Şimdi Ara

Nissan 1 Haziran 2017 Zammı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen'in ardından bir zam haberi de Nissan tarafından geldi.

Nissan 1 Haziran 2017 Zammı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degad -- 1 Haziran 2017; 19:7:12 >

• Nissan niye zam yaptı ki?

Zaten doğru düzgün satılan tek aracı Qashqai.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Nissan niye zam yaptı ki?

Zaten doğru düzgün satılan tek aracı Qashqai.

Xtrail??????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qq efsanesinin sonuna gelindi.

• b segmenti otomatik bayan araçlarında fiyatından kaynaklı en mantıklı araç micraydı 2016 şubatta eşime 45 bine cvt şanzıman sıfır aldım geçenlerde baktığımda 54 bindir şimdi gene zam gelmiş 1,2 atmosferik araç sonuçta artık çok hızlı satacağını düşünmüyorum daha mantıklı araçlar var
  • Fiyatlar belli değil.Belki sabit kalır yada ufakta olsa düşüş olur.

Yarın Mayıs ayı satışları açıklanır.Durum net anlaşılır

• 2.el araci olanlar satmasin bune ya resmen araba dolar gibi fiyatlari cikiyor simdi satsak aracimizi seneye aynisini alamicaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nissan'ı öven varsa açıp geyik testlerine baksınlar. Malzemeden kaçıp aracı esp üzerine kuran bir markadır kendisi.

• Halalaluya H kullanıcısına yanıt
    Mayıs ayını en yakın rakibinin önünde 500 araç fazla satarak lider tamamlamış.

• Dci olmasa kimse qq'nun yüzüne bakmaz.Tucson,Tiguan,Kuga'nın yanından geçemez.Duster'dan 1 tık üstün benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Dci olmasa kimse qq'nun yüzüne bakmaz.Tucson,Tiguan,Kuga'nın yanından geçemez.Duster'dan 1 tık üstün benim gözümde.

Aynen katılıyorum.

Şirket aracı olarak dizel otomatik kullandım, sağa sola gösteriş yapmak için alınan bir araç. Alanlarda da enteresan tavırlar görüyorsunuz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Dci olmasa kimse qq'nun yüzüne bakmaz.Tucson,Tiguan,Kuga'nın yanından geçemez.Duster'dan 1 tık üstün benim gözümde.

Aynen katılıyorum.

Şirket aracı olarak dizel otomatik kullandım, sağa sola gösteriş yapmak için alınan bir araç. Alanlarda da enteresan tavırlar görüyorsunuz zaten.

Memur kesimden başka alan ben pek görmedim.Bizim iş yerinin önündede var bir tane ful paket metalik renk Karı-koca öğretmenler parayı gömmüşler qq'ya akşam 6 da havalı,havalı binip gezmeye gidiyorlar.Görsen sanki 7 Serilerini var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 3 Haziran 2017; 2:57:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Mayıs ayını en yakın rakibinin önünde 500 araç fazla satarak lider tamamlamış.

Dizel otomatik qq 120k civarı var başlangıcı.

3008 ise 142k.

Eğer Qq fiyatları çok artarsa ve en önemlisi pug bayileri herkese saçma fiyat vermeyip (misal ben) 130k ya verseler işi biter bence.

Ama pug bayileri nasıl geçireceğini şaşırmışlar. Hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: TUG10

Nissan'ı öven varsa açıp geyik testlerine baksınlar. Malzemeden kaçıp aracı esp üzerine kuran bir markadır kendisi.

Neden Avrupa da en çok satar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

quote:

Orijinalden alıntı: TUG10

Nissan'ı öven varsa açıp geyik testlerine baksınlar. Malzemeden kaçıp aracı esp üzerine kuran bir markadır kendisi.

Neden Avrupa da en çok satar?

Bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

Qq efsanesinin sonuna gelindi.

Ne Türkiye'de ne avrupa'da qq efsanesi bitmez.Makyajlısı gelince de sınıfının en iyisi olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Aynen katılıyorum.

Memur kesimden başka alan ben pek görmedim.Bizim iş yerinin önündede var bir tane ful paket metalik renk Karı-koca öğretmenler parayı gömmüşler qq'ya akşam 6 da havalı,havalı binip gezmeye gidiyorlar.Görsen sanki 7 Serilerini var

Yani.

Ne kadar sonradan görme varsa altında QQ var. Tam anlamıyla SUV da değil üstelik, C sınıfı HB modellerin yerden yükseltilmiş versiyonu olarak görüyorum ben. Golf ya da Jetta alsa dikkat çekemeyecekler, milletin dikkatini çekmek için alıyorlar.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Bir memur için kaşkayi 7 serisi gibidir.niçin küçümsüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Bir memur için kaşkayi 7 serisi gibidir.niçin küçümsüyorsun

Küçümsemek değil.Her yeri plastik arabaya binip insanların kendini kral gibi görmesi komik duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şakamı yapıyorsunuz 2018 modeller geleceğe için zam geldi koskoca dh otomobil bölümü bilmiyor mu bunu ana distribütör yeni modele zam yapınca ülkedeki distribütör'e yansıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.