Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Marrusia Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.167
Cevap
170
Favori
130.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

Adını hatırlamıyorum tekrsr söyler misiniz hocam? Albüm bölümüne program yüklemeyi bilmiyorum orada umarım zaten vardır.
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    adı ne programın
    Bilgisayarı yanımda değil. Başka zaman ancak. Teşekkürler bi ara yüklerim.
  • QLBatiatus kullanıcısına yanıt

Telefondan da olur hocam, ama switch in kart içeriğine yetişebilmeniz lazım tabiki.

• ryalp kullanıcısına yanıt

Çok ilginç hocam, şimdi siz diyince diğer hattimdan denedim nine sols bildirimi de gelmiş nsw bot dan. Bu telefonda çalışmayı durdurdu ama bot. Silip yeniden girdim hiç tepki vermiyor bot.

Sediğinizi yaptım hocam. SD'yi karta takıp dosyayı içine attım ama albüm klasörüne gelmedi hiçbir şey.

İkinci bir vheat programı zaten yüklüymüş. Orada da Sgardew hilesi yoktu. Demek ki hilesi yok.

Garip bir durum

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt

Hocam .nro dosyasını, Hafıza kartının içindeki Switch klasörüne atın. Direk albüm kısmında uygulama görünecek.

• bejamaru B kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemi kullandım ve sorunsuz yükleyebildim versiyon 19'u. Tinfoil dahil her şey sorunsuz çalışıyor şu an için. Stray dahil yeni oyunları oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 27 Kasım 2024; 0:30:16 >
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    hocam şuan çipsiz , online aboneliğim yok ama online oyun oynuyorum, bundan bahsetmiştim. nintendo özel oyunları demiyorum , normal 3. parti oyunların içinde olan online özellikten bahsediyorum.
  • abdyaman kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim🙏🏻

Nsw nin İngilizce bölümüne mesaj attım hocam, bot çalışmıyor diye, ekran görüntüsü ile. Engellediler  

adamlar senide boot sandı herhalde

• Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu
    Selamlar herkese. Cihazı emummc modunda açmak istediğimde böyle bi hata alıyorum. Cihaz açılıp kullanılıyor fakat bi süre sonra kapanıyor. Ofw modunda çalıştırdığımda hiçbir sorunu yok ama cfw tarafında böyle bir hata veriyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Ekran görüntüsünde aslında oyun isteği, help, donate vs herşey vardı ama Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu 

• Erenuss kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki rehberi kullanarak EMUMMCyi güncelleyin.
  • abdyaman kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam sağolun
  • Herkese merhabalar, yüksek kapasiteli bir MicroSD kart almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?

Bu arada Evo 10 yıl, PRO 3 yıl, Sandisk ise "Sınırlı Ömür Boyu Garanti" veriyormuş ama sınırın ne olduğunu öğrenemedim. Diğerleri yaklaşık %25 daha pahalı Evo'ya göre, 350-400 TL fark vermeye değer mi?

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

Hepsinin teknik özellikleri yazma/okuma hızı dışında aynı zaten. Sadece diğer özelliklerde Sandisk çok gerideyken, PRO aşınmaya dayanıklılık ile bi tık önde.

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emintolga -- 29 Kasım 2024; 14:32:30 >

• emintolga kullanıcısına yanıt
    Kioxia, Lexar ya da Sandisk tercih edin hocam. Hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz. Samsung 512GB ve üzerinde problem yaşama ihtimaliniz var.
  • emintolga kullanıcısına yanıt

ben evo plus ın 512 ve 1 tb ını kullandım ikisi de kaliteli kart

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.