Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
48.372
Cevap
456
Favori
1.648.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16461647164816491650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İchimatsu kullanıcısına yanıt
    3 4 liralık donusturuculerden alın gitsin sorun olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ilaçlı konsollar nintendo tarafından banlanıyor onu biliyorum ama bu banlanmaktan kurtulmanın,önlem almanın bir yolu yok mu? Mesela benim switch kırık ama bu ay zelda çıkınca orjinal oyunu alacağım ve diyelim ki oyuna herhangi bir update gelirse indirme imkanım yok mu? Detaylı bilgisi olan var mı? Birde belirtmek istediğim şu var. Online oyun oynamak umrumda bile değil fakat yeni orjinal bir oyun aldığımda ve o oyun bir sistem güncellemesi gerektirdiğinde bende server a bağlanamayıp sistemi güncelleyemezsem ve oyunu oynayamazsam işte o sıkıntı olur. Paramızla rezil oluruz. Lütfen bilgilendirin beni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABAHAKKI -- 7 Eylül 2019; 1:1:47 >
  • BABAHAKKI B kullanıcısına yanıt
    Kirik cihaza neden orjinal oyun aliyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Sebebi var. 1. si zelda veya mario gibi hit oyunlarin hakkini vermeye calisiyorum 2. si ise suan bulundugum ulkede illegal birsey indirmeye cekiniyorum. Ciddi cezasi var ve beni bulmaz diyemem. Bir arkadasin basina benzer bir is gelmisti. Fakat yinede indirme imkanim olsa bile zelda benim icin ozeldir hatta nintendo alma sebebimdir. Yine gider orjinal alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BABAHAKKI B kullanıcısına yanıt
    Cfw'li konsollarda servera bağlanmadan PC üzerinden güncelleme yapmak mümkün bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BABAHAKKI B kullanıcısına yanıt
    Bende de butun pokemon oyunlari var hocam, bazilari metal kutu kolleksiyon ama korsanlarida var. Affetme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim durumu uygun olmadığı için mecbur korsan kullanana bir lafım yok.

    Lafımın olduğu kesim her halta dünyanın parasını gömen hele de diğer konsollara ciddi paralar bayılmakta problem görmeyip, metal kutulu özel sürümleri eksik etmeyen ama mevzu Nintendo oyunları olunca abi param yokçular.

    -Sonra bu sevgili bıcır dostların bazıları gelip ehuehu enayiler para mı veriyorsunuz Nintendo'ya gibi şeylerde yazıyor.

    Korsan indirdiği halde beğendiği oyunu sonra satın alıp arşivine katanı da çok takdir ediyorum.
  • Arkadaşlar Nintendo switch konsol için ekran koruyucu almayı düşünüyorum ama ekran koruyucuyu ilerleyen zamanlarda çıkarsam Leke kalırmı ekranda

    Ekran koruyucularda yapışkan türü kimyasallar varmı. Nasıl yapışık duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daemon x machine demosunu oynadım bugün, tvde kasıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkahn

    Kirik cihaza neden orjinal oyun aliyorsun?
    en mantıklı cevap bu olmuş
    evet neden alıyorsun
  • Periah kullanıcısına yanıt
    la bsg bu aktroll orço ne diyor ya
  • Arkadaşlar nintendo switch p1 p2 olayında p2 tarafının internete bağlı kalması durumu var bildiğimiz üzere. Benim merak ettiğim internetim oyunda iken koparsa ne olur? Denedim 15 dk beni oyundan atmadı bugün, bir süre siniri var mı? Var ise telefon wireless açarak, o süreler dolduğunda bypass edilebilir mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucin41 -- 8 Eylül 2019; 5:16:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyun kutulu olara switch konsola çıkarmı

    SYDNEY HUNTER and the curse of the mayan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bilmeyenler vardır diye yazıyorum. NewgameX sitesinde Scofield diye bir arkadaş oyunlara Türkçe alt yazı uyarlıyor. Benim İngilizcem iyi olsa da özellikle Skyrim gibi büyük çaplı oyunları uyarladığı için bende indirim denedim ve oldukça başarılı. Eğer İngilizcesi iyi olmayan arkadaşlar varsa buradan bazı oyunları Türkçe olarak oynayabilirler.
    https://www.newgamex.com/forumlar/nintendo-switch-turkce-yamalar-bolumu.147/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Koca koca firmalar kaç yüz milyonluk türk milletini gormezlikten geliyor ya ben de buna şaşırıyorum ne yapacaz şimdi kırdiracaz mı nintendoyu niye bizi illegal yollara saptıriyorsun eyyy nintendo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese. Şu alette oynamak istediğim oyun Zelda ve diğerleri olmasa da olur. (Onları da oynamak istiyorum tabii çok güzel ve eğlenceli görünüyorlar ama Zelda birinci önceliğim) Sırf Zelda oynamak için alınır mı bu konsol? Bir de ikinci eller güvenli midir ikinci el ve/veya sıfır alırken nelere dikkat etmeliyiz? Bu arada sırf Zelda için alınır mı dedim ama eğer alırsam diğer oyunları da oynarım tabiki. Benim durumumda olan insanlar neler yaptı merak ediyor, görüş ve önerilerinizi bekliyorum. İyi günler herkese.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadays

    Koca koca firmalar kaç yüz milyonluk türk milletini gormezlikten geliyor ya ben de buna şaşırıyorum ne yapacaz şimdi kırdiracaz mı nintendoyu niye bizi illegal yollara saptıriyorsun eyyy nintendo
    Dünyanın umrunda değiliz acı gerçek budur . Türkçe altyazı dil seçeneği maliyetli olmamasına zor olmamasına rağmen oyunlarına eklemeyen firmalar gidipte Türkiye ekonomisi için oyun fiyatları yüksek olması zerre umrunda olmaz . Siyasete girmek istemiyorum ama ülkemizin kendi insanının umrunda olmayan bir ülkeye gidipte yabancılardan ilgi beklemek oldukça yanlış . Başta bizim kendi insanımız ülkemize , insanımıza önem vermiyor . Herkes ben diyor ülkemizin başka insanları halkımız umrunda değil ülke batmış , bölünmüş , açlık sınırı vs kimse umursamıyor herkes sadece cebini doldurup güzel yaşam sürmek peşinde , bencillik çok inanılmaz yüksek seviyede ben bu konuda dünyada bir numara olduğumuzu da düşünüyorum . Bu sorunu aşmadan da dışarıdaki ülkelerden ülkemize saygı bekleyemezsin . Bu sorunda zaten bu saatten sonra aşılamaz , çok daha karanlık yola doğru gidiyoruz her günümüz dünümüzden daha kötü olacak umut yok . Yani işin özü oyun dünyası basit kalan sorunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dysquest

    Merhaba herkese. Şu alette oynamak istediğim oyun Zelda ve diğerleri olmasa da olur. (Onları da oynamak istiyorum tabii çok güzel ve eğlenceli görünüyorlar ama Zelda birinci önceliğim) Sırf Zelda oynamak için alınır mı bu konsol? Bir de ikinci eller güvenli midir ikinci el ve/veya sıfır alırken nelere dikkat etmeliyiz? Bu arada sırf Zelda için alınır mı dedim ama eğer alırsam diğer oyunları da oynarım tabiki. Benim durumumda olan insanlar neler yaptı merak ediyor, görüş ve önerilerinizi bekliyorum. İyi günler herkese.
    Sadece Zelda için bu konsol alınmaz . Ana konsol olarak da bu konsol alınmaz çünkü bir PS4 ve Xbox seviyesinde değil . Elde oynanması için alınır . Elde başka oyunlar da oynarım diyorsanız alabilirsiniz elde oynanabilecek tek konsol budur . Bir de grafik anlamında çok beklentiniz varsa uzak kesin uzak durun almayın sonuçta el aleti gücü belirli yere kadar yetiyor ona göre almalısınız .

    İmkan varsa sıfır alınmalı , yoksa ikinci elde burada forumda satan güvenilir arkadaşlardan alınmalıdır . Forum dışı risktir ben şahsen böyle konularda güvenemem . Forumda araştırın hevesle alıp sıkılan beğenmeyen temiz aletleri satan çok insan olabiliyor . Büyük şehirlerde konsol satan yerlerde var onlardan da konuşup inceleyip alabilirsiniz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Sadece Zelda için de alınır. Kült olmuş bir seridir. Oyun tarihinin en önemli oyunlarındandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Zelda ve Xenoblade Chronicles 2'yi düşünerek aldım konsolu şu an gayet memnunum. Kırılmaz cam olarak ne önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 16461647164816491650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.