|
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (158. sayfa)
-
-
adı ne programın -
Bilgisayarı yanımda değil. Başka zaman ancak. Teşekkürler bi ara yüklerim. -
Telefondan da olur hocam, ama switch in kart içeriğine yetişebilmeniz lazım tabiki.
-
Çok ilginç hocam, şimdi siz diyince diğer hattimdan denedim nine sols bildirimi de gelmiş nsw bot dan. Bu telefonda çalışmayı durdurdu ama bot. Silip yeniden girdim hiç tepki vermiyor bot.
-
Sediğinizi yaptım hocam. SD'yi karta takıp dosyayı içine attım ama albüm klasörüne gelmedi hiçbir şey.
İkinci bir vheat programı zaten yüklüymüş. Orada da Sgardew hilesi yoktu. Demek ki hilesi yok. -
Garip bir durum
-
Hocam .nro dosyasını, Hafıza kartının içindeki Switch klasörüne atın. Direk albüm kısmında uygulama görünecek.
-
Bu yöntemi kullandım ve sorunsuz yükleyebildim versiyon 19'u. Tinfoil dahil her şey sorunsuz çalışıyor şu an için. Stray dahil yeni oyunları oynayabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 27 Kasım 2024; 0:30:16 > -
hocam şuan çipsiz , online aboneliğim yok ama online oyun oynuyorum, bundan bahsetmiştim. nintendo özel oyunları demiyorum , normal 3. parti oyunların içinde olan online özellikten bahsediyorum. -
Anladım teşekkür ederim🙏🏻 -
Nsw nin İngilizce bölümüne mesaj attım hocam, bot çalışmıyor diye, ekran görüntüsü ile. Engellediler
-
adamlar senide boot sandı herhalde
-
-
Ekran görüntüsünde aslında oyun isteği, help, donate vs herşey vardı ama
-
İlk mesajdaki rehberi kullanarak EMUMMCyi güncelleyin. -
Çok teşekkürler hocam sağolun -
Herkese merhabalar, yüksek kapasiteli bir MicroSD kart almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?
Bu arada Evo 10 yıl, PRO 3 yıl, Sandisk ise "Sınırlı Ömür Boyu Garanti" veriyormuş ama sınırın ne olduğunu öğrenemedim. Diğerleri yaklaşık %25 daha pahalı Evo'ya göre, 350-400 TL fark vermeye değer mi?
Hepsinin teknik özellikleri yazma/okuma hızı dışında aynı zaten. Sadece diğer özelliklerde Sandisk çok gerideyken, PRO aşınmaya dayanıklılık ile bi tık önde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emintolga -- 29 Kasım 2024; 14:32:30 >
-
Kioxia, Lexar ya da Sandisk tercih edin hocam. Hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz. Samsung 512GB ve üzerinde problem yaşama ihtimaliniz var. -
ben evo plus ın 512 ve 1 tb ını kullandım ikisi de kaliteli kart
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X