Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.442
Cevap
177
Favori
142.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar selam 1 adet picofly cip ihtiyacim var nereden alabilirim. Temuda yok ali de gonderim yok tr ye.

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Yeni özellik gerek. Biraz dolaşın görev yapın alırsınız gerekli olanı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Özelden ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Biraz mı? Hocam yeteniksiz bir oyuncu için zor şeyler bunlar. YT'dan izleyerek ilerlememe rağmen gerekli özelliği almam 5 6 saat sürdü. O esnada hiç bilmediğim bi harita kısmını öğrenmiş oldum bu arada. Haritanın üst kısmından bir yere çıkıp sola doğru süzülmek lazımmış. E ulan hiç görünmüyordu ki orada yeni bir kısmın girişinin olduğunu ya rüyamda ya da yt'da görebilirdim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 24 Aralık 2024; 12:6:4 >
  • QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Metroidvania oyunlarının güzelliği de o zaten. Labirent gibi dolaşacaksınız çıkışı bulana kadar 😁

• Merhaba nintendo switch oled alarak aranıza katılmak istiyorum ancak almadan önce merak ettiğim bir konu var.

Malum oyun fiyatları çok yüksek hali hazırda da ps5 var zaten ama seyahatler sebebiyle eve uğramak zor oluyor bir taraftan da yanımda rahat taşıyacağım online oyunlara bulaşmadan kafa dağıtmalık bir cihaz olsun istiyorum.

Cihazın içini açıp chip taktırmak yerine aşağıda videoda ki gibi bir kart alarak bu kart üzerinden oyunları oynayabiliyor muyuz?

Chip taktırmak falan bana güvenilir gelmiyor açıkçası tavsiyeniz nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim?

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu
    Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konulinktree
    R4Switch | Linktree
    https://linktr.ee/R4switch
  • saintrt S kullanıcısına yanıt

çip taktır geç uğraşma bununla hiç

Bu kpnuda ki herkesin cihazı ya çipli ya yazılımsal kırık. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor. İşi bilen kişi tarafından yapıldığı müddetçe bir sıkıntı oluşmaz.

Ne açıdan güvenilir gelmiyor hocam? Ve bahsettiğiniz aparatın tamamen güvenilir olduğunu size düşündüren nedir? Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu 

Her oyun değiştirmek için kartuşu çıkart tak çıkart hem yuvaya hem psikolojiye zarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu
    Yeter artık öl nolur be ne biçim bir kuşsun sen kaç canın var niye ölmüyorsun yeter arrık canım çıktı nefret ediyorum bu bosslardan iki gündür bunu kesmeye çalışıyorum öl artık yav bunun neyi zevkli ulan Ekranın her milimetresinde hasar verici elementler var adamı havada durarak öldürmeye çalışıyorum bir zemini bile çok görmüşler aşlahtan ölğnce en başa sarmıyor ne zor bir oyun bu canım çıktı ya vallahi bak kanser olucam artık nolur öl artık beeee aaaa

Edit: Şükürler olsun sonunda öldü Allah'ım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 25 Aralık 2024; 22:43:18 >

• çipli nintendolar da online olan oyunlar oynanabiliyor mu

• ryalp kullanıcısına yanıt

nintendo 3ds teki skykart gibi olsaydı kart daha mantıklıydı sök çıkart yapmadan oyun değiştirirdi kartın üzerindeki mini tuşlarla

Ben o dönem çip yerine bu kartı kullanıyordum kartı çıkardığımda makineye orjinal oyun takar oynardım satarkende çipsiz makine diye satar kartı ayrı satardım ki öyle de yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 26 Aralık 2024; 11:20:35 >
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

O şekilde olsa tadından yenmezdi hocam

Kesinlikle hocam kart böyleydi üzerindeki tuşlarla yüklü oyunlar arasında ileri geri giderek oyun değiştirebiliyordun cihaz ekranındaki oyun o tuşlarla değişirdi.Oyunlarıda sürükle bırak yaparak laptoptan atardım Şunu getirseler switche cfw ile işim olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 26 Aralık 2024; 15:39:38 >
  • switch 2 için böyle bir kart gelirse çip işi biter

On numara sistem daha ne olsun

kesinlikle hocam tak şu karta bi 512 GB micro sd bak keyfine çıkart kartı orjinal olsun makine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 26 Aralık 2024; 20:2:43 >

böyle aparatlar hiç bir zaman cfw nin yerini tutamaz ya , homebrew desteğini vs geçiyorum bende 200 tane oyun var belki 300 bunda 1. sıradan 25. sıradaki oyuna geçiş bile çile

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.