Şimdi Ara

nissan almera mı ford focus mu?yarına kadar acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi araba almayı düşünüyoruz ve kafamızda iki seçenek var.yarına kadar yardımlarınızı bekliyecez.yarın birini alacağız.

seçenek 1=2000 model 1,6 benzinli ford focus ghia hb

seçenek 2=2005 model 1,5 nissan almera full lpg li hb

şimdi arkadaşlar bu arabalardan focus 62000 km de ve tüm ağır bakımları yapılmış durumda.(triger,baskı-balata,fren balataları v.s)arabayı bizzat gidip gördük.gerçekten bikaç küçük çizik dışında araba temize benziyor.ve arabayı pazarlıkla 16000 ytl ye kadar çekebildik.

nissan ı ise göremedik.sadece internetten gördüğümüz kadar biliyoruz.arayıp sorduğumuzda arabanın bi problemi olmadığını söylediler sadece.ve araba en son 17500 ytl ye bitecek.arabanın linki aşağıdadır.yarına kadar biri hakkında kara vermemiz gerekiyor.yardımlarınızı bekliyoruz...

http://www.araba.com/982048.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmigs1905 -- 13 Ocak 2008; 21:43:34 >

• Ben opel almadan önce nissan almak istemiştim.
    O dönemde servislerini biraz incelemiştim ve beni çok rahatsız etmişti.
    ayrıca istediğim model ve renk için bana tarih bile verememişlerdi. Bende peki alırken böyle ya daha sonra yedek parçada nolurki dediğimde, eh yabancı araba biraz sıkıntı olması normal demişlerdi.

Tercih ettiğin arabaların teknik bilgileri konusunda çok yardımçı olacak şeyler söyliyemem ama sanırım servis yedek parça konusunda ford kesinlikle nissandan daha avantajlı ve gelişmiş durumda...
  • birbirine yakın araçlar. focusu çok beğenirim. ancak almira çok daha yeni o nedenle nissan derim.
    ayrıca astra - golf - bora olabilir. tavsiyem lancere de bir bakmanız, tipi hoşunuza giderse alınılabilinir.
  • ya arkadaşlar aslında bizim tek hedefimiz focus almaktı.ama almerayı görünce kafamız karıştı.şu an için focus için tek handikap yaşının almeradan fazla olması.nissanın dediğiniz gibi servis ve parçasından çekiniyoruz
  • arasında 5 yıl var bence nissan daha iyi bir seçenek
  • bencede almera ama o almeranın servis kayıtlarına in bence. iyi araştır.
  • temizse nissanı al derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Almera , ben kullanıyorum 2004 tekna hb modelini , hiçbir arızası olmadı maşallah ufak tefek olaylar dısında.5 yaş daha eski bir focus almayı düşünmeniz bile bence hata olur.
  • hedarahelix arkadaşım almeranın bize iyi ve kötü yanlarndan bahsedermisin biraz.biz gerçekten focus almaya gittik ama dediğim gibi bu fiyata böle bi araba bulunca kafamız karıştı.acaba piyasasımı böle yoksa bi durum olabilirmi arabada...
  • bir de bu almeraların iç malzeme kalitesi çok kötü görünüyo.bazı kişiler nereye elimi atsam dökülüyo diyo.bu konuda ne dersin.
  • aslında focus çok güzelmiş ama yaşlanmış biraz bu seçenelerden almera 1 adım önde hatta 2 adım kim bilir focus kaç km yok yapmıştır almera mantıklı
  • focusun km si 62000 almeranın ki 86000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmigs1905 -- 13 Ocak 2008; 21:44:29 >
  • Her şey kilometre değil bence.Araç o kilometreyi uzun yolda yapmışsa hiç bişey değil.Ayrıca araç hiç kullanılmasa bile durduğu yerde yıpranıyor.Emin ol 2000 model araç markası ne olursa olsun ufak tefek masraf açacaktır.Hiç bişey olmazsa fitilleri vs yıpranmıştır.
    Soru almera mı focuz mu olsaydı tabi ki focuz derdim ama aralarında 5 yaş olunca işler değişiyor tabi.
    Burada sizin öncelikleriniz önemli bence.Sorun çıkarmasın,işimi görsün yeter diyorsanız almera derim ancak konfor ve karizma diyorsanız focuz derim
    Neticede bu araca siz bineceğinize göre gönlünüzde yatan aslan neyse onu alın ve sonuçlarına ne olursa olsun katlanın derim,yoksa ömür boyu pişman olursunuz.Şimdiden hayırlı olsun

• oo işler biraz karuşık o zman

ama yine de almera iyi bi seçim olabilir
  • araçların arasında 4 yaş var focus 2001 almera 2005 model ve lpg li olmasıda artısı bence almera çok iyi bir seçenek olur focus sana sürüş keyfi olarak haz verebilir ancak ama almeranın yaş avantajı ve lpg artısı daha mantıklı bencede almera..
  • Almera
  • şöyle bişey de var ki focus alınır alınmaz lpg takılacak..
  • Bence Focus hem donanım hemde kalite açısından almeradan daha üstün, 5 yaş eski olduğuna bakmayın fordlar sağlam ve az masraf çıkartır, birde Türkiye yollarında kısa dönemde ve ne kadar uzun yoldada yapılsa çok kilometre her zaman sıkıntı yaratır.
  • arkadaşlar dün son anda bi tane ford focus sport trend bulduk.2000 cc 130 bg 2000model lpgli çok temiz görünüyo bakımlı.14500 istedi.büyük ihtimalle 13500 gibi bir fiyata alabiliriz.araba 113000 km de.bir check up tan geçirip almayı planlıyoruz.almerayı eledik çünkü adam en son 17750 dedi.o parayı verirsek alımsatıma bişe kalmıyo bizde.o sebeple yani.şimdiki tercihimiz hakkındaki ve araç hakkındaki yorumlarınızı bekliiyoruz.teşekkürler..
  • nissa nın servisleri hakkında bilgim yok ama ben nissan derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.