Şimdi Ara

Nissan Maxima 2.0 v6 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gunde ortalama 15km yol yapmam gerekiyor 2haftada bir 250 km yol gidip gelicem yani 1000km yasadigim sehirde trafik yok 15km yolda isik vs yok
    Japon oldugu icin sorun cikaracagini dusunmuyorum motorun milyonu devirmis ornekleri mevcutmus
    Güvenlik
    ABC, ABS, ASR, Hava Yastığı (Sürücü), Hava Yastığı (Yolcu), Alarm, Merkezi Kilit, Immobilizer

Dış Donanım
    Far (Sis), Aynalar (Elektrikli), Aynalar (Isıtmalı), Park Sensörü (Arka), Alaşımlı Jant, Sunroof, Yağmur Sensörü, Arka Cam Buz Çözücü

İç donanim
    Deri Koltuk, Elektrikli Ön Camlar, Elektrikli Arka Camlar, Klima (Dijital), Hidrolik Direksiyon, Fonksiyonel Direksiyon, Ayarlanabilir Direksiyon, Deri Direksiyon, Koltuklar (Elektrikli)

Sizce mantıklı mi otomatik yada manuel hangisini tercih etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel araç. Lpg takılsa da tüketimi biraz fazla.

Tüketimi dert etmezseniz alın derim.

• Fiyatları ne civarlarda.

• Bütçeniz nedir tam bilmiyorum ama maxima yerine İnfiniti 3.0 V6 İ30 serisi almanızı tavsiye ederim 2000 model civarı.Cunku bu araçların 2.0 V6 si yürümüyor çok hantallar.3.0 V6 lari ise resmen uçuyor.Yakit tüketimleri de çok yakın.Alacaginiz keyif ise 5 kat daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bütçeniz nedir tam bilmiyorum ama maxima yerine İnfiniti 3.0 V6 İ30 serisi almanızı tavsiye ederim 2000 model civarı.Cunku bu araçların 2.0 V6 si yürümüyor çok hantallar.3.0 V6 lari ise resmen uçuyor.Yakit tüketimleri de çok yakın.Alacaginiz keyif ise 5 kat daha fazla.

Beni asıl cezbeden donanımlı ve konforlu olması tabi v6 nin da katkisi var ama mtv farki yakit tüketimi var mtv 256 tl fark var yakit tuketimi nekadar bilniyorum

Fiyatlari degisiyor ben 20 civari dusunuyorum zeytinkoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 1 Ekim 2017; 13:54:17 >
  • Sleeper kullanıcısına yanıt
    Parça fiyatları korkutuyor beni

• Konfor istiyorsanız hiç ama hiç düşünmeden alın.

Bi test sürüşü yapın anlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ugo

Konfor istiyorsanız hiç ama hiç düşünmeden alın.

Bi test sürüşü yapın anlarsınız

Ustasini bulabilirmiyim parca fiyatları ne durumda son sahibi olurmuyum aklimdaki sorular bunlar

• Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    Benim görüşüm kimse o modelde bir arabanın son sahibi olmaz. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız usta bulursunuz. Öyle kompleks bir motor ve elektrik aksamı yoktur.

Bakımlı ve temiz bulmak için biraz sabırla araştırma yapmalısınız ama.

Parça sıkıntısı göreceli biraz. Bi parçayı 2 günde bulursunuz, başkasını 1 ayda. Birazdda internetten araştırıp, yurtdışıdan siparişi bilmek gerek.

Bi akrabanın 2002 megane sw vardı. Arka stop lambası kırıldı, bir aydan fazla parça aradı. Sorsanız millete meganenın parçası bol.

Muadil olarak mazda 626 lara da bakabilirsiniz. Kullanıcıları genelde memnun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bütçeniz nedir tam bilmiyorum ama maxima yerine İnfiniti 3.0 V6 İ30 serisi almanızı tavsiye ederim 2000 model civarı.Cunku bu araçların 2.0 V6 si yürümüyor çok hantallar.3.0 V6 lari ise resmen uçuyor.Yakit tüketimleri de çok yakın.Alacaginiz keyif ise 5 kat daha fazla.

Beni asıl cezbeden donanımlı ve konforlu olması tabi v6 nin da katkisi var ama mtv farki yakit tüketimi var mtv 256 tl fark var yakit tuketimi nekadar bilniyorum

Fiyatlari degisiyor ben 20 civari dusunuyorum zeytinkoy

Çok dayanıklı ve uzun ömürlü motoru vardır.Ancak şiddetle 3.0 v6 öneriyorum size.Yakıt tüketimi 2.0 ile kafa kafaya olmasına rağmen performans olarak çok ciddi fark var arada.Bu araçların 2.0 maxima ve 3.0 İnfiniti q30 modellerini kullandım ben.Araçlar aynı ama motor büyük bir fark yaratıyor.Maxima 2.0 ile son derece hantal kalırken, Q30 ( malum sitede I30 olarak geçer ) 3.0 ile çok ciddi yürüyor, birçok aracı üzer.

• Maxima bizim emmi oğlunda vardı mekanik bi sıkıntısı vardı parçanın ismini şimdi hatırlamıyım da 3 4 ay bulamadıydı tabi küçük bi yerde yaşıyo ama makina yağ gibi gediyidi

• Peugeot 206 1.4 XR almayi düşünüyorum sizce nasıl bi araba yardimci olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasap16

Peugeot 206 1.4 XR almayi düşünüyorum sizce nasıl bi araba yardimci olurmusunuz

206 exclusive kullandim cift airbag 4 cam otomatik hidrolik direksiyon abs follow me go home vs donanim olarak zengin sayılırdi ama yuksek hizlarda direksiyon yumuşuyor 130-140 gibi ben acemi oldugum halde sorun yasamadim 400km uzun yol yaptim

Abs nin decreye girmesi biraz kolay gibi geldi lastiklerden mi bilmiyorum biraz sert fren yapinca abs giriyor devreye radyosu biraz kötu cekiyor klavuzda tarif edildigi gibi ayarladim biraz duzeldi suan hatirladiklarim bukadar

• kesinlikle güzel araç. parça sıkıntısı çok zor olmaz ama fiyat konusunda bilgi sahibi değilim. zamanında çok satıldığından çıkma parçada bulunabilir diye düşünüyorum
  • Benim kuzenimde var. 2.0 V6 motör.

Yaylalık yerde oturuyor. Yokuştu, bayırdı, dağdı falan hiç dert etmiyor. Aile aracı olarak kullanıyor. Bakımlarını düzgün yaptırıyor ve özellikle yağını suyunu sık sık kontrol ediyor. Normal yaktığını söylüyor ama dağ tepe derken 1-2 litre artıyor demişti tüketim.

Düz yolda kullanacaksan çok memnun kalırsın hocam. Ama temiz bulmak şart.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.