Şimdi Ara

Nisan 2017 Ücretsiz Xbox 360/One Oyunları Sızdırıldı [Güncelleme] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quantu_M

    Ryse'ı çok önceden oynamıştım valla bana göre canavar gibi oyun mesela aynı dinamiklerde olan The Order'ıda çok sevmiştim. İnteraktif oynanışa sahip ve böyle güzel grafiklerde sunulan dönem oyunlarına benim hep ilgim var.





    rysinin onlinesi varmı hocam
  • Yanlış hatırlamıyorsam vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MİCROSOFT Allah'ıniz yok mu sizin.



    Allah belanı versin SONY

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun disinda cok bos bir tartisma donuyor burada. Eski bir ps3 kullanicisiyim ve o donem Turkce oynadigim oyunlardan aldigim zevki anlatamam. Ps3 satmak zorunda kaldim, evdeki pc'de kulustur. Konsol konsol diye gezinirken BİM'den yok fiyatina 360 aldim, turkce oyun yok dogru. Ama sadece ekstra 1 TL harcayarak 6 oyun sahibi oldum. Borderlands 2, Star Wars The Force, Heavy Weapon, Dark Siders, Assasins Creed Revelation ve mayis ayinda artik hangi oyunu vereceklerse o. Arti bahar indiriminden 100TL'ye 9 oyun aldim. Ben bu fiyatlara PS3'te bu kadar oyunu alamazdim ki 6 tane oyunu 1TL'ye asla alamazdim. Bu konu da ucretsiz oyun konusu, xbox one osa bu saydigim oyunar + One oyunlari da bedavaya gelecekti. Ayrica 360'da oyunlari oynamak icin Gold zorunlulugu yok.



    Elime para gecip yeni nesil konsol alacak olsam PS4 tercih ederim acikcasi, Turkce oyun imkanindan dolayi. Ayrica PS'nin ulkemizde ikinci el pazara daha genis ve ucuz. Ama ayni nesil 2 konsol'u kiyaslarsam, benim gibi maddi durumlari soz konusu olanlar icin xbox bir adim onde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.