Arkadaslar selam 1 adet picofly cip ihtiyacim var nereden alabilirim. Temuda yok ali de gonderim yok tr ye. |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (166. sayfa)
-
-
Yeni özellik gerek. Biraz dolaşın görev yapın alırsınız gerekli olanı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özelden ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz mı? Hocam yeteniksiz bir oyuncu için zor şeyler bunlar. YT'dan izleyerek ilerlememe rağmen gerekli özelliği almam 5 6 saat sürdü. O esnada hiç bilmediğim bi harita kısmını öğrenmiş oldum bu arada. Haritanın üst kısmından bir yere çıkıp sola doğru süzülmek lazımmış. E ulan hiç görünmüyordu ki orada yeni bir kısmın girişinin olduğunu ya rüyamda ya da yt'da görebilirdim zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 24 Aralık 2024; 12:6:4 >
Metroidvania oyunlarının güzelliği de o zaten. Labirent gibi dolaşacaksınız çıkışı bulana kadar 😁
Merhaba nintendo switch oled alarak aranıza katılmak istiyorum ancak almadan önce merak ettiğim bir konu var.
Malum oyun fiyatları çok yüksek hali hazırda da ps5 var zaten ama seyahatler sebebiyle eve uğramak zor oluyor bir taraftan da yanımda rahat taşıyacağım online oyunlara bulaşmadan kafa dağıtmalık bir cihaz olsun istiyorum.
Cihazın içini açıp chip taktırmak yerine aşağıda videoda ki gibi bir kart alarak bu kart üzerinden oyunları oynayabiliyor muyuz?
Chip taktırmak falan bana güvenilir gelmiyor açıkçası tavsiyeniz nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim?
-
çip taktır geç uğraşma bununla hiç
-
Bu kpnuda ki herkesin cihazı ya çipli ya yazılımsal kırık. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor. İşi bilen kişi tarafından yapıldığı müddetçe bir sıkıntı oluşmaz.
Ne açıdan güvenilir gelmiyor hocam? Ve bahsettiğiniz aparatın tamamen güvenilir olduğunu size düşündüren nedir?
-
Her oyun değiştirmek için kartuşu çıkart tak çıkart hem yuvaya hem psikolojiye zarar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
çipli nintendolar da online olan oyunlar oynanabiliyor mu
-
nintendo 3ds teki skykart gibi olsaydı kart daha mantıklıydı sök çıkart yapmadan oyun değiştirirdi kartın üzerindeki mini tuşlarla
Ben o dönem çip yerine bu kartı kullanıyordum kartı çıkardığımda makineye orjinal oyun takar oynardım satarkende çipsiz makine diye satar kartı ayrı satardım ki öyle de yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 26 Aralık 2024; 11:20:35 > -
O şekilde olsa tadından yenmezdi hocam
Kesinlikle hocam kart böyleydi üzerindeki tuşlarla yüklü oyunlar arasında ileri geri giderek oyun değiştirebiliyordun cihaz ekranındaki oyun o tuşlarla değişirdi.Oyunlarıda sürükle bırak yaparak laptoptan atardım Şunu getirseler switche cfw ile işim olmazdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 26 Aralık 2024; 15:39:38 > -
switch 2 için böyle bir kart gelirse çip işi biter
-
On numara sistem daha ne olsun
kesinlikle hocam tak şu karta bi 512 GB micro sd bak keyfine çıkart kartı orjinal olsun makine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 26 Aralık 2024; 20:2:43 >
böyle aparatlar hiç bir zaman cfw nin yerini tutamaz ya , homebrew desteğini vs geçiyorum bende 200 tane oyun var belki 300 bunda 1. sıradan 25. sıradaki oyuna geçiş bile çile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X