< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertheklaw -- 25 Mayıs 2023; 22:37:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2268. sayfa)

-
-
Doğru chip bölümü ayrı açılsa daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar herkese selamlar, Switch Oled almayı düşünüyorum. Animal Crossing'e çok merak saldım. Oled ekranda bu oyunu oynayan var mı? Oyunun görüntüsü tatlı görünüyor mu? Biraz deneyimlerinizden bahsederseniz çok sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben bir süre oynadım oled ve lite'da. Oled farkettiriyor ve evet tatlı görünüyor. Oled renkleri çok daha canlı.
Çok teşekkürler. 👍
-
evet biraz
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. -
Bununla rahat oynayan var mı joystick bile çevireniyor insan
Konsol 125 milyon sattıktan sonra sorulacak bir soru mu emin değilim.
nintendo aşkımız 35 yıllık game boydan süregelen kimse Nintendo kötüdür demiyor geçen misafir geldi göstereyim diye çıkardım yani oynanacak gibi değil
Strap'leri takınca birazcık daha rahat oluyor. Bir de joyconu yatay kullanmak için satılan gamepad şeklinde aparatlar var çift olarak satılan onlar da bayağı kolaylaştırıyor kullanımı.
Switch için 1080p kaliteli Projeksiyon almayı düşünüyorum sizce değer mi almaya yoksa 1080p büyük ekran monitör veya tv mi daha mantıklı olur , projeksiyon çok yer kaplamadığı için almak daha mantıklı gibi, piyasade birçok projeksiyon var alacağım projeksiyon çok kaliteli birşey olması lazım önerebileceğiniz projeksiyon var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 26 Mayıs 2023; 4:10:45 >_____________________________ -
Bir arkafsşım Switch aldı. Ben de almayı düşünüyorum. Alırsam kardeşlik yapacağız. Ama biliyorsunuz oyunların çok pahalı olması gibi bir sorun var. Bundan dolayı bir iki sorum olacak.
+ Voucher / Bilet sistemi gibi bir şey var sanırım. Bu biletle iki oyun alınabiliyormuş. Örnepib ben bu bileti aldığımda atıyorum Zelda BOTW ve Zelda Tears Of Kingdom'ı aynı anda alabilecek miyim? Veya Zelda TOK ve Mario Odyysey'i diyelim ki...
+ Voucher sistemi tüm ülkelerin online mağazalarında geçerli mi yoksa sadece Japonya mağazasında mı kullanılabiliyor?
+ Voucher biletlerinin de diğer online mağazalara nazaran daha ucuz olabildiği mağazalar oluyor mu?
+ Bulunduğumuz ülkeyi her oyun satın alımı için değiştirebiliyor ve sonra asıl ülkemize dönebiliyor muyuz?
Aklıma gelmeyen başka bir avantaj veya dezavantaj konusu var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Sorulara aynı sıralama ile cevap vermek gerekirse
1: evet
2: evet tüm dünya online mağazalarda satılır ama an itibariyle en ucuzu Japonya'da. Biletler alınan ülkenin mağazasında geçerlidir.
3: eshop price sitesinden sadece voucher değil tüm fiyatları takip edebilirsiniz.
4: ülke değiştirebilirsin hiçbir sorun olmaz.
Plus: sadece bazen farklı ülkelerden oyun alınca kullanılan kart kısa süreli ödemeyi yapamıyor.
Voucher için konuşursak eğer, online abonelik ile beraber alınca(ki almak zorundayız, yoksa voucher alamıyoruz en azından ben öyle anladım) Güney Afrika mağazası ile aynı paraya geliyor.
Yanlışım var ise lütfen düzeltin.
_____________________________ -
Voucher almak için bir aylık online üyelik yeterli. Ama voucher alınacak hesap için yıllık online üyelik mi alınacak?
Genelde bu tarz durumlarda bir ana hesap (online üyelik olan) açılır. Daha sonra ileride satmak için ve kardeşlik vs. Voucher alınacak yeni bir hesap açılıyor. Yeni hesaba bir aylık üyelik yettiği için en ucuz voucher satan ülkenin mağazasından alınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unspoken35 -- 26 Mayıs 2023; 9:45:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağol eywallah yoksa nintendoya laf yok ben psp mi DS mi dönemi de yaşadım oynanabilirlik kırmızı çizgim grafik oyun demek değil
Evet ülke değişikliği yapabiliyorsunuz
Ülke ekonomisi bizi ne saçma işlerle uğraştırıyor yahu. İnsanın hevesini öldürüyor ama muhtemelen dışardan algılandığı kadar karmaşık bir işlem değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X