Şimdi Ara

NİSSAN'ı Dava ettim! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
12.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 140. günün sonunda, sistem üzerinden parçamı temin ettiklerine dair mesaj yolladılar. Şu an şehir dışında olduğumdan dolayı parçanın gelip gelmediğini teyit edemedim. Diğer konularla ilgili Adli süreç ise devam ediyor.

    NİSSAN'ı Dava ettim!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bal974 B kullanıcısına yanıt
    Japon ticaret bakanlığımı ne oradan bir Japon yanında tercümanla ofise geldi
    Tabi öncesinde randevu aldılar
    Fi tarihinde Japonya’dan bi firmadan kesici takım ithal ermiştik , topladan 3-5 bin usd var yok

    Neden bir daha alışveriş yapmadınız , yaptığınız alışverişten memnun kaldınızmı , sizce firmanın eksikleri varmı varsa neler vs

    Şaka gibi ama hiç bir ülkenin bulunduğu konumda tesadüfen olmadığının kanıtı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vasel kullanıcısına yanıt
    Küçük çaplı bir benzer olay yaşadık. Yetkili servislerin verdikleri çözümler çok güzel, insanı çıldırtıp çözüyorlar sorunu.
    Bu temmuz ayında bosch marka buzdolabınım menteşesi kırıldı. Yaklaşık 12 senelikti kırılır olabilir dedik. Müşteri hizmetlerini aradık servis yarın gelecek falan dediler sevindik bizde bak bulunuyor işte falan diye. Gelecekleri gün aradılar işte bu üretilmiyor bık bık. Çözüm olarak da fişinden çekin buzdolabını kapaklarını açın ve bekleyin :). Ne kadar çözücü bir çözüm yeni buzdolabı alın diyorlar uzun lafın kısası çalışan şeyi sırtlayıp çöpe atıp 7.5k para mı verelim üstüne bir de el mahkum yine bosch siemens grubundan alacaz çünkü bir tek onlar uygun yerimize. Sinirledik ailecek ingiliterede gırla menteşe her e ticaret sitesinde satılıyor. Menteşenin içini kırıp falan halletik çalışıyor şimdi. Bu hafta başında istedik yurtdışındaki tanıdıktan ve dün efendiler 25 gün sonra menteşeyi tedarik edebilmiş :).
    Türkiye yedek parça konusunda baya geri olduğunu düşünüyorum. En basitinden beyaz eşya şirketleri küçük ev aletleri şirketleri vs. kendimizin yapabileceği servisi yormaya gerek olmayan ürünleri sitesinden satışa çıkarıyor. Hatta co.uk sitelerinde buzdolabını, elektrik süpürgeni kendin baştan bile üretebilirsin sitede buzdolabının A dan Z ye her şeyi var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çözüm basit Toyota😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.