Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

BLACK OPS II Wİİ U VS PS3 VS XBOX 360

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI

wii u vers genel olarak soluk ancak net.

ps3 vers bulanık.

xbox 360 vers hem net hem renkli

en iyi şu anda pc de..

en iyi pcde olsa ne olur pc'de oyunmu oynanır aç cod bakalım hile yuvası online
    .

• Wii U'nun tableti bildiğimiz evden çıkamayanlar için el konsolu oldu ya, işe bakın 3D bile koymuş Nintendo tek eksisi tamamen sistemden yiyor bu tablet. Arka odada Batman Arkham City, Assassin's Creed 3 vs. hem de istediğimde 3D
    http://n4g.com/news/1124208/wii-u-gamepad-3d-output-confirmed
  • @GT_55
    dostum koyduğun inceleme eski sürüm sanırım hd5670 Catalyst 8.69 RC3 yüklemesiyle testlerde 9800gt modelinin bile üzerine çıkıyor buda bu kartı bilgisayar için düşük ancak günümüz konsollarına göre 1 tık değil bikaç 3-4adım öne atıyor ayrıca cpu konusuna gelirsek wiinin işlemci özelliklerine bir bakmanı tavsiye ederim 3ile çarpılmış hali değil yaklaşık 10ile çarpılmı hali incelemeyi yapan kişilere gelirsek bu arkadaşlar konsolu incelemişlerdir doğrudur ancak mekanik bilgisi olup çihazın içini rahat rrahat açabilmeleri onları profesyonel yapmaz benchmark test sonuclarını bile koymamışlar örneğin şuan için benchmark testlerinde htc one x içerisindeki tegra 3 bile wii işlemcisinden 8kat daha güçlü şimdi bir yanlış anlaşılma olmasın ben wii u yeni nesil bir konsol olacak demiyorum ancak şuanki sistemlerden güçlü olduğu bir gerçek wiiudaily formuna girersen bunun baya bir tartışması yapıldı biraz incele eğer konsolun gamepadi içinde 3d özelliği varsa ozaman işler gerçekten değişir yeni nesildede ms ve sonyden kat kat fazla satar zamanında wii ps3 için çok tartışma yaptık burda ordan tecrübeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

@GT_55
    dostum koyduğun inceleme eski sürüm sanırım hd5670 Catalyst 8.69 RC3 yüklemesiyle testlerde 9800gt modelinin bile üzerine çıkıyor buda bu kartı bilgisayar için düşük ancak günümüz konsollarına göre 1 tık değil bikaç 3-4adım öne atıyor ayrıca cpu konusuna gelirsek wiinin işlemci özelliklerine bir bakmanı tavsiye ederim 3ile çarpılmış hali değil yaklaşık 10ile çarpılmı hali incelemeyi yapan kişilere gelirsek bu arkadaşlar konsolu incelemişlerdir doğrudur ancak mekanik bilgisi olup çihazın içini rahat rrahat açabilmeleri onları profesyonel yapmaz benchmark test sonuclarını bile koymamışlar örneğin şuan için benchmark testlerinde htc one x içerisindeki tegra 3 bile wii işlemcisinden 8kat daha güçlü şimdi bir yanlış anlaşılma olmasın ben wii u yeni nesil bir konsol olacak demiyorum ancak şuanki sistemlerden güçlü olduğu bir gerçek wiiudaily formuna girersen bunun baya bir tartışması yapıldı biraz incele eğer konsolun gamepadi içinde 3d özelliği varsa ozaman işler gerçekten değişir yeni nesildede ms ve sonyden kat kat fazla satar zamanında wii ps3 için çok tartışma yaptık burda ordan tecrübeliyim

Bu tablet bir devrim dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

bu mal bir harika dostum gibi olmuş
  • quote:

quote:

Biliyorum bu arada ben Nintendocu'da MedalOfMode :D
  • quote:

quote:

quote:

benim nickte canawar hiç göremedim senin mesajları denk gelmedi demekki denk gelsem eklerdim bide şimdi baktım siteye arama yeri koymamışlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim nickte canawar hiç göremedim senin mesajları denk gelmedi demekki denk gelsem eklerdim bide şimdi baktım siteye arama yeri koymamışlar

• Gittigidiyorda satılmaya başlandı. Premium pakete 1100 tl fiyat biçmişler.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-u-premium-paket-nintendo-land-68591885
  • yuh 350 dolara al 1100 tl ye sat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

2012 sonu gibi yeni xbox360 çıkacaktır o yüzden problem yok.

Hani çıkmadı ne zaman çıkacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Gittigidiyorda satılmaya başlandı. Premium pakete 1100 tl fiyat biçmişler.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-u-premium-paket-nintendo-land-68591885

1100 olsa gene iyi fiyat güncellenmiş herhalde. Şimdi 1250 TL yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Evet bugün baktım fiyat artmış, üstelik NTSC versiyon.

Oyunlar için de 200 tl istiyorlar. Nortec keşke batmasaydı, meydan bunlara kaldı maalesef. Ama 2-3 ay içerisinde daha makul seviyelere düşer diye tahmin ediyorum. Vita ilk çıktığında henüz Avrupa'da satılmazken gittigidiyorda 1500 tl fiyat biçenler vardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Evet bugün baktım fiyat artmış, üstelik NTSC versiyon.

Oyunlar için de 200 tl istiyorlar. Nortec keşke batmasaydı, meydan bunlara kaldı maalesef. Ama 2-3 ay içerisinde daha makul seviyelere düşer diye tahmin ediyorum. Vita ilk çıktığında henüz Avrupa'da satılmazken gittigidiyorda 1500 tl fiyat biçenler vardı.

Nortec benim gözümde Aral'dan farksız bir firmaydı. Batmasaydı bile 1000'tlnin altında satmazlardı.

Başkası da Wii U Basic set ve Wii U Pro Controller'ı 1299 TL'den satıyor. Amerika'dan getirmiş. Yukardaki ilan ise yurt dışından siparişle gelecekmiş gümrüğe takılmadan nasıl yapacaksa.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sifir-wii-u-8-gb-wii-u-pro-controller-69013187

• Hocam en azından Nortec'in cihazları PAL ve garantili olurdu. Açıkçası Wii U alma işini ertelemek lazım bir süre.
  • quote:

Hocam en azından Nortec'in cihazları PAL ve garantili olurdu. Açıkçası Wii U alma işini ertelemek lazım bir süre.

Orası öyle de PAL sürümleri her türlü pahalı ne yazık ki. Amazon'da (alman) 350 euro oluyor dolar kullanılmadığından. İngiliz amazonda ise 300 sterlin ki daha pahalıya geliyor. Her türlü 1000 TL'den ucuza bulmak ne yazık ki çok zor. Dediğin gibi ben de fiyatlar ucuzlamadan almayı pek düşünmüyorum. Belki bu arada kırılır konsol.
  • Ben geçenlerde 550 TL ye NTSCU 3DS XL aldım , oyun fiyatları PAL e göre 30 40 TL daha uygun ve eShopta çok daha fazla içerik var , WiiU yuda büyük ihtimal NTSCU alıcam PAL konsollar kazıktan başka birşey değil.
  • Çok müthiş bir konsol acaba önceki wii ile uyumluluğu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Çok müthiş bir konsol acaba önceki wii ile uyumluluğu var mı?

evet wii uyumluluğu var bütün wii oyunlarını direk takıp oynuyorsun tabiki orjinal olmak kaydıyla
  • Su an fiyatlar yüksek. Avrupa'dan alacağım ben. KDV iadesi ile uygun olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.