Aranızda Nişantaşı üniversitesini kazanan yok mu acaba ? Ben üniversitede okuyorum zaten bu yıl öylesine girmiştim tercihlere nişantaşı psikoloji %50 burslu yazdım.Ama fiyatları öğrenmemle hüsrana uğradım.En fazla 10 11 civarı bekliyordum ama yaklaşık yüzde 50 burslu fiyatı 19 bin çıktı . Hangi akla hizmet bu fiyatı koyup neyine güveniyorlar anlayamadım.Sonuçta evet sitede fiyatlar yazıyormuş ama yüzde 50 burslu diye yazdık sanki KOÇ SABANCI gibi fiyat vermişler kim o kadar olabileceğini düşünürdü ki zaten yüzde 50 burslu fiyatları aşağı yukarı aynıdır her yerde.Benim durumumda olan yok mu fiyatların inmesi mümkün mü ?
Vakıf üniversiteleri ortak karar alarak yapıyorlar bunu genel olarak. Çoğu vakıf üniversitesinin fiyatlarıda o şekilde. İstanbul herşey elinizde. Devlet puanları yüksek malum böyle olunca iş vakıf üniversitelerine düşüyor. Böyle oluncada fiyatlar ucuk. Ama emin olun tüm üniversiteler böyle en fazla 1-2 milyar değişiklik olur. Ayrıca geçen sene fiyatlar genel olarak iyiydi. Bu sene hepsi ciddi bir zam yaptılar.
En az 5-6 bin düşmezlerse gitmem.Yeni açılmış üniversite 18,5 dan öğrenci almaya çalışıyor kolay gelsin der geçerim.
üniversite okumak için nişantaşı çok çok çok çok çok yanlış bir seçim.
Gitmekten vazgeçtim zaten.Adamlar arıyor bugün çaldırıp kapatıyor geri arıyorum yönlendiriyoruz efendim diyolar sonra meşgul çalıyor :D
O kadar herkese %50 burs hediye diye bağırıyorlarsa bunun altında bir bit yanığı olduğu kesin:) (ki öyleymiş Başkent 24k tl burssuz)
19 milyar verebilicek olsan zaten Türkiye'de okumana gerek yokki ? Almanyaya git ingiltereye git daha iyi.