Şimdi Ara

Nişantaşı Üniversitesi sahibinin atmış olduğu e-mail (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bu kişinin yazdıklarından pek bir şey anlamadım. İmla hatalarının ötesinde çok fazla anlatım bozukluğu da yapmış ve cümleler anlamsız hale gelmiş.

Yazının bir kısmının CAPS LOCK açık, geri kalanının ise caps kapalı yazılmış olması, büyük harfle yazılan kısımlara sanırım bağırma ve vurgu anlamı yüklemiş.

Sondaki TSK nedir? Türk Silahlı Kuvvetleri mi oluyor Nişantaşı Üniversitesi sahibinin atmış olduğu e-mail 

Bu arada Bahçeşehir'in sahibi de Türkçe kullanımında daha iyi sayılmaz, Nişantaşı Üniversitesi'ne özgü bir durum değil bu:

Nişantaşı Üniversitesi sahibinin atmış olduğu e-mail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 6 Temmuz 2023; 4:4:46 >

• Bu eleman nasıl doktor olmuş vay anasını. İşletme mi bitirmiş acaba bakmak lazım.

Ülkede ki bilim bu. Üreten değil yalayan olmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lextor L kullanıcısına yanıt

Dondurmam gaymakk filmi geldi aklıma ne bileyim bir anda ölee Nişantaşı Üniversitesi sahibinin atmış olduğu e-mail 

• Bunların hepsi niye büyük harfle ve bozuk dille yazıyor? Gizli bir haberleşme şekli mi yoksa?

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

4 yildir 1 odev yapmadim

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Plaza dili ve edebiyatindan sanirim doktorasi

• LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt
    Hukuk seçmelisi almıştım hocam. Ödev olarak 1 tane medyaya yansımış malpraktis örneği seçip üzerinde yorum yapın falan diyordu 1000 kelimelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 7 Temmuz 2023; 10:16:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt

Plaza dili bile olsa insan üç beş Türkçe sözcük kullanacaksa onu bari öğrenip yazardı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.