Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.984
Cevap
210
Favori
183.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sigpatch’leri kurdunuz mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Videolar çok çabuk outdated olabiliyorlar. Aşağıdaki linkten kurulum dosyalarını kontrol edebilirsiniz.

https://nh-server.github.io/switch-guide/

Ayrıca konunun ilk girdisinde güncelleme rehberi ekledim, o rehberdeki HATS paketini kullanmayı deneyebilirsiniz.

İlk mesajdaki hekateyi yükleyin playload seçmeden çalışması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bahsettiğimiz HATS ile kurulum yap baştan SD karta. İstersen bana özelden ulaşabilirsin baştan kurulumu tarif ederim.

• abdyaman kullanıcısına yanıt

ikisi de doğruymuş aslında sadece biraz performans farkı varmış. Kimisi hekate daha hızlı diyor kimi fusee daha stabil diyor (diğer forumlarda)

• Çip işi muazzam oldu ya. İstediğim oyunu deneyebiliyorum, çoğunu forumda bulamazdım, bulsam da satamazdım. Hackli psp zamanlarını hatırlattı. 🙂

• benim bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim. cihazı satın alır almaz kargoya verip modchip yaptırdım. benden önce kullanan kişinin kullanıcı adı ile modchip işlemi yapıldı. ben şimdi bu kaydı silip kendi adıma nasıl ban yemeden kayıt açabilirim.

• nthng kullanıcısına yanıt

Kullanıcı adı değişince modçipe bişey olmadı ben değiştirdim kullanıcı resmim de uçaktı Mario yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 18 Haziran 2023; 13:56:39 >
  • Videolarım asla outdate olmaz. Çünkü bu işin mantığı her zaman aynıdır. O nedenle her yıl 1 video çıkartır sonra da her güncelleme sonrası video açıklamasındaki paketimin linkini ve sürümünü güncellerim. Videodaki gibi aynen yaparsanız asla sorun yaşamazsınız. 5000den fazla indiriliyor o paketler...

• Arkadaşlar herkese merhaba, 4gb den büyük oyunları karta atamadığım için nasıl switche atıp kurabilirim, yardımcı olabilecek biri var mı? Şimdiden teşekkür ederim

• poisofn P kullanıcısına yanıt
    Switch'e atmadan kurabilirsin, DBI ile kuruyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 18 Haziran 2023; 16:19:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Genelde açıklamayı güncellemeyi unutuyorlar ya da yeni video çekmeyi tercih ediyorlar hocam gücendirdim sanırım özür dilerim.

• poisofn P kullanıcısına yanıt
    NS USBLoader ve GoldLeaf ile çözebilirsiniz.

Sağolun hocam video desteği baya yardımcı oldu geçen gün. Tegra vs ilk başta biraz karışık gelmişti, meğer çipli cihazlarda işlem basitmiş.

• abdyaman kullanıcısına yanıt

Gücenmedim hocam, 3 yıldır switch için içerik üretiyorum. 1000 kişiden fazla discord community sahibiyim. Sadece burada benim içeriklerim ile ilgili yanlış bilgilendirme yapıldığını gördüğümde "bilgilendirme" yaptım o kadar. =)

İnanın hangi videodan bahsettiğini bilmeden genel geçer bilgimi paylaştım, sonuçta olayın yazılı güncellenen kaynağı varken ikincil kaynaklar çok çabuk eskiyebiliyor. Emeğiniz için teşekkürler.

iLKER ABİ CANDIR. Sayesinde bu işlemi evde yapamayan kalmadı.

• Arkadaşlar merhaba. An itibariyle tinfoilden oyun indirebiliyormuyuz. Yeni aldığım kişi bir yıldır kullanmamış önceki oyunlarla idare etmiş, bende kullanmadan önce sizlere sormak istedim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.