Şimdi Ara

Nissan juke sıradışı juke-r olmak istiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese meraba dediğim gibi aracımı dış görünüm olarak tamamen juke-r yapacağım
    Ortalama nekadar harcarım ilgisi ve bilgisi olanlara danışayım dedim.Teşekkürler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nissan'ın NISMO isminde bir motorsport şirketi var.
    Modifiye üzerine hertürlü parça ve aksesuar temin etme şansı var yanılmıyorsam.
    Ayrıca nissan'ın bazı araçlarını modifiye edip dünya genelinde organize edilen çeşitli turnuva ve yarışlarda yer edinmesini sağlıyor.
    NISMO ile irtibata geçerseniz gerekli parçaları sipariş edebilirsiniz. Fakat JUKE'un dış görünüşünü R haline getirmek için gereken parçaları sipariş etme şansı var mı. Bilmiyorum.
    Bu konuda araştırma yapmanızı tavsiye ederim.
  • merhaba dostum. aynı arabayı kullanıyoruz. ve sende benım yapmak ıstedıgın seyı yapmak ıstıyorsun. gercı ben juke-r kadar olmasada tekerlek acılarını genısletme yay 255 taban lastık gıbı seyler dusunuyorum. tabi performansı ne olur onuda dusunmek lazım. sadece görüntü ne işe yarar bi yandan onuda dusunuyorum.. senin olayına gelecek olursak. juke-r yapabilmek için gerekli olan parçaların temini belkide 4 5 tane sıfır juke parası yapar.. iyimser oldum çünkü juke-r için 460 bin euro gibi bir fiyattan bahsediyorlar. seninde bildiğin üzere 3.8 litre 485 ps lik bir gt-r motoru tamamen elden geçirilmiş optimize edilmiş şasi ve şasi baglantıları gt-r fren sistemi gt-r süspansiyon gt-r aktarma organları gt-r 6 ileri f1 sanzıman gt-r 20 ınc jantlar vs.. bunlar juke-r ın özünü olusturuyor..

birde juke nismo modeli var. buda avrupada yeni piyasaya çıktı. 190 lık dig-t motoru elden geçirip 197 ps elde etmişler. body kit difizör gündüz ledleri 18 lık jantlar gibi eklemeler ile alcantara direksiyon kırmızı ibre döşemesi nismo koltuklar gibi ayrıntıları var..

öncelikle ne yapmak istediğinize karar vermeniz lazım.. ondan sonra bir yerden başlanır. benım dusuncem bu yönde.

• Juke-r gercekten bir Juke olmadigi icin bu is biraz zor olabilir. parcalari bulsaniz bile olculeri ve takilma sekilleri farkli olma olasiligi yuksek. Bir de gereken parcalar bir Juke parasindan fazla olabilir (juke-r`in fiyatini goz onunde bulundurursak.) Aklima su geliyor isinin ehli birine resimlerini gosterip tamponlari kestirip bictirip ya da komple yeni tampon yaptirip, jant, kaliper, egsoz vs. icin de benzer gorunumlu parcalar kullanip bir seyler yapilabilir.
  • Evet arkadaslar fiyatlar bildiginiz gibi yuksek
    Benimde istedigim ehli birine bu isi yaptirmak en mantiklisi
    Tekrar yazacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juke nismo avrupa da satista onu bekleyin r-kit zor is .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Nissan'ın NISMO isminde bir motorsport şirketi var.
    Modifiye üzerine hertürlü parça ve aksesuar temin etme şansı var yanılmıyorsam.
    Ayrıca nissan'ın bazı araçlarını modifiye edip dünya genelinde organize edilen çeşitli turnuva ve yarışlarda yer edinmesini sağlıyor.
    NISMO ile irtibata geçerseniz gerekli parçaları sipariş edebilirsiniz. Fakat JUKE'un dış görünüşünü R haline getirmek için gereken parçaları sipariş etme şansı var mı. Bilmiyorum.
    Bu konuda araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

SKYLİNE R34 NİSMO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.