Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.984
Cevap
210
Favori
183.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görseldeki uygulama NAND sökülüp altına custom bir PCB yerleştirilerek yapıldı, DAT0 için NAND’ı söküp DAT0’dan kablo çekmeniz gerekebilir ya da DAT0 için flex adaptörlerden alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdyaman kullanıcısına yanıt

Üşenmeden cevap verdiğin için tekrar teşekkür ediyorum. Son soru. Cihaz güncelleme istiyor. Yapmak cwf için sıkıntı olur mu ps ler gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardiyalog kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam güncel sürüm 17.0.1 ve CFW sorunsuz çalışıyor. Size tavsiyem işlem sırasında beklemediğiniz bir durum oluşursa herhangi bir aksiyon almadan buraya yazmanız.

• abdyaman kullanıcısına yanıt

Harikasınız. Çok teşekkür ederim.

• Merhaba, elimde çipli switch oled var ve içinde tinfoil yüklü ben buna tr yamayı tam olarak hangi klasöre nasıl atacağım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• mockingjay kullanıcısına yanıt

Numaraların yazdığı (Örnek: 01007EF00011E000) TR yama klasörünü "Atmosphere/contents" klasörüne atınca olması lazım.

• Merhaba önceden save'im olan hiç bir oyunu açamıyorum sebebi nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SDMF kullanıcısına yanıt
    EMUMMCden silmeniz ardından JKSV ile OFWden çekip yüklemeniz gerekiyor.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi yapınca oldu, teşekkürler.

• Witcher 3 ru bulamadım bayağı bi baktım çoğu sitede var ancak linkler bozuk Telegram botu da Avrupa sürümü veriyor başka bakabileceğim bir yer var mı ?

• kibo_23 kullanıcısına yanıt
    Bende son sürümünün torrent dosyası mevcut özelden atayım size

• Zelda TOTK'da cihazı bilgisayara bağlamadan nasıl hile yapabilirim? Özellikle de Rupee hilesi istiyorum. Bitse de kurtulsam şu oyundan oyna oyna bıktım arkadaş...

• Hocam Breeze uygulaması var. Homebrowdan yükleyeceksiniz. Sonrasında hile Database güncelleyin. Oyun esnasında Galeriye girip uygulamayı açınca hileleri aktif edin. Youtubeden araştırabilirsiniz

• ssj kullanıcısına yanıt
    Hocam program zaten yüklüydü. Güncelledim de. Ama hile yapmayı beceremedim.

• Hocam eğer hile varsa cheat kısmını tıklayınca sol tarafta hileleri geliyor. “X” ile aktif edip oyuna dönmeniz lazım. Bazen güncel versiyonlarda çalışmayabiliyor.

• ssj kullanıcısına yanıt
    Eve geçince denerim. Cheats sekmesine girince 365 480 720p gibi srçenekler çıktı sadece. Onu dışında hile falan göremedim. Akşam ekranı çekip atarım. Ben bu kadar angaryaya katlanamıyorum. Biraz hişe oyun zevkimi arttırır. Umarım hileleri vardır.

• Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

Şöyle görünüyor bende. Nasıl hile yapıcam. Şimdilik rupee hilesi lazım. Shrinelerin yerini haritada gösterirse de çok iyi olurdu.

Edit: Buldum. Load from db sekmesindeymiş hileler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 7 Mart 2024; 0:18:6 >

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar cihaza birden fazla repo eklenebiliyormu iyi mi olur kötümü mesela aradığım oyun benim repoda yoksa diğer repoda olurmu yapılıyor ise repo tavsiyesi olan varmı saygılar

• tinfoil açınca direk yüklü shopa yönlendiriyor hocam çoklu olursa nasıl çalışır hiç yapan var mıdır bende merak ettim

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.