Şimdi Ara

Nişantaşı Üniversitesi'ni Kazanan Yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda Nişantaşı üniversitesini kazanan yok mu acaba ? Ben üniversitede okuyorum zaten bu yıl öylesine girmiştim tercihlere nişantaşı psikoloji %50 burslu yazdım.Ama fiyatları öğrenmemle hüsrana uğradım.En fazla 10 11 civarı bekliyordum ama yaklaşık yüzde 50 burslu fiyatı 19 bin çıktı . Hangi akla hizmet bu fiyatı koyup neyine güveniyorlar anlayamadım.Sonuçta evet sitede fiyatlar yazıyormuş ama yüzde 50 burslu diye yazdık sanki KOÇ SABANCI gibi fiyat vermişler kim o kadar olabileceğini düşünürdü ki zaten yüzde 50 burslu fiyatları aşağı yukarı aynıdır her yerde.Benim durumumda olan yok mu fiyatların inmesi mümkün mü ?

• Vakıf üniversiteleri ortak karar alarak yapıyorlar bunu genel olarak. Çoğu vakıf üniversitesinin fiyatlarıda o şekilde. İstanbul herşey elinizde. Devlet puanları yüksek malum böyle olunca iş vakıf üniversitelerine düşüyor. Böyle oluncada fiyatlar ucuk. Ama emin olun tüm üniversiteler böyle en fazla 1-2 milyar değişiklik olur. Ayrıca geçen sene fiyatlar genel olarak iyiydi. Bu sene hepsi ciddi bir zam yaptılar.
  • En az 5-6 bin düşmezlerse gitmem.Yeni açılmış üniversite 18,5 dan öğrenci almaya çalışıyor kolay gelsin der geçerim.
  • üniversite okumak için nişantaşı çok çok çok çok çok yanlış bir seçim.
  • Gitmekten vazgeçtim zaten.Adamlar arıyor bugün çaldırıp kapatıyor geri arıyorum yönlendiriyoruz efendim diyolar sonra meşgul çalıyor :D
  • O kadar herkese %50 burs hediye diye bağırıyorlarsa bunun altında bir bit yanığı olduğu kesin:) (ki öyleymiş Başkent 24k tl burssuz)
  • 19 milyar verebilicek olsan zaten Türkiye'de okumana gerek yokki ? Almanyaya git ingiltereye git daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tercih kılavuzundaki açıklamaları okumazsan böyle olur.
  • var mı okuyan başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: republic10

var mı okuyan başka

Mimari restorasyon var Yani vazgeçmezsem
  • İnci'de yapmışlar geyiğini, kapağın altından %75 burs çıkıyor falan
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.