Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.442
Cevap
177
Favori
142.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle teşekkür ederim hocam ama 3 sene önce lazer operasyonuyla gözlerimi düzelttim. İlk bozulma sebebi küçükken çocuk aklıyla bozuk monitör kullanmamdı. Switch'te bu oyunu oynamamaya karar verdim çünkü görüntü çok kötü. Gözümün tekrar bozulması riskini göze alamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Elde oynayın. Elde fena gözükmüyor

• gagcity kullanıcısına yanıt
    Oyunu silmeniz save dosyasını etkilemez. Konsolun ayarlar bölümüne girin ardından data management -> delete save data oyunun save dosyasını bulup silin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Gözüm kendiliğinden tekrar bozulsa dahi olağan şüpheli olarak Switch'te W3 oynamış olmamın aklıma gelmesini istemem. Bir oyun için değmez. Görüntü çok çok kötü benim hassas gözlerim için. Oynamasına oynarım ama gözlerime yazık. Zaten 4 kere bitirdim oyunu. Lazım değil.

• Arkadaşlar pixel shop varken yüklediğim fakat sonra sildiğim oyunlar tinfoilde gözüküyor silinmemiş bu oyunları tekrar switch ana sayfaya nasıl alabilirim tıklayınca oyun oynanıyor ama anasayfaya düşmüyor
    Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ori MUAZZAM olmuş. Bu oyun switch için tasarlanmış denecek kadar iyi.

• 2022 gayet güzel arkadaşlar şarkılarda iyi

• Nintendo Switch Sport modlu oynanmiyor anladigim kadariyla internet sorup duruyor ?
    Smurfs Dreamde ayni

Birde 4ixfir ile overclock icin yardimci olabilecek var mi ?

Sysclk manager var mariko cihazlarda handheld'de 614 mhz uzerine cikmiyor 4ixfirdede sanirim boylr artirmanin bir yolu sadece sarja takmak sysclk suz sonic'i actim grafikler dehset kotuymus :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 21 Aralık 2024; 17:29:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese, switch oled aldım chipli. Tinfoil belasını bir türlü anlamadım. Bir oyun indireceğim sürekli hatalar veriyor. Chip mi sağlıklı yapılmadı? Tinfoil çok sorunlu bir program mı? Anlamadım. Mario indirirken bile hata veriyor indirme sırasında. Ne yapmak lazım.

• ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Ne hatasi mesela ?

• Çip montajı ile Tinfoil yazılımı arasında birebir bir bağlantı bulunmuyor. Tinfoil genel olarak çok fazla bug içeren bir yazılım.

Torrentten indirip DBI ile kurun oyunları sorun yaşamazsınız.

• R4 switch card çıkmış bilen var mı nasıl açıklama yapar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    corrupted block detected bu hata mesela hatayı görmezden geldim indi ama açılmadı oyun

O bazen bendede oluyor hocam switch sportu acabildim internet baglantisini kestim cihazin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 21 Aralık 2024; 23:40:5 >
  • abdyaman kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi siteden indirebilirim bununla ilgili forum falan bir şey var mı?

telegram
    NSW Torrent Library
    https://t.me/Switch_library_bot

• Oyun oynamaktan zerre anlamıyorum. Takıldığım bir yer için youtubedan baktım ki adamın binbir türlü skilli var hiçbirini değilnoyunda rüyamda bile görmedim. X Y A B butonlarından ikisi eksikmiş gibi oynuyormuşum meğerse.

• Ori'de saatlerdir tıkanmış durumdayım. Şu taş kemikten köprüleri hala geçemiyorum ve suyun içinde zıplayamıyor a hızlanma yapamıyorum ve bundan dolayı kritik noktaları aşamadığım için öylece kalakaldım. Yardımcı olabilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 23 Aralık 2024; 19:30:24 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.