Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nintendonun türkiyeden çekilmesi çok ama çok kötü oldu.belki şimdi bir wii u sahibi olabilirdim.yine spotçulara kaldık nefret ediyorum bu durumdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: tonani67

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

quote:

Gittigidiyorda satılmaya başlandı. Premium pakete 1100 tl fiyat biçmişler.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-u-premium-paket-nintendo-land-68591885

1100 olsa gene iyi fiyat güncellenmiş herhalde. Şimdi 1250 TL yazıyor.

Evet bugün baktım fiyat artmış, üstelik NTSC versiyon.

Oyunlar için de 200 tl istiyorlar. Nortec keşke batmasaydı, meydan bunlara kaldı maalesef. Ama 2-3 ay içerisinde daha makul seviyelere düşer diye tahmin ediyorum. Vita ilk çıktığında henüz Avrupa'da satılmazken gittigidiyorda 1500 tl fiyat biçenler vardı.

öncelikle merhaba..
    forumu sürekli kontrol etmekteyim ve birçok arkadaşa konsol satmış bulunmaktayım..birçok ilanımı paylaşanlar oldu iyi diyenler kötü diyenler oldu ama bu yorumunuzu hakaret olarak görürüm cahillik olarak görürüm..

siteyi kontrol ederseniz ilanlarımın hepsi diğer ilanlardan uygundur..ds lite 500 liraya satılırken 250 liraya sattım..3 ds 650 lirayken piyasayı 425 liraya kadar düşürdüm..3ds xl çıktığında türkiyede hiçbiyerde yokken daha 3ds ler teknosada 650 liraya satılırken 700 liradan satışa çıkardım..şimdiyse wii u diye konsol çıktı ve fiyat biçmişim çokmuş..

birincisi cahil arkadaşım ilanı kontrol edersen ürünün avrupa (pal) olduğunu görürsün bu birincisi..
    ürünü avrupada hiçbiyerde 350 euro ya bulunmuyor.(türkiyeye gönderen şirketler) 400 euro civarı olan konsolun türk lirasına karşılığı bin lira..gg yüzde 10 luk kesintisiyle birlikte oldu binyüz lira..e gümrük vergiside var..bana ne kaldı?

oyunlar konusuna gelince new süper mario u oyununun elime gelişi 130 lira 15 lira gg kesintisi 145 lira benim ilanıma bak kargo ücretinide düş karıma bak..

bu yüzden zikrin yoksa fikrinde olmasın sevgili dostum..meydanın bana kaldığı falan yok bana gelen bir konsoldan yapacağım en büyük kar 100 liradır.fazlamıdır tartışılır..çok biliyosan getir 350 euroya sat 800 den süperman ol ;)

Hocam başta sanki NTSC yazıyordu gibi gelmişti bize. Ondan arkadaş bu şekilde yazmış. Pal sürümse normal sayılır fiyat. Şu an 1000 TL'ye Basic paketini satıyorsunuz ki ne yazık ki malum euro kurundan ve GG'nin %10 komisyonundan normal sayılır. Bu arada gümrük falan sorun olmuyor mu ki getirirken?

tek sorun gümrük ücretinden dolayı oluyor..bazen yüklü gelebiliyor hatta bikere bu forumdan sattığım arkadaşa sattığım üründen 50 lira zarar yaptım sıf söz verdiğimiz için cebimden verdimn ekstra parasını.. benim için gümrük pek sıkıntı olmuyor özellikle ürünleri aldığımız firmanın verdiği güven sayesinde sıkıntı olmuyor..
    şimdiye kadar ürünlerde sıkıntı yaşamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

quote:

quote:

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-u-premium-paket-nintendo-land-68591885

Oyunlar için de 200 tl istiyorlar. Nortec keşke batmasaydı, meydan bunlara kaldı maalesef. Ama 2-3 ay içerisinde daha makul seviyelere düşer diye tahmin ediyorum. Vita ilk çıktığında henüz Avrupa'da satılmazken gittigidiyorda 1500 tl fiyat biçenler vardı.

öncelikle merhaba..
    forumu sürekli kontrol etmekteyim ve birçok arkadaşa konsol satmış bulunmaktayım..birçok ilanımı paylaşanlar oldu iyi diyenler kötü diyenler oldu ama bu yorumunuzu hakaret olarak görürüm cahillik olarak görürüm..

siteyi kontrol ederseniz ilanlarımın hepsi diğer ilanlardan uygundur..ds lite 500 liraya satılırken 250 liraya sattım..3 ds 650 lirayken piyasayı 425 liraya kadar düşürdüm..3ds xl çıktığında türkiyede hiçbiyerde yokken daha 3ds ler teknosada 650 liraya satılırken 700 liradan satışa çıkardım..şimdiyse wii u diye konsol çıktı ve fiyat biçmişim çokmuş..

birincisi cahil arkadaşım ilanı kontrol edersen ürünün avrupa (pal) olduğunu görürsün bu birincisi..
    ürünü avrupada hiçbiyerde 350 euro ya bulunmuyor.(türkiyeye gönderen şirketler) 400 euro civarı olan konsolun türk lirasına karşılığı bin lira..gg yüzde 10 luk kesintisiyle birlikte oldu binyüz lira..e gümrük vergiside var..bana ne kaldı?

oyunlar konusuna gelince new süper mario u oyununun elime gelişi 130 lira 15 lira gg kesintisi 145 lira benim ilanıma bak kargo ücretinide düş karıma bak..

bu yüzden zikrin yoksa fikrinde olmasın sevgili dostum..meydanın bana kaldığı falan yok bana gelen bir konsoldan yapacağım en büyük kar 100 liradır.fazlamıdır tartışılır..çok biliyosan getir 350 euroya sat 800 den süperman ol ;)

hocam konsolları direk getirtip satsanız inanın çok daha kolay satılır hem sizin için hem alıcı için avantajlı olur ilk olarak bekleme süresi olmayacağı için kişi size mesaj atar direk alışveriş yaparsınız kafadan gittigidiyora verilen kar payı ortadan kalkar ozamanda alıcı için çok cazip bir duruma gelir örneğin direk 900liradan satılan basit paket kolaylıkla alıcı bulur veya siyah paketi 1000tlden satarsanız kolaylıkla satabilirsiniz

dediğinizi yapıyorum ve birkaçkez sattım.hatta şuan basit paket gelmekte ve onuda satmayı düşünüyorum 900 liradan..3ds xl 630 liradan satmıştım.. hatta isteyen olursa gg kesintisini düşerek forumdan istediği konsolu getirtebilirim..

• Benim konsolda bugün geldi.
    Amazon Fransa'dan almıştım ZombiU Limited Edition Paket.
    İçinde ZombiU + Pro Gamepad var. 390 Euro ya geldi.
    Az önce kurdum güncellemeyi yapiyor Nerdeyse bir saat oldu daha %60 larda bu ne büyük bi güncellemedir böyle.
  • Dün gece WiiU da ZombiU ve MarioU oynama şerefine nail oldum. ZombiU Gerçekten süper olmuş. O yanlızlık hissini müthiş vermişler. Dışarda tek dolaşırken etraftan zombi çıkacak diye tırsa tırsa gidiliyor. Etraftan korkunç zombi sesleri felan geliyor. Ekranlı gamepad ile etkileşimi süper. Ivır zıvır toplamayı kapı kilit açmayı tüfekle nişan almayi felan ordan yapabiliyorsunuz.

MarioU da aynı şekilde güzel. Marioda oyunu ister TV ekranı ister Gamepad ekranı üzerinden oynayabiliyorsunuz. 2kişi oynarken gamepadte oynayan diğer oyuncuya dokunarak yardım edebiliyor. Konsoldaki oyunun hiç takılmadan gamepad ekranına sesiyle birlikte aktarılma olayı süper. İsterseniz gamepade kulaklik takip tvden ses çıkmadan oynayabiliyorsunuz mesela. Kısacası aleti beğendim. Değişik bişey yapmiş yine Nintendo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 4 Aralık 2012; 13:06:23 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle merhaba..

Siz ürün ilanını verdiğinizde PAL cihazların çıkmasına 1 hafta vardı ve ürün açıklamalarında cihazın bölgesi ile ilgili bir bilgi olmadığından bizim NTSC olarak zannetmemiz ve fiyatı eleştirmemiz doğal. Amacımız kimseyi kırmak veya yargılamak değil.

PAL cihaz ve oyunlar için fiyatınız normal düzeyde ama açıkçası nintendo kaynaklı olarak cihazın çıkış fiyatını yüksek buldum. Daha doğrusu Microsoft yapsa anlarım da Nintendo'nun Amerika'da cihazları, Avrupa'ya göre yarı fiyatına satmasını anlamıyorum.

• Ps Vita sahibiyim ancak Nintendo ya gecis yapmak istiyorum.Sizce Wiiu mu almaliyim yoksa 3ds veya 3ds xl mi? Simdi diyeceksiniz ne alaka biri el konsolu digeri normal konsol haklisiniz ama merak ettigim sey wiiu nun tableti ayrica el konsolu olarak kullanabiliyor muyuz? Eger oyleyse 3ds almama gerek yok. Vede 3ds deki oyunlarin hepsi pokemon mario vs vs wiiu da da var mi? Simdiden cok tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Ps Vita sahibiyim ancak Nintendo ya gecis yapmak istiyorum.Sizce Wiiu mu almaliyim yoksa 3ds veya 3ds xl mi? Simdi diyeceksiniz ne alaka biri el konsolu digeri normal konsol haklisiniz ama merak ettigim sey wiiu nun tableti ayrica el konsolu olarak kullanabiliyor muyuz? Eger oyleyse 3ds almama gerek yok. Vede 3ds deki oyunlarin hepsi pokemon mario vs vs wiiu da da var mi? Simdiden cok tesekkur ederim.

oda içinde kullanılabiliyor ama 3DS e daha farklı ve özel oyunlarda çıkıyor. Bence 3DS XL al ama ev konsolu tarzı bişey istiyorsan kesinlikle WiiU AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Ps Vita sahibiyim ancak Nintendo ya gecis yapmak istiyorum.Sizce Wiiu mu almaliyim yoksa 3ds veya 3ds xl mi? Simdi diyeceksiniz ne alaka biri el konsolu digeri normal konsol haklisiniz ama merak ettigim sey wiiu nun tableti ayrica el konsolu olarak kullanabiliyor muyuz? Eger oyleyse 3ds almama gerek yok. Vede 3ds deki oyunlarin hepsi pokemon mario vs vs wiiu da da var mi? Simdiden cok tesekkur ederim.

oda içinde kullanılabiliyor ama 3DS e daha farklı ve özel oyunlarda çıkıyor. Bence 3DS XL al ama ev konsolu tarzı bişey istiyorsan kesinlikle WiiU AL

Tablet Controller da 3d ozelligi var mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Tablet Controller da 3d ozelligi var mi?

Evet tablette 3d var ama gozluk gerektiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nintendo download sunucuları berbat ötesi yavaş. Çıkalı haftalar oldu düzelmedi hala. Bir update yapacak 2 saat sürüyor. 1GB lık bir download yapiyorum 1 saati geçti hala bitmedi Bağlantı 44mbit normalde 5000kb/s çekmesi gerekiyor. Ama bu en fazla 100k felan indiriyor.
  • Bi alamadik gitti ya , yokmu satan bildiginiz biyer?

• Türkiye'de henüz yok malesef. Anca gittigidiyor gibi sitelerde var onlardan alabilirsiniz. Gittigidiyor %10 ekliyor e haliyle satıcıda kãr ekliyor fiyar artiyor malesef. Fakat Gittigidiyorun haftalik indirimleri var. %10 puan gibi. mesela şuan worldcard ile yapilan işlemlere %10 puan veriyor.
    O zaman biraz daha düşüğe gelebilir.
  • Kuzenim almanyadan premium edition 32gb lık modeli 385 euroya aldı, iyi mi fiyat???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ölü bir konu.

• elimde basit paket var almak isteyen varsa eğer 900 lira pal versiyon arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Kuzenim almanyadan premium edition 32gb lık modeli 385 euroya aldı, iyi mi fiyat???

Biraz pahalı. Normal avrupa fiyatı 8 gblık paket 299 euro, 32 gblık paket ise 349 euro olması lazım.
  • Mass effect 3un oynanisi baya guzel olmus tavsiye ederim ayrica Darksiders2yi oynamayanlar varsa mutlaka wii uda oynasin grafikleri hemen farkediliyor ps3 grafigine gore daha iyi 1080p olayi iyi olmus

• Wii aldım , ds aldım,3ds aldım ve inanın hepsini 1 ay da sattım. Kuzenim getirdi bana eve giderken dedim lan yine acele ettik , aldık saçma sapan nintendo konsolu ama tükürdüğümü yalıyorum, bu konsol müthiş, heleki tv yi kapatıp oyuna yatakda devametmek süper oluyor :).

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Wii aldım , ds aldım,3ds aldım ve inanın hepsini 1 ay da sattım. Kuzenim getirdi bana eve giderken dedim lan yine acele ettik , aldık saçma sapan nintendo konsolu ama tükürdüğümü yalıyorum, bu konsol müthiş, heleki tv yi kapatıp oyuna yatakda devametmek süper oluyor :).

Hayırlı olsun. Fiyatlar biraz ucuzlayınca ben de almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.