissan micra için güzel, kullanışlu aksesuar neler var acaba?
  • mfergun M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, fiyat olarak 66 ya aldım ama 2 bin liraya seramik kaplama + film + koltuk koruma yaptırdım
  • Bende bugün itibariyle aranıza katıldım.
    2011 Micra passion 51000km

• ultramarine caeruleum kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız, manuel mi kaça aldınız, detay paylaşırsanız fikir olur👍

• H_B_ H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, manuel aldım. 38.000 TL
    2.el piyasasına hiç güvenmem ancak mecbur olduğum için aldım. Mümkün olduğunca sık eleyip doğru seçimi yapmaya çalıştım 😊

• ultramarine caeruleum kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız sorunsuz kullanırsınız inşallah

• H_B_ H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Bu güzel dilekler hepimiz için geçerli.

• Arkadaşlar 4 kişilik bir aileyiz. Micra nasıldır?

Otomatik vitesi sorunsuz diyorlar.

40-45 bine bulunur mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Genel itibari ile sorunsuz bir araç ama aile için küçük, biz üç kişiyiz bagaja çocuğun arabasını koyup zor kapatıyoruz, eşim biraz daha sürüş deneyimi kazanınca değiştirmek şart, güvenlik açısındanda daha cüsseli bir araç mantıklı olacak benim görüşüm. Tabi herkes kendine göre artısını eksisini düşünür ve fikri buna göre değişir muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: H_B_

Genel itibari ile sorunsuz bir araç ama aile için küçük, biz üç kişiyiz bagaja çocuğun arabasını koyup zor kapatıyoruz, eşim biraz daha sürüş deneyimi kazanınca değiştirmek şart, güvenlik açısındanda daha cüsseli bir araç mantıklı olacak benim görüşüm. Tabi herkes kendine göre artısını eksisini düşünür ve fikri buna göre değişir muhtemelen.
    Honda City nasıldır acaba ?

Micra evet ufak ama otomatigi sorunsuz diye biliyorum. Aynı vites sistemini CVT Honda'da kullanıyor galiba..

Nissan Note ve Honda Jazz var bide..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 8 Aralık 2018; 20:3:13 >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Bu araçlar micraya göre daha büyük evet, sonuçta hondada sağlamlık konusunda son derece başarılı bir araç, ama ikinci elde öncelikle temizini bulmak önemli, bu araçların hepsini takibe alıp fiyat temizlik açısından en iyisini seçmeye çalışın bence

• Merhaba arkadaşlar
    Aracım 2.el yeni aldım. Muayenesi yeni ancak genel bir bakım için tanıdığımız bir ustaya göstermek istiyorum. Ustaya gitmeden önce yağ, filtre vs gibi bakım seti yapıp öyle gitmek istiyorum. İnternette alacağım herşeyi, ne marka ürün tavsiye ediyorsunuz ?

• K12 Micra'm var (2005), tepy çalışmadı sigortaları sök-tak yaptım. Bu sefer teyp açıldı ama kod istiyor. Kodu kaç bunun yardımcı olabilecek olan var mı?

• ygyavuzz Y kullanıcısına yanıt
    Her aracın kodu farklı, kitapçığı varsa orada yazıyor yada servisten öğrenmeniz gerekiyor.
  • Teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar,
    Nissan Micra K13 sağ arka teker bilyası tavsiyeniz var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar.
    K13 micra aracımın şanzıman yağı değişimine özel servise gittim. Şanzıman yağı değişimi yapılmadığını söylediler ama açalım dedi. Önce üstten kontrol çubuğuna bakalım dedik ama çubuk 3cm bişe çıktı. Yani bişe kontrol edemedik. Ne kadar çıkarsa o kadar ekleriz diye yağı boşaltmaya karar verdik. Şanzıman altındaki tapayı söktü usta 1-1,5lt kadar yağ çıktı. Sonra tekrar baktı tapanın üstünde bir vidalı alan görünüyordu onu da söktü. 1-1,5lt kadar da ordan yağ çıktı. Toplamda 2,5 lt yağ çıktı. Kapattık sonra eklememizi yaptık. İyi mi oldu bilmiyorum. Kullanışında arabada pek bir sıkıntı görünmüyor şimdilik.
    Aracın şanzıman tapasının görüntüsü ve kontrol çubuğunu ekliyorum.

NİSSAN MICRA CLUB

NİSSAN MICRA CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert GFL -- 20 Aralık 2018; 18:12:10 >

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.