< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2228. sayfa)

-
-
oled mi sizin model ondan mı kaynaklı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, pixelshopta bulamadığım olursa buradan bakıcam.
Aldığım cihazın pili çok çabuk bitiyor, ücreti ile pil değişimi yapan yer yoktur heralde değil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pixelshop ta bütün oyunlar mevcut hocam
Evet oled. Zaten bunun modelle ilgisi olması imkansız gibi birşey. Bu ithalatçı garantili cihazlar yasaklı veya cipli degil ki. Bazı bankaların kartları sorun cıkartması dışında hu market değiştirmeyle ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben oled yurtdisi cihaz aldim.
1 haftadir arjantin ve amerikadan alisveris yaptim sikinti yasamadim.
Kimden aldığınız farketmez, eshop'tan alışverişle bunun bir ilgisi yok. Tamamen kullandığınız karta bağlı.
-
Merhaba arkadaslar ben yakin zamanda nintendo almayi dusunuyorum birkac sorum var yardimci olabilecek varsa sevinirim.
Lite alacagim, amacim konsolu tv/monitore baglamak degil, elimde tutup mobil cihaz gibi nintendo oyunlari oynamak (zelda botw 1-2 agirlikli). Muhtemelen bataryasi var, kac saat gidiyor? Sarja takili da oynaniliyor mu performansi dusmeden?
Oyunlari sadece kutulu mu satiliyor? Dijital olarak alabilmem mumkun mu?
Bu tarz oyunlarda achievement sistemi kullaniliyor mu ps gibi? Trophy diye geciyor ps de, o tarz bi sistemi var midir acaba?
Internet baglantisi yaninda abonelik de istiyor mu bazi oyunlari online oynayabilmek icin? (ps'nin kullandigi abonelik gibi)
Simdilik bunlari bilsem yeter, simdiden tesekkurler!
Şarj oyuna ve wifi a bağlı değişiyor ama 3-4 saat kadar gidiyor.
Trophy sistemi yok. Bazı oyunlarda oyun içi olabiliyor ama hepsinde yok.
Şarja takılı oynayabiliyorsunuz (şahsen oynadım ama çok da saatlerce değil)
Oyunlar kutulu ya da dijital olabilir. Sorun yok
Online için üyelik şart. (Ücretsiz online oyunlar hariç)
Hayırlı olsun, iyi eğlenceler şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcemkurt -- 3 Mart 2023; 17:10:3 >
Tesekkurler.
cihazınız v1 ise youtubedaki batarya testlerine göre kıyaslayın hocam en azından sorun olup olmadığını anlarsanız,pili ona göre değiştirebilirsiniz.
-
-
Selamlar. Aynısı benim de başıma geldi ve forumda gördüğüm kadarıyla birçok kişi daha bu sorundan muzdarip ve saçma bi şekilde olayın kesin bi çözümü yok. Tek çare bikaç hafta beklemek. Bi süre geçtikten sonra kendiliğinden düzeliyor.
Arkadaşlar selam. 3 aydır falan elime almıyorum konsolu. 16.0 sistem güncellemesini yaptım. Yapmadan önce bakmadım ama yüklü oyunlarda tekrar download butonu çıkmış ama hafızada yer kaplıyorlar. Ama 0 mb görünüyorlar. Yaşayan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben gecen oyun aldim aldiktan sonra tutar iade edildi ama oyunu oynamaya devam ediyorum ve o kart ile artik hata veriyor alisveris yaptirmiyor.
İade bana da oluyor. Anladığım kadarıyla vergi iadesi o.
Hocam 2 dolara oyun aldim 20 TL iade edildi.
Umarim vergidir diyelim 🙃👍
Bana da 165 TL iade geldi ama neye istinaden geldi bende anlamadım, bakalım bir kaç hafta bekleyince umarım düzelir para ile oyun da alamıyoruz şu Nintendo nun bu kısmı sorun cidden
Yeni switch modelinin bu sene içerisinde çıkacağına dair söylentiler var
60 fps gelirse hemen alirim.
2k-4k olmasada olur.
12 bin resmi satis fiyati olan konsolda 30 fps oyun oynuyoruz yazik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X