Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
48.374
Cevap
456
Favori
1.649.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18491850185118521853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aliden dock alan var mı ojinal olduğunu söyleyen satıcılar var ama güvenemedim,birde uygun fiyata orjinal şarj aleti nereden bulabilirim en uygun 336 lira görünüyor.
  • Paper Mario izlenimlerine göre oynadığımız kısımlardan birinde keşfedilebilir bir okyanus ya da deniz içinde adalar ve suya dalma var. Dolaştığımız mekanlar yani dünyası da daha büyük anlaşıldığı üzere.

    -Dövüş sisteminin son iki beğenilmeyen oyundan farklı olması da umut verici.

    Intelligent Systems stüdyosunun bu oyun yani Paper Mario için kendi ekibini Fire Emblem Three House'ta daha az kullandığı bu proje beklentileri karşılayabilecek mi göreceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter007

    bu switch in hızı hiç düşmeyecek gibi duruyor...
    koptu gidiyor beee
  • Ya ben bu şekilde ani duyurulardan mutluyum.

    Durup dururken 2 ay sonrasına çıkış tarihi verilen ve keyifli görünen exc. bir RPG oyun çıktı. Gelen habere göre de oyun çıkışa hazır bitmiş köşede bekliyormuş.

    Metroid 5 ya da her neyse artık onu da çıkışından iki ay önce falan duyuracaklar gibime geliyor.

    Gelecek yıl ise Zelda'nın yanında bir Pikmin 4 görürsek hiç şaşırmayacağım. Switch Pro gerçekse tanıtımında muhakkak bir iki çok beklenen oyunu koz olarak kullanacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 15 Mayıs 2020; 15:35:47 >
  • Paper Mario the Origami King'in ingilizceye çevirilmiş bir combat ekranı;

  • Unreal Engine 5, Nintendo Switch’i destekleyecekmiş. Reddit’te peki Nintendo Switch’in bundan haberi var mı, manasına gelen bir yorum okudum, yarım saattir gülüyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tetris 99 un ana konusu var mı forumda bulamadım da . Çok fena bağımlılık yapıyor.
  • TossA CoinTo Your Witcher kullanıcısına yanıt
    Konusunu açtım hocam, bu oyun gözümden kaçmış. Tetris oyunları el konsolunda harika oluyor.

    -----

    Tetris 99
    https://forum.donanimhaber.com/tetris-99-switch-ana-konu--143483231

    Puyo Puyo Tetris
    https://forum.donanimhaber.com/puyo-puyo-tetris-switch-ana-konu--127176372

    Puyo Puyo Champions
    https://forum.donanimhaber.com/puyo-puyo-champions-switch-ana-konu--143483351

    Tricky Towers
    https://forum.donanimhaber.com/tricky-towers-switch-ana-konu--143483280



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Mayıs 2020; 6:46:27 >




  • Animal Crossing: New Horizons - Theme Song Performance - Nintendo Switch



    -----

    Animal Crossing: New Horizons Relaxing Museum Hangout





  • Yine reddit'te gördüğüm bir yorum çok mantıklı geldi paylaşmak isterim. Derler ki, Paper Mario holiday zamanı değil yazın geliyor. Eğer holiday zamanına Nintendo'nun sakladığı daha büyük bir oyun olmasaydı, Paper Mario alısveris cılgınlığının olduğu holiday sezonunda gelirdi. Çok mantıklı bence, demek ki Nintendo'nun son çeyrek için sakladığı daha büyük bir oyun var. Benim aklıma en çok yatan iki seçenek var. Ya trailer'ın sonunda 'tease' edildiği gibi Metroid 5 ya da Pikmin 4 diye düşünüyorum. Eğer ters köşe yapıp; Bayonetta 3, BOTW2, Odyssey 2, Prime 4 gibi oyunlar olursa ki bence bunlar çok zor ihtimal, zaten yer yerinden oynar.
  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum çok mantıklıymış, ben aslında o zaman için bir değil iki oyun bekliyorum Nintendo dan, o zaman çünkü diğer konsolların çıkış zamanı olacak ve Nintendo kesinlikle gündemden düşmek istemez...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Brom tabii ki birden fazla oyun olabilir ama en az 1 tane büyük ve yeni oyun kesin olacak. Yoksa gerçekten de Paper Mario'nun kasımda falan çıkması lazımdı mantıken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Room by a Window

    Yine reddit'te gördüğüm bir yorum çok mantıklı geldi paylaşmak isterim. Derler ki, Paper Mario holiday zamanı değil yazın geliyor. Eğer holiday zamanına Nintendo'nun sakladığı daha büyük bir oyun olmasaydı, Paper Mario alısveris cılgınlığının olduğu holiday sezonunda gelirdi. Çok mantıklı bence, demek ki Nintendo'nun son çeyrek için sakladığı daha büyük bir oyun var. Benim aklıma en çok yatan iki seçenek var. Ya trailer'ın sonunda 'tease' edildiği gibi Metroid 5 ya da Pikmin 4 diye düşünüyorum. Eğer ters köşe yapıp; Bayonetta 3, BOTW2, Odyssey 2, Prime 4 gibi oyunlar olursa ki bence bunlar çok zor ihtimal, zaten yer yerinden oynar.
    Dostum Pikmin 4 bu yıl pek olası değil gibi anca duyurusu gelebilir. Çünkü geçen yıldan beri söylenen ve son 5-6 aydır günden güne iyice kuvvetlenen yeni içerikler, bölümler vs. eklenmiş Pikmin 3 dedikodusu var. Hatta bu hafta yine duyduk.

    Daha önce ki mesaj da yazdığım gibi Pikmin 4 (Bayonetta 3, Zelda) gelecek sene Pro duyurusu ile oldukça olası. Pikmin 3 iyi oyun, satış garantisi var önce onu satıp ardından 4'ü getireceklerine inanıyorum.

    Çözünürlüğü, teknik detayları elden geçmiş, yeni içeriklere sahip bir Pikmin 3 hiç yoktan yine iyi. Oynamayan hali hazırda çok kişi var.

    Pikmin 4'ün ilk 3 oyundan farklı olacağına inanıyorum. Seriyi sıfırladıkları söyleniyordu. Bunca yıldan sonra komple yeni ya da oldukça geliştirilmiş, genişletilmiş bir oynanış ile karşılaşmamız olası.

    - Metroid 5 vs. ise bu yıl gelecek o konu da duyumlar aldık.

    - Ayrıca insanlar unutuyor bu yıl Travis yani No More Heroes 3 geliyor ve son fragman baya ilgi çekiciydi. Bayonette 3'ü o yüzden görsek bile bu yıl çıkmaz.

    Virüs olayının da etkisi var tabi. Bu yıl başka ne görürüz ne çıkar dersen.

    - Shin Megami Tensei 5 bence bu yıl çıkacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 16 Mayıs 2020; 14:4:28 >




  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Selam dostum:)

    Evet birçok defa Pikmin3 deluxe iddialarını okuduk. Benim aklımda açıkçası yazın Pikmin3 dlx, son çeyrekte de Pikmin 4 olur mu diye bir fikir vardı. Çünkü Miyamoto'nun açıklamalarından biliyoruz ki Pikmin 4 senelerdir geliştirme sürecinde. Miyamoto'nun da çok sevdiği ve önem verdiği bir seri olduğundan bir sene içerisinde 2 pikmin oyunu beni şaşırtmaz, ki zaten bunun bir benzerini bu sene mario oyunları olarak yüksek ihtimal göreceğiz. Gerçi sadece Pikmin 3 gelse bile benim için yeni bir deneyim olacak, çünkü Wii u sahibi değildim. Buna da tavım yani:)

    2D Metroid konusunda da çok sağlam iddialar okuduk, ki trailerda da bence tease ettiler. Çünkü onun tease değil sadece bir espri olduğunu söyleyen de çok kişi var. Ama bence Nintendo Metroid hayranlarının nasıl senelerdir yeni bir Metroid oyununu deli gibi beklediğini bildiğinden, böyle bir şaka yapmaz diye düşünüyorum :) Bu kadarı trollük yani artık bizim de duygularımız var:)

    NMH3 merakla beklediğim bir oyun olmakla beraber bence son çeyreği dolduracak kadar büyük bir oyun değil. Yani o da son çeyrekte çıkabilir ama bence tek başına yeterli olmaz o boşluğu doldurmak için. Zaten yüksek ihtimal multiplatform olacak o oyun 1 sene sonra diğer konsollara ve pcye de gelir diye düşünüyorum.

    SMT V konusunda ise seninle tamamen farklı düşünüyorum:) Atlus'un eli o kadar ağır ki... Bence SMT için en erken tarih 2022 son çeyrek olur.




  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Hocam rakipten top çalmakta zorlanıyorum.Ve ikili mücadele tuşu hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Haklısın öyle düşününce Pikmin 4'ün bu yıl gelmesi olası ama onun içinde çok yakın zaman da artık 3'deluxe hem duyurup hemde çıkarmaları gerekiyor. Pikmin 3 bence çoğu Switch kullanıcısı için güzel bir deneyim olacak hele de seriyi hiç oynamadılarsa. Belki Nintendo bir Direct yayını yapar ve sunumun başında pikmin 3 sonunda ise 4'ü duyurur. ;) Olmayacak şey değil yani.

    Metroid espiride olsa bence de tease. MercurySteam yani son Metroid oyununu yapan stüdyonun geçen aylar içinde Nintendo için oyun yaptığını ve evden çalışmaya başladığını duyduk. Switch'in de gücüyle 2D gayet güzel görünen ve oynan bir oyun göreceğimize inanıyorum.

    NMH3 için Goichi Suda geçen aylar içinde Travis'in bir ton yeni hareket sahip olduğunu söyledi. Oyun komple Nintendo bütçesiyle geliştiriliyor diye biliyoruz önce ki yan oyunun aksine pc'ye gelmemesi çok olası. Suda devamlı Nintendo'yu ziyaret ediyor pek multi olacak gibi görünmüyor. Hatta bunun muhabbeti dönmüştü yabancı forumlar da.




  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Ben NMH3e Nintendo'nun maddi destek verdiğini bilmiyordum yav. Şu yan oyunu yaptılar ya onun gelirleriyle bu oyunu yapıyolar diye aklımda kalmış. Eğer öyle ise evet Nintendo izin vermeden multiplatform olamaz, tıpkı bayonetta 2 ve 3 gibi.
  • Ghost of a Tale - Nintendo Switch Fragmanı

  • Trancelation oyunu şu an ücretsiz olarak alınabiliyor, büyük bir beklenti içinde olmayın ama

    Edit: Güney afrika eshop üzerinden aldım ve oyun dil öğrenme üzerine yapılmış 8 dil falan var, türkçe yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doabear -- 16 Mayıs 2020; 18:9:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.99 dolar diyor hocam. Hangi Store’dan aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18491850185118521853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.