Şimdi Ara

Nissan GTR 800hp’ye ulaştı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Switzer Performance Innovation son yılların en çok konuşulan otomobili Nissan GTR’ı modifiye ederek 800 hp güce ulaştırdı.

P800 adı verilen kit sayesinde aracın gücü 800hp’ye torku ise 950 Nm’ye ulaşmış. Yeni intercooler, geliştirilen emme manifoldu ve daha büyük turbo sayesinde performans modifiyesi tamamlanmış.

Aracın ağırlığını azaltan firma seramik kaplı titanyum egzoz sayesinde aracın daha rahat nefes almasını sağlamış. Geliştirilmiş süspansiyon sistemi ve yeni aerodinamik bodykit ile yol tutuşu arttırılan aracın pist dereceleri merakla bekleniyor.

• Videosu var mıdır bu aracın hız yaparken ne manyak sapkın bişey bu ya
  • şeytanın aleti
  • O spoiler nedir ,migdem kalkti
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Videosu var mıdır bu aracın hız yaparken ne manyak sapkın bişey bu ya

Bunun bulamadım , youtube'dan da bakamıyorum açılmıyor. Fakat Skyline GTR'nin videosunu buldum isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

şeytanın aleti

Şeytanın Sağ Kolu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Videosu var mıdır bu aracın hız yaparken ne manyak sapkın bişey bu ya

rusların dragrace videolarında bi tane switzer p800 var diye hatırlıyorum, youtube'da dolu videosu vardı, gelene geçene toz yutturuyordu hatta...

edit: video değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 15 Nisan 2010; 17:45:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTR şanzımanı 600 hp üzerinde çok kırılgan bir yapıya sahip, acaba şanzımana ne gibi modifikasyonlar yaptılar çok merak ettim.

Şanzıman da sağlıklı çalışıyorsa çok can yakar bu araba. Tek sıkıntısı ağırlık, ama 800 hp güç varken ağırlık da sorun olmaktan çıkar büyük ölçüde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 15 Nisan 2010; 17:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

GTR şanzımanı 600 hp üzerinde çok kırılgan bir yapıya sahip, acaba şanzımana ne gibi modifikasyonlar yaptılar çok merak ettim.

Şanzıman da sağlıklı çalışıyorsa çok can yakar bu araba. Tek sıkıntısı ağırlık, ama 800 hp güç varken ağırlık da sorun olmaktan çıkar büyük çlçüde.

benim hatırladığım sırf bu aletlerin performans gösterdikten sonra özel yağlarla şanzıman aksamlarının yeniden yağlanarak çevrildiği gibi bir bilgi var aklımda, yanlış hatırlamıyorsam switzer'in önerdiği yağlama ekipmanlarıydı.
  • Doğrudur, benim bilgim yok. Çok da merak ediyorum.

Bir detay bulursan buraya yazarsın artık.
  • quote:

GTR şanzımanı 600 hp üzerinde çok kırılgan bir yapıya sahip, acaba şanzımana ne gibi modifikasyonlar yaptılar çok merak ettim.

Şanzıman da sağlıklı çalışıyorsa çok can yakar bu araba. Tek sıkıntısı ağırlık, ama 800 hp güç varken ağırlık da sorun olmaktan çıkar büyük ölçüde.

PPG dişli seti yaptı çok derdi olanlar alabilir keza 200K dolar araba alıp 30-50K dolarlık mod yapanlara bedava bir fiyatla satılıyor

Pazarda çok sayıda ise conta seti, yağlar, bilyalar, segmanlar, geliştirilmiş baskı balatalar, basınc plakaları yer alıyor

Merak edenler;

South Side Performance
    PPG
    Switzer
    Willall Racing'in

Sitelerine bakalabilirler, ayrıca Blitz geçen sene sıralı şanzumanlı, manuel RWD GTR yaptı

Birde şanzumanın dayanıksız olduğu doğrudur ama kime kıyasladığınız önemli, bu şanzuman manuel değil, rakipleri PDK DSG onlarla kıyasladığınızda ne kadar sağlam oldugunu anlayabilirsiniz

• Şanzımana dayanıksız demiyorum, ama kullanıcılarından duyduğum 600 hp üzerinde kırılgan olduğu. Bilgim bununla sınırlı.
  • Paylaşım için teşekkürler
  • Çok güzel araba ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

quote:

XXX

XXX

muhtemelen gelince cevaplarsın...

Porsche PDK sence dandik bir şanzıman mı????

Simdi PDK epey eski ama caddelere yeni cikti keza turboya epey gec cikti sebeide Carreralar ile Turbolarin PDK larinin farkli olmasi

Kisa ve oz ister PDK olsun ister SMG bunlar pahali sanzumanlar, motorlardan pahali, hatta kimi aracta arabanin en pahali parcasi bunlar, bu yuzden fabrikalar bu sanzumanlari yaparken resmen limitte yapiyor keza burada arac basina %10 saglam bir sanzuman koymak, arabanin etiket fiyatini epey artiriyor, bu yuzden 100 aractan 1 i sanzumanini kirip servise gelecek ama arabalar %5-6 ucuza mal olucaksa markalar tercihlerini bu yonde kullaniyor

Diger taraftan sanzumanlar saglamlastikca kullanabilirlikleri dusuyor, hem kullanabilir hemde saglam olduklarinda arabanin yari parasi sanzumana gider bu sebeplerden markalar belli bir sanzuman modelinde karar kiliyor

Dada ortada ustune 20g takilmis PDK Turbo gormedim takan olursa hep beraber goruruz ne kadar saglam oldugunu

Ayrica saglam olmamasi "dandik" oldugu anlamina gelmez, ne aldigini bildigin surece sorun yoktur ortada, kirilacagini bile bile aliyorsan, sonundada kiriyorsan, olayin farkinda isen bu senin tercihindir, benimki buyuk seninki kucuk gibi bir durum yok

Turk milleti olarak hep bunu kovaliyorsunuz x>a>t>y>g>p..... dizmeye calisiyorsunuz ama her harf ayri guzel her harfin ayri avantaji var ayri dezavantaji var

MUTLAH IYI diye birsey yok ortada yani

• 0-100 2.9 sn

0-300 19 sn

bir zaman makinası daha
  • Nissan GTR Tam bir canavar rakiplerini alt etmiş

bir sorum olcak foruma video nasıl ekleniyo ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

XXX

XXX

XXX

P800 kitli GT-R 35 in usa fiyatı nedir acaba

Switzer 20K civari AMS 22 24 K civari AA gene 18 20K civari 800HP kitleri sunuyor

AMS yakinda 1000hp GTR yapiyor kisa surede bitirecegiz diyorlardi 1 ay kadar once

Ortalama 20-25K dolar lazim sadece motor modifiyesi icin

Bunun yaninda jant lastik fren amortisor dersen sectigin urunlere gore 40K dolari gecersin

Makul urunleri tercih edersen 40K nin altinda kalirsin ama sadece 15K dolara coilover 12-15K dolara 4 fren fren kiti var yeni GTR icin

Bu fiyatlara labor yani iscilik dahil degil ama yukaridaki motor modifiyesi icin rahat 5-8K dolari gozden cikarman lazim calisacagin dukkana gore sadece gene motor icin

http://www.gt-rr.com

GTR parca fiyatlarini buradan takip edebilirsin, firmanin sahibi BEN cok iyi niyetli biri, alip almaman onemli degil her turlu yardimci olur, keza kendisi JDM parcalarini ABD'ye ilk ithal eden insanlardan biridir, kendiside 2010 GTR sahibi zaten [Top Secret R34, Top Secret D1 S15 ve Amuse/Tracy Hybrid S2k'ida var]

• quote:

quote:

XXX

bilgiler için tşkler[] uzun süreli vize alabilirsem olmayacak şey değil GT-R yada onun ayarında bir araç (performans bakımından yani)[] işçilik ücreti tahminim 0 dolar tutar[] çünkü usada atölyesi olan türk tanıdıklarım var[]....araba işi güzel iş ama TR de olmuyor maalesef[] gönül isterdi bu işleri TR de yapabilmeyi.....ama her şeye 2 kat ödeyince olmuyor maalesef......

Atolyede GTR olmaz ama ben sana solim, tabi atolye dedigin tahmin ettigim yer degil ise isin zor

Ama ABD'dede araba isi sut liman bedava degil, ayrica GTR almayi dusunecek kadar paran varsa uzun sureli vizede alirsin

Son olarak gitmeden ne alacagina karar verme derim , git gez kim ne kullaniyor arabadan ziyade kimlerin kullandigi daha onemli, gittigin eyalet onemli git sonra karar ver arabaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 9 Mayıs 2010; 21:37:23 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.