Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.798
Cevap
495
Favori
1.758.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam maxwell ile pascal arasında şu meşhur tflops olarak ne kadar fark var. X1 e dock modunda 1 falan diyorlar ki,ben yazsam bile hala emin olamıyorum. Doğru mu? Pascal mimarisinin 1.5 a ulaştığı söyleniyordu.

-Ondan öncede 4 tflops diyorlardı da neyse -

Nintendo çipi önceden tasarladığı için,maxwell koymuşlardır Pascal duyurulmasından önce. Tabi Pascal ile arasında fark yoksa,değiştirmek istememiş de olabilirler. Zaten Pascal kullanan ürün de yok sanırım hali hazırda.

en.wikipedia.org
    Tegra - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Tegra

Buradan bakabilirsiniz. X1 1TFlops, P1 yani Pascal 1.5TFlops. Bahsettiğim gibi bu fark mimariden değil, frekans farkından geliyor, zira biri 1000mhz, diğeri 1500. Mimari olarak kayda değer tek fark bus width dediğimiz cpu, gpu, ram arasındaki haberleşme bant genişliği. P1'de 2 kat bant genişliği var ki bu çok büyük bir fark ve avantaj. Yani P1 gelseydi gerçekten X1'e göre çok iyi olurdu. Ama tabi Ps4 ve Xbox'ın yeni versiyonlarına göre çok geride kalırdı yine de. Xbox1 1.31, PS4 1.84Tflops. Bu sayılar doğrudan birşey ifade etmiyor aslında ama yine de fikir vermesi açısından kullanılabilir.

• The Legend of Zelda Breath of the Wild'ın haritası Skyrim haritasından ve diğer çıkan Zelda oyunları haritalarından daha büyükmüş...

edit:daha düzgün çözünürlüklü hali ile değiştirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter007 -- 20 Ocak 2017; 11:51:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Evet hava çıkışları var. Hatta Reddit'te paylaşılan fotoğrafta araba için olan aparatta hava çıkışı bırakıldığı gösterilmiş.

Aynı şekilde dockun arka kısmında da hava çıkışları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 19 Ocak 2017; 19:27:44 >

• Nvidia Pascal'ı duyuracağını Nintendo'ya söylemiştir. Nintendo'nun Pascal'dan habersiz olacağını sanmıyorum. Ayrıca piyasada Pascal kullanan bir ürün olmaması Switch'te olma ihtimalini güçlendiriyor bana kalırsa. Nvidia ile 20 yıllık anlaşma imzalanmış. Nvidia daha ilk günden Maxwell mimarisini kullandırıp kazık atmaz umarım veyahut Nintendo cimrilik yapmaz.

Ayrıca P1'de olsa X1'de olsa modifiyeli hali olacak yani standart halinden daha güçlüsü. Hava çıkışları da soğutması için.

Şunu da unutmayın ki Switch sahipleri gücü elinde taşıyabilecekler. Nintendo Power
  • İmza kampanyamız da Merlin Kazanı bize destek oldu

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Nintendo'nun Türkiye'ye dönmesi için kampanya başlatıldı
    http://www.merlininkazani.com/Nintendonun_Turkiyeye_donmesi_icin_kampanya_baslatildi-oyun_haber-92588p1.html

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle ümit ediyorum ama Wikipedia da bile x1 de nintendo switch yazıyor. Gerçi hala belirsizlik var

Sağolsunlar destek çıktıkları için. Sesimizi imzalarla duyurabilme şansımız var.
    Şöyle aslında 10.000 imza falan olsa ne guzel olur kosa kosa gelirler valla ben Nintendo ile alakası olmayan 2 arkadasa bile imzalattim

• Normalde P1 kısmındaydı. X1 kısmına daha yeni almışlar. Dedikodular başladığında direkt X1'e alabilirlerdi ama aylarca P1 kısmında gösterildi. Büyük ihtimal Eurogamer, digital foundry dedikodu konusunda baskın gelmiş.

Almayı kafaya koyan bu saatten sonra X1 olsa da alacaktır bana kalırsa. Dünya'nın sonu değil, tek fark boynumuzu büker alırız
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Denilen siteler söylentilerde ne kadar başarılılar acaba. Yani hep haklı mı çıkıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Sağolsunlar destek çıktıkları için. Sesimizi imzalarla duyurabilme şansımız var.

Japonya dan bile bir iki imza almaya başladık

• quote:

Orijinalden alıntı: White Room by a Window

Şöyle aslında 10.000 imza falan olsa ne guzel olur kosa kosa gelirler valla ben Nintendo ile alakası olmayan 2 arkadasa bile imzalattim

Olacak olacak, bir iki dergi veya kuruluş daha destek verirse olur bu iş

• Daha önceki iddialarını bilmiyorum. Fakat son zamanda bu iddiayla gündeme geldiler.

Frekans hızlarıyla hazırladıkları bir rapordan yola çıkarak X1 denişler. Zaten bu raporu da duymayan kalmadı.
    Eurogamer.net
    Nintendo Switch CPU and GPU clock speeds revealed
    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-nintendo-switch-spec-analysis

• Fifa 17 yada 18 cikma imkani var mi ? :( nintendo online alt yapisi nasil ?

Hocam selamlar, bugüne kadar aldığım oyunlar bunlar, vergi muafiyet sınırı düşecek acelesiyle hoşuma gidebileceğini düşündüğüm oyunları aldım. Bir
    çoğunun daha paketi bile açılmadı.Zamanla açılacak inşallah:) Size sorum önerebileceğiniz eşimle oynayabileceğimiz veya single player kült olmuş şunu al diyeceğiniz bir oyun var mı?
  • horizont1905 H kullanıcısına yanıt
    EA Fifa'yı getirecek. Ama Fifa 17 mi 18 mi orası bilinmiyor.
  • Vallahi küçük bir Change.org kampanyası ile onu bırakalım, sadece 10.000 imza ile Nintendo'nun geleceğini sanıyorsanız cidden yanılıyorsunuz. Bu AKK'yi kaldırın işlerine benzemez. 10.000 imzadan en fazla 3000i alacak zaten konsolu, Türkiye'nin oyun kitlesinin oynadığı oyunlar, oyun anlayışları belli. Sırf 3000 satış için bu kadar zahmete girmez bir kere Nintendo. TTNET falan değil bu, koskoca bir oyun-konsol firması ve bu firmanın bir Change.org ile geleceğini düşünüyor musunuz cidden? Troll falan da değilim, cidden bu soruyu soruyorum.
  • Kevin Garnett kullanıcısına yanıt
    Nintendo Türkiye'ye geldiğinde de durum şimdikinden farklı değildi.
  • quote:

O zaman hiç girmemişlerdi Türkiye'ye, bir kere girdiler ve olmadı. Bir kere daha oynamazlar bu kumarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin Garnett

quote:

O zaman hiç girmemişlerdi Türkiye'ye, bir kere girdiler ve olmadı. Bir kere daha oynamazlar bu kumarı.

Ben de geleceğini düşünmüyorum. Gelmiş gelmemiş olması çokta umurumda değil açıkçası.

Nintendo için koskoca konsol-oyun firması diyoruz. Pes etmekte bu kadar kolay olmaz. Geri gelmesi de senin dediğin gibi buradaki imzalanan oylarla olmaz. Nintendo'nun kendi istemesi lazım. Gerekirse az satar ama daha iyisi için çalışır. Global imajlarını düşünmeleri lazım. Nintendo şuan Japonya, Amerika ve Avrupa'ya kıtılıp kalmış durumda. Bundan büyük kumar var mı? Sony ve Microsoft diğer yerlerde fink atıyorlar. Nintendo en son Brezilya'da dan çekilmişti mesela bu da bir örnek.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.