Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
48.374
Cevap
456
Favori
1.649.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 16281629163016311632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Navigate kullanıcısına yanıt
    O zaman insanlar cidden kopya oyunla online oynamadan bize sıkıyor, yalan yanlış bilgiler aktarıyorlar. Teşekkürler başkaları da bilsin bunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 6 Ağustos 2019; 15:54:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Hocam dns'leri değiştirerek oynayanlar var ama çok dikkatli olunması gerekiyor boşuna gereksiz risk alınmamalı, nintendo serverları geliştirildi bir şekilde yakalıyor kopya oyunla online oynadığın zaman böylece kalıcı ban yiyor ve parayla alsa da bir daha oynayamıyor. Şurada açıklamışlar:https://medium.com/@crystal950423/how-to-avoid-nintendo-switch-ban-if-you-are-using-sx-os-cfw-5152af61fa85

    So, How to avoid being banned ?
    Don’t go online with CFW.
    Don’t install NSPs.
    Use Atmosphere’s Creport reimplementation to save the crash logs locally and not in Ninty’s servers.
    Don’t use LFS in games which have CRC checks on assets (although I’ve yet to find one which does this).
    Don’t use your console unique cert to download things from the CDN.
    You can use combine the above with a DNS which blocks Ninty’s telemetry as well (seems to be auto-blocked in the EU if you disabled “Send information” in the settings).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trplayer

    Bende değişti arkadaşım sizlerde aynımı kalıyor friend kod

    Alıntıları Göster
    Hocam format atmadım hiç Switch'e ama ps4 ve Xboxta format yaptığımda herhangi böyle birşey yaşamamıştım, o yüzden şaşırdım.
  • bir arkadaşım kırık cihazla online oynamaya kalktı anında ban yedi bilginiz olsun...
  • Hocam ben sivaslıyım ama izmirdeyim. Adamla konuştum seri numarasını istedim ama söylemedi. Belki kalırsa maaşta bi akrabam aracılığıyla alırım. Tabi dolandırıcı olma ihtimalide var. 1500tl acaip ıcuz mario bundle için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brazcks kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sivasda bir seyler var anlamadim ben daha once sahibinden 1600 tl ye sifir buldum yaninda zelda veriyordu yine baska bir dukkanda. Sonra kirik bir gane buldum satan adamda oyladi beni antalyadaydi ordan birine saatti ben adanadayim diye ugrasmak istemedi sanirim. O arada sivasdaki satildi. Ben sonra kirik olmayan aldim. Bunu da senin mesajini gordum buraya yaZdim belki bir faydam olur diye. Ama yinede essegini saglam kaziga bagla elden aldir sonra vebali bana olmasin:) insallah butcene katkimiz olur:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dc Universe Online indirmeye açıldı arkadaşlar. 24 gb boş alan istiyor. Oyunu oynayacak varsa ekleyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AC4376FA6

    Hocam format atmadım hiç Switch'e ama ps4 ve Xboxta format yaptığımda herhangi böyle birşey yaşamamıştım, o yüzden şaşırdım.

    Alıntıları Göster
    Arkadaşım acaba mail adresini yeniden aldığım içinmi friend kodu değişti

    Ps4 xbox böyle sorun olmuyor haklısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ilan kalkmış belki de satıldı belkide dolandırıcı diye şikayet edildi bilemiyorum. Zaten elden aldıracaktım ama gitmiş. Bir de amazondan veya başka bir yerden sıfır alacağımız zaman seri numarasını nasıl öğrenebiliriz
  • Brazcks kullanıcısına yanıt
    Hic vir fikrim yok hocam ama arada airada sivas a sahibinden den bakin ilan duser dusmez yollayin bir akrabayi dukkana gorsun ben ikidir denk geliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşlar uzak anadolu illerinden bölgelerinden sahibindende alışveriş yaparken mutlaka görerek alın, dolandırıcılar özellikle uzak şehirlerden uygun fiyata ilanlar koyup avlarını bekliyorlar. Böyle başı yanan çok arkadaşımız oldu
  • ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

    Dc Universe Online

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dikkat edin, özellikle çok uzak yerlerde olduğunu yazan ve sürekli aynı fotoları paylaşan bir kişi var, elden almak istiyorum deyince bir sürü bahane üretiyor, kendisinin dolandırıcı olduğu kanıtlandı, aman paranızı kaptırmayın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi duruyor be...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brazcks

    Ben switchi switch olsuğu için istiyorum. Lite sadece elde kullanılıyor ve acayip derecede bir çok fonksiyonu çıkarılmış ve ona rağmen 1400tl fiyatı var. Ben konsolu alınca tv yede bağlamak 2 kişide kullanmak istiuorsum aslında. Belki hiç olmadı beklerim bir süre fiyatı düşer belki.
    Türkiyeden alacaksanız fiyatın kolay kolay düşeceğini sanmıyorum dostum. İkinci el fiyatları bile abartı boyutlara ulaştı. Dikkatli takip etmek gerekiyor.
    TV'ye bağlayıp çok oyunculu oynayacaksanız zaten lite modeli size uygun değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter007

    Arkadaşlar dikkat edin, özellikle çok uzak yerlerde olduğunu yazan ve sürekli aynı fotoları paylaşan bir kişi var, elden almak istiyorum deyince bir sürü bahane üretiyor, kendisinin dolandırıcı olduğu kanıtlandı, aman paranızı kaptırmayın...
    Arkadaş doğru demiş. Alacak olanlar özellikle LetGo gibi yerlerde çok dikkatli olsunlar.
  • daha dün denk geldik,adam letgo da kırık ps5 ilanı vermiş,dayıoğlu getirmiş amerika dan,tr de tekmiş

    aman diyim arkadaşlar...
  • Japon amazonda fiyat düşmüş biraz geçen güm 2040 tl fibi bir fiyat tutarken şimdi 1850 gibi bir fyat tutuyor alacaklar kaçırmansın bence. Ayrıca yanında 150 tlde hediye var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni pokemonlar cikmis
    hayal kirikligi
  • Ben letgo dan aldım alırken 10larca kişiye yazdım ve cfli aradım. Birisi bana ekranında çizik yok makina cfw li dedi. Ayrıca kollar ve tablet kısmı dışında geri kalan herşey çakma dedi. Bende tamam dedim. 2.200 e anlaştık. Gittim kadıköye adam çantadan bir çıkardı üstü çizik içinde. Dedim kardeşim bana böyle değil demiştik. Kemkün etti. Almıyorum dedim bastım gitti. Elemanda kendi çapında sinirlendi baktım letgo dan engellemiş sonra. Neyse dedim 2. Bir elemanla tanıştım anlaştım cfw li değil ama kırılabilir model seri numarasını istedim verdi. Fiyattada 1900 tl anlaştık. Çıktım yola görüşme yerine gittim Bi baktım karşımda 15 yaşında velet ve babası :) ama velet düzgün biri çıktı sadece 2 parça aparatı yanında getirmeyi unuttu başka bir zaman onları gidip aldım. Makina da tertemiz amerikadan hevesle almış sanırım ama bir kaç oyun oynamak istesede sıkılmış atmış kenara kız gibiydi makina. Neyse 200 e kırdırdım sonra bana gelişi 2.100 tl olmuş oldu. Yani çok uzattım ama demem o ki buluşmadan ve görüşmeden almayın. İlk örnekteki büyük ihtimalle bir tokatcı ya da yalancı bilemiyorum. İkincisi ise babasıyla berbaer gelen bir velet ama iyi niyetli. Yani karşınızsa konuşurken herşeyi sorun inciğinden cıncığına kadar. Zaten almak istemezseniz sormazsınız da haliyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 16281629163016311632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.