Bildirim
Nintendo Wii Oyun Önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Red Steel
No more Heroes
Madworld
Zelda Serisi
Disaster
Metro Prime 3
Okami -
Bilmiyorum hardcore oyuncumusun veya bu yazacağım oyunlardan haz alırmısın ama ;
METROID PRIME III : CORRUPTION
Ancak bu oyunun ilk 2 sini oynamadıysan hikaye olarak bir şey anlamazsın.Oyun FPS gibi lanse edilsede kesinlikle FPA oyunu.Shooter öğelerini başarı ile içinde barındıran First Person macera oyunu, yer yer platform oyunu.
The Legend of Zelda : Twilight Princess
Mutlaka duymuşsundur ve artık duymaktan bıkkınlık gelmiştir :) Eğer bulmacaları seviyorsan bu hafif rpg öğeleri içeren ve dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı adventure oyununu kaçırma derim.Ben şu anda Gamecube versiyonunu oynuyorum.
Super Mario Galaxy
Yorum yapmıyorum bile.Bu adamlar hala mario oyunu mu yapıyor ? Evet ! Hemde nasıl. 2D platform oyunlarının sapır sapır döküldüğü 3D'ye geçiş yıllarında oyun konsolları kurallarını yeniden koyan bir yapısı olmuştu 3D Mario oyunlarının.Şiddetle tavsiye ederim.
Yeni kontrolleri ile Pikmin 1 - 2 oyunları :
Ben Gamecube'de oynadım bu her iki oyunuda.Daha doğrusu ilki oynadım 2. daha yeni ulaştı elime. Eğer strateji seviyorsan bu Miyamoto şaheseri oyunu ŞİDDDETLE tavsiye ederim.Aratıp bulacağın resimler kesinlikle sana kötü referans olacak.Anlatsam upuzun bi inceleme cıkar oyundan ama kısaca diyebileceğim 2. oyunu yanlış hatırlamıyorsam 2004'ün en başarılı 2. stratejisi olmuştu.
Super Smash Bros BRAWL
Dövüş oyunlarında son nokta diyeyim bari :) Hiç bir konsolda ki hiç bir dövüş oyunu iddiaa ediyorum bu kadar zevk veremez.Hani Nintendo bir dövüş oyunu yapsa nasıl olurdu diye durup düşünsem benimde aklıma böyle bir curcuna gelirdi.
Hele hele çoklu oyuncu modunda tek rakibi bir önceki oyunu "Melee" den başkası değil.
Bunun dışında !
PUNCH OUT !!
Şu anda incelemesini gerçekleştiriyorum yakında sitede yayımlanacak.Abartıyor olduğumu sanacaksın ama bu oyunsuz bir Wii olmamalı.Mutlaka bir tane edin.Öyle bildiğin sıradan bir boks oyunu değil.Pata küte wii mote sallama gibi bir havasıda asla yok.Klasik oyunu günümüz koşullarına harika bir şekilde aktarmışlar.Verdiğin her kuruşa değecek çok çok iyi ve sana keyifli anlar yaşatacak bir oyun.
benden bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0.pRobLem -- 11 Haziran 2009; 0:43:37 >
-
Yorumlarınız için teşekkürler. Listeye ekledim. -
resident evil 4 : eğlenceli wii için grafikleri oldukça tatminkar..
house of death overkill: arkadaşlarla oynamak için birebir.. -
adında Raving Rabbids geçen her oyun :) metroid prime 3, no more heroes, guitar hero serisi, de blob...
ve kesinlikle MADWORLD :) -
quote:
Orjinalden alıntı: FIR_Lama
adında Raving Rabbids geçen her oyun :) metroid prime 3, no more heroes, guitar hero serisi, de blob...
ve kesinlikle MADWORLD :)
Hakkaten öyle davşanlar çok komik ya....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X