Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sn10ur1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.025
Cevap
212
Favori
185.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tinfoil indirme yöneticisi internet hızımı yeterince kullanamıyor. Saniyede 10 mb indirmesi lazım ama 3 - 6 mb indiriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen bende maximum 6-7 gördüm zannedersem

fifa 23 ü indirimeye almıştım beklemedim sabaha inmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 24 Haziran 2023; 12:43:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben bu cihaza discor hesabımla girdim ama hesap cihazdan silinemiyormuş. Bir gün Tinfoili güncellemem gerekir ve güncellersem hesabımı tekrar bağlayamayacak mıyım yani? Hesao cihaza mı kurulu tinfoile mi kitleniyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Discord dediğiniz pixelshop için kullanılıyor. Pixelshopa da tinfoil ile bağlanılıyor. Tinfoile silip tekrar kurmanız sıkıntı çıkartmaz. Zaten pixelshop şifreniz değişmiyor. Tinfolile pixelshop kurduğunuz zaman discoarddan da onay vermeniz gerekir. Onay vermezseniz belki sizi banlayabilirler.

• Herkese selamlar
    Piyasada çip kalmamış sanırım nereyi arasak çip yok gelecek diyorlar.

Bu arada cihaz Oled versiyon Çip şart sanırım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unzerstörbar kullanıcısına yanıt

Selam Oled versiyon çipsiz yazılımla kırılamıyor. Mecburen çip taktırmanız gerekli. Bende bu gün 2. el çipli oled aldım, pc den oyun indirme işlemini çözmeye çalışıyorum.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam tşk ederim.
    Sana da kolay gelsin , zor olmaması gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer kullanıcıları nasıl silebilirim bi sıkıntı olur mu ?

• Unzerstörbar kullanıcısına yanıt

Çip şart maalesef hocam ama sonrasında marketten dilediğin oyunu indirip oynuyorsun üstelik oled ekran keyif veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 24 Haziran 2023; 20:9:47 >
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt

Ben cihazı aldığım arkadaşın açtığı 2 hesabı sildim ama ilk açtığı hesabı silemedim.

En temizi OFWyi ve SD kartı formatlayıp baştan EMUMMC kurulumu yapmak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdyaman kullanıcısına yanıt
    Hocam daha yeni girdiğim için bu işlere dediğiniz işlemleri nasıl yaparım hiç bilmiyorum:(

• Aldığım arkadaş 128 lik sd kart takmış ancak bir gariplik var, cihazda şu an sadece 2 oyun yüklü be yaklaşık 30 gb yer kaplıyor. Kalan boş alan ise 31 gb görünüyor? Birde dbı ile indirdiğimiz oyunları sanırım cihazın hafızaya atıp oynayamıyoruz, mecburen hep sd kartı kullancağız değil mi?

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

Oyunları kurduktan sonra kurulum dosyalarını silin, cihazın hafızasına da oyun yükleyebilirsiniz ama ban yeme riskiniz artar.

Anladım hocam bilgi için sağolun. Son bir sorum olacak; switch i pc ye bağladım ama pc sd kartı görmüyor, bu konuda ne yapabilirim?

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

Cihazdan tinfoili açıp deneyin.

Hocam imkan varsa 512 gb takmak daha iyi olur 45-50 oyun yükler rahat

• merhaba, ben bugün çip taktırdım ama micro sd'ye direkt takmıştım o da fat32 kalmış ve şu an torrentten inen oyunları atamıyorum dosya boyutundan ötürü. içerisindekileri full yedek alıp ntfs'ye biçimlendirsem ve tekrar yapıştırsam micro sd içine, sonuç alır mıyım yoksa sistem bozulur mu?

• darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    EMUNAND sd karta kuruludur biçimlendirirseniz tekrar kurulum yapmanız gerekir. Switch NTFS dosya sistemi ile verimli çalışmayabilir. FAT32 en verimli çalışan dosya sistemi, değiştirmenizi önermem.

peki mevcut formatta büyük dosya atmama engel olmayacak bir yöntem var mı? (bir yandan araştırıyorum)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.