Şimdi Ara

nişantaşı neden bu kadar popüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen açıklayayım bütün ünlü markalar nişantaşında mevcut ve zengin kesim oralarda takılıyor benim garibimde bir kaç kere gitmiş nişantaşına gittim diye dolanıyor mağazaların önünden geçip sonra bunu anlattıkları kişilerde gidip abi nişan taşı efsane diyor kocaman gözlüklü kürklü hatunları görünce. Sen 3000 Tl Maaş alıyorsun (En İyi İhtimalle) kadın orda bir louis marka çantaya ya 3000 veriyolar benim düşüncem budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: RequalS

Hemen açıklayayım bütün ünlü markalar nişantaşında mevcut ve zengin kesim oralarda takılıyor benim garibimde bir kaç kere gitmiş nişantaşına gittim diye dolanıyor mağazaların önünden geçip sonra bunu anlattıkları kişilerde gidip abi nişan taşı efsane diyor kocaman gözlüklü kürklü hatunları görünce. Sen 3000 Tl Maaş alıyorsun (En İyi İhtimalle) kadın orda bir louis marka çantaya ya 3000 veriyolar benim düşüncem budur.

neden beni ezdin ki şimdi :'(

• nightsinwhitesatin kullanıcısına yanıt
    Yok canım bende ooo nişantasındayız babacım geziyoruz bizim zamki ler le modundayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequalS

Yok canım bende ooo nişantasındayız babacım geziyoruz bizim zamki ler le modundayım

oooo gardaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    facebook ne kadar saçma ya
    14 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.