Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (18 Mobil) - 5 Masaüstü18 Mobil
5 sn
49.844
Cevap
498
Favori
1.807.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22632264226522662267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar, bugün nintendo switch oled modelini aldım ve aranıza katıldım. Sormak istediğim bir kaç sorum var;

- oyunları japonyadan, brezilyadan, arjantinden vs nasıl alıyoruz. Türk kartlarıyla uyumlu mu? bununla ilgili bir konu var mı forumda bulamadım çünkü.

- game voucher alırsak eger sadece o hesapta mı kullanıyoruz yoksa baska hesaplara oyunu alıp hediye olayı mümkün mü (xboxtaki gibi)

teşekkürler.

Birde cihazı kendiniz götürün başında bekleyin ben öyle yaparım

Al satta oyuna veda edeceksin ama diğer türlü kütüphanende kalacak lego undercover misal belki 2 yıl oldu oynamaylı ama duruyor

diğer türlü dediğinizde yine mantıklı 3 oyunda döndürülür çip vs uğraşmak istemeyenler için

• Oled için tavsiye edilen çip markasının Aliexpress de resmi mağazası var. Aslında malzemeyi sipariş edip işi bilen birine ücret karşılığı da yaptırabiliriz. En azından kullanılan malzemenin iyi olduğunu biliriz. Malzeme+işçilik 1500 den fazla etmemeli.

TRY 626.16 | 2023 yeni Hwfly Oled V5,V5 + deluxe orijinal çip, destek Oled konsolu yükseltilebilir ve Flashable tam Set çip, en iyi fiyat şimdi!
    https://www.aliexpress.com/item/1005004584540402.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60324761577&aff_fcid=2f39714decfd404d8c969eac93739cc6-1684921914362-03535-_ExUefKH&tt=MG&aff_fsk=_ExUefKH&aff_platform=default&sk=_ExUefKH&aff_trace_key=2f39714decfd404d8c969eac93739cc6-1684921914362-03535-_ExUefKH&shareId=60324761577&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=950d788b349148079a9fa4d8a50decb2&afSmartRedirect=y

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CaptainToad53 C kullanıcısına yanıt

dostum sen çip takmayı usb takma sanıyorsun redditde cok cihaz yakan gördüm saç teli kıvamında lehim yapacak makineler lazım kendim takarım diyorsan telefon standı al yuksek zoomlı kameralı telefon kullan

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
  • Merhabalar, Oled cihaz almak istiyorum ancak gördüğüm kadarıyla yurtdışı ürün getiretemiyoruz ve yerel "ithalatçı garantili" cihazlara yönelmek zorundayız. Hangi firmanın ürününü almak daha sağlıklı olur, tavsiyeniz nedir? Veya yurtdışından sipariş edebileceğimiz amazon'dan farklı bir yer var mıdır?

Bilgi verirseniz mutlu olurum, xbox series s sahibiyim ancak mobil bir konsol hayali kuruyorum.

ince uçlu havya lazım benim havya odun gibiydi bilirim

Nintendo oyunda kalitedir eğlence ön plandadır

sen benim hakkımda ne biliyosun ki bana böyle diyorsun ben mikroskop ve lehim istastasyıonu kullanıyorum hali hazırda vardı zaten.Ayrıcaa zoomlu kamera falanla olmaz öyle 300 500 tl lik kameralarla alıcağın görüntü zaten tost makinesinden alınma gibi olur ekipmanlarım ve tecrübem sağlam :)

Evet hocam Wii vardı çok önceleri, epey keyif almıştık kullanırken. Ardından Xbox 360'a geçtim ve öyle gitti. Tekrar nintendo almak istiyorum açıkçası. İşte nerden alsam onu tam bilemiyorum, amzon'lara baktım hiçbir yerde tr'ye göndermiyor şimdilik. İthalatçı garantili olarak da nerden almak lazım bilemiyorum. Veya amazon'u beklemeli miyim bilemiyorum.

bir de merak ettimde cihaz sana mı ait sen mi yaptın işlemi yoksa başkasına mı yaptırdın

Hocam ben 1990 da game boy ile nintendo dünyasına girdim zaten ataride de nintendo oyunları ilgimi çekmişti o dönem

Ne kadar güçlü sistemin olsa da game boydan kalan bi özellik mi bilmiyorum insan el konsolu istiyor sanki gerçek oyun elde oynanıyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 24 Mayıs 2023; 13:20:33 >

o zaman yap aga iyi para kırarsın

ben 2 yıl önce sx core taktırmıştım v2 cihaza adanada 750-1k arasında yapılıyordu genel fiyat 3 oyun civarıydı adana amerikan pazarı konsolcularında

V2 10.300 e satıp üstüne para ekleyip oled çip li aldım 12k civarına oda bu forumda.

Ben 10500 e satıyorum oled çipli cihazları 256gb

Series S var dediğim gibi, 3 yıllık game pass aldım bir de üstüne. Ancak en son aylar önce açıp oyun oynamışımdır. Nintendo'nun oyunları gerçekten insanı kendisine çekiyor. O haseple almak istiyorum.

iyi fiyat dükkanınız varsa yazılım donanım garantisi veriyorsanız arkadaşlar alabilir. Yeni üye sayılırsınız o yüzden eft sonrası kargo almalarını tavsiye etmem dolap veya sarı site üzerinden alabilirler yada elden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 24 Mayıs 2023; 13:36:29 >

Hocam Nintendo 3ds te de çok keyif aldım oyunlarından hala favorimdir o cihaz

sarı sitede ilanım var sattığım arkadaşlar var profilime bakabilirler dükkan rizede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.