görev yapsam da vermedi sanırım oyunun ilerleyen seviyelerinde alınabilecek bir şey. |
NIOH 2 [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Üstüm çok çabuk doluyor .bölüm sonu üzerimdeki bütün silah armorları satıyorum .gene çok çabuk doluyor aldıgım küçük itemleridamı sayıyor bunu aşmanın bir yolu varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soulları nasıl satarım oyunda.
Bahsettiğiniz Soul Core ise Resting Rites yaparak satarsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu silahlardaki aktarma işaretli özellikleri neden her defasında aktaramıyoruz? İlk oyunda hiç böyle bir saçmalık yoktu.
Bu oyun plusla bu ay verildi değil mi ama ben alamıyorum diğer oyunları almıştım
-
Evet bu ay verildi. Web'ten felan da denediniz mi?
Hocam web den alıyordum ben hep zaten diğer oyunlara bu oyunu edin deyince direk alıyordu. Fakat nioh2 'de bu oyunu edin diyince 460 TL sepete ekliyor?
-
Beni hızlıca way of the wise zorluğuna taşıyacak biri var mı? Hızlıca bölümleri geçirtecek?
Arkadaşlar soul core'ların aktarılan efektlerini silaha nasıl aktarıyorduk?
Bir kere yaptım ama demircide soul match kısmında gözükmüyor soul core'lar.
Demirci ile konuşup ve patronage puanlarınız ile inventory nizi arttırabiliyor olmanız lazım.
Üzerime giydiğim setin bir parçasının turuncusunu buldum ama aktif yetenek hasarı ekleyemiyorum. Eklemeye engel bir özel efekt de yok meele damage gibi.
İlk oyunda familiarity damage attack bonus body weaken mele weapon vs atakla alakalı ne warsa ekliyoduk nioh2de tek bir seçim hakkımız war bence nioh2 olmamış yokai olayını hiç sevmedim resmen saçmalık yokai moduna geçiyorsun çok hantal odunla dövüşen yokaimi olur be sadece ölüm tehlikesi olduğunda ölmemek için açıp kapatıyordum yokai modunda ben silahımı kullanamıyorum buda ayrı saçmalık hangi silahı kullanıyorsan kullan odunla dalmak zorunda kalıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braveheart_44 -- 27 Aralık 2022; 14:28:9 >
Living weapon olayını tamamen kaldırmayıp basite indirgemeleri evet hoş olmamış.
İlk oyuna göre bu oyun daha bireysel yeteneğe yönelik bir oyun olmuş.Çünkü Living weapon buildi yapıp büyük küçük tüm canavarların içinden geçiyorduk. Zaten fark ettiyseniz insan bölüm sonu canavarı yok denecek kadar az. İlk oyunda insanlara karşı Living weapon da fayda etmiyordu neredeyse.
Active skill damage olayı ise az önce fark ettim elimde bulunan hiçbir "turuncu" zırh parçasına koyamıyorum. İlginç.
Depths underworld 20 ile 30 kat arası zorluğun dozunu kaçırmışlar random aratmıştım abartısız 15 dakika tak tak tak tak vur babam vur bitmiyor canı birde bossların her saniye canı tazeleniyor ben ilk defa Bi souls oyununda pes ettim bıraktım kolu yalan yok ya zaten silahımız 30 kata başlarken 200+120 30. Katı bitirip final yapıyoruz değişen hiçbişey yok yine 200+120 boşa kürek çekiyoruz yani daha Bi ton saçmalık warda neyse
Yazdıklarınızdan anladığım Abyss yok mu bu ikinci oyunda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 28 Aralık 2022; 8:46:46 >
War ama hayalkırıklığı oldu bende 108 underworld artı 30 depths underworld war 108 bittiğinde silahlarimız 200+120 yapabiliyoruz daha fazla artmadığı için diğer 30 katı oynamanın Bi anlamı amacı kalmıyor beni asıl oyundan nefret ettiren oyuna sawe wizard hile bulaşması oldu
Bahsettiğiniz hile olayı nedir tam olarak?
Hile yani sen ikinci atak skili ekleyemezken adamlar tüm slotlara atak basiyo senin silah 7000 olur hileyle bunu 70.000 yapıyor
Nioh2 oynayan weya yeni başlayan arkadaşlara oyunda çok rahat edebilecekleri çok keyif alarak kullandığım buildi paylaşmak isterim genmei onmyo 5 parça (+15.0% untouched onmyo magic ) 7 parça omoikane (+40.0% untouched jutsu ) kıyafetlere takılara ve scrola untouched onmyo magic ekleyince untouched jutsuyla beraber +100% geçiyor sınırsız kullanım olmuyor ama 1 büyüyü 10 defa kullanabiliyorum arka arkaya gelen 3 bossda olsa yetiyo büyüler bu seti ho oh spritiyle kullanıyorum setteki olmazsa olmaz soul core ryomen sukuna ( anima bonus enemy confuse anima bonus onmyo magic hit ) diğer iki soul core birinde mutlaka anima bonus enemy purify olmalı gozuki benim ikinci soul bu arada üçüncü soulda şahsen anima bonus enemy scorched war kinkiyi kullanıyorum bu şekil neredeyse sınırsız büyü ve anima kullanıyorum üzerinizde guardian split purify shot ve fire shot talisman varken kimse duramaz karşınızda sete son kalan bir parçaya imakomei's waistguard kullanın ateşe zaafı olan düşmanları kör ediyor özellikle yoki boşluğa saldırıp sağa sola tekme savururken sakın çay falan içiyor olmayın keyifli oyunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braveheart_44 -- 28 Aralık 2022; 19:4:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X