Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
49.816
Cevap
496
Favori
1.763.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15571558155915601561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sky force reloaded amerika eshopta 5 dolara inmiş denemek için indirdim hay indirmez olaydım dün tüm gün başından kalkamadım hanımla da papaz oldum ne oyunmuş arkadaş shoot em up dedin mi böyle olacak bravo helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Şubat 2019; 17:9:38 >
  • Super smash bros pro controllerle oynanabiliyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o oyuna indirim bekliyordum,çok güzel haber bu...
  • Biri kardeşlik olayını açıklayabilir mi? Daha öncede sordum cevap alamadım yarın teslim edilecek Switch. Satış ana konusunda yok diyor, google'dan bir şey çıkmıyor. Help?
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı playstation daki gibi, oyunlar çift hak. Birisini ilk diğeri ikinci hak. İlk hak sahibi oyunu konsoluna kuruyor fakat başka bir hesaptan oyuna giriyor, ikinci hak sahibi de oyunu konsoluna kuruyor fakat o sadece oyunun alınmış olduğu hesaptan oyuna girebiliyor...

• smudger kullanıcısına yanıt
    Bence gerek yok, Amazon lar dan çok daha ucuza alınabiliyor, Amazon Japonya dan en son 1800 liraya geliyordu ve kargosu express kargoydu...

• Elimde sadece 1 tane ataç var nasıl rcm jig şekline getirebilirim?
    Atacın eskimiş olması sorun olur mu?
    Bir de switch ile alakalı kurulan discord, whatsapp, teşegram grupları varsa link atabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 26 Şubat 2019; 8:41:4 >
  • Dakika 1 gol 1 :) Dock televizyona görüntü vermiyor ne denediysem. 3 farklı HDMI kablo denedim hepsi PS4'ü çalıştırıyor. Mac'in güç adaptörünü denedim yine aynı. Televizyon bazen NintendoSwitch olarak tanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

Dakika 1 gol 1 :) Dock televizyona görüntü vermiyor ne denediysem. 3 farklı HDMI kablo denedim hepsi PS4'ü çalıştırıyor. Mac'in güç adaptörünü denedim yine aynı. Televizyon bazen NintendoSwitch olarak tanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
    Güç kablosu dock'a bağlı değil mi?

Ek olarak 2-3 kere switchi docktan çıkarıp tak ve kapama açma tuşuna basıp ekrana görüntü gelip gelmediğini kontrol et.

Hala olmuyor ise başkta tvde dene.
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Takılı. Önce güç kablosunu takıp sonra HDMI takma olayını felan denedim. 10'a yakın kez sinirlenip kalkıp tekrar denedim inatla çalışmıyor, görüntü gelmiyor ekrana. Başka TV mevcut değil evde, arkadaşta deneyeceğim bakalım. Olmazsa uğraş dur. :/
    konsolu nerden aldınız?
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Amazon fransa.
    Priz için dönüştürücü kullanıyorsanız ondan olabiliyor. Dock yeterli güç alamayınca görüntü gitmiyor TV'ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nopnog kullanıcısına yanıt
    Prizlerimiz aynı hocam Fransa ile. Güç konusundan olabilir diye 87'lik MBP adaptörünü denedim, durum aynı.
  • Modern combat ı switche alıp deneyen var mı ?

bence bir yandan Amazon ile de iletişime geçin,gerekirse değişim yaparlar...
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    Evet,

Hatta oyun için özel pro controller çıktı.Ssb pro controller diye aratabilirsiniz.
  • Orenda isminde japon bir yapımcı, yayıncı her ne ise Switch için 5 oyun getiriyormuş. Hani içlerinde bir tane var ki henüz piyasaya çıkmamış bir oyun gibi görünüyor. Biraz araştırdım ama birşey bulamadım.

Sol sayfada ki görsellere bakınca bunun muhtemelen bir korku oyunu oyunu olduğunu anlayabilirsiniz. Belki ilerleyen günlerde ne olduğu ortaya çıkar.

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
  • ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

yarın akşam 17.00 ye Pokemon direct duyurusu geldi...
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    bence de baya korku oyununa benziyor, sağlam bir Japon korku oyunu gelse hiçte fena olmaz...
  • 
Sayfa: önceki 15571558155915601561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.