Şimdi Ara

Nintendo Switch 2 kartuş kısıtlaması koyuyor, kod kartları yaygınlaşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nintendo Switch 2 kartuş kısıtlaması koyuyor, kod kartları yaygınlaşacak
    Nintendo Switch 2 konsolunun piyasaya çıkış tarihi yaklaşırken oyunların dağıtım şekli de ortaya çıkmaya başladı. Nintendo’nun kartuş kısıtlaması nedeniyle oyun severlerin biraz daha çevreci bir çözüme yöneleceği tahmin ediliyor. 

Nintendo Switch 2 kod kartı popüler olacak

Elde edilen bilgilere göre Nintendo, yeni nesil konsolunda kartuşları 64GB ile sınırladı. Bu bakımdan pek çok oyun geliştiricisi büyük boyut kaplayan oyunlarını kod kartları ile dağıtacak. Kod kartları oyunu indirmenizi sağlarken aynı kartuş gibi arkadaşınıza ödünç vermenizi da sağlıyor. Ayrıca eShop olmayan bölgelerde de oyun indirilebiliyor. 

Ayrıca Bkz.Nintendo Switch 2 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Bunun haricinde yine Nintendo mağazasından oyunu indirmek ve 64GB kapasiteli kartuşlar şeklinde satın almak çözümleri de mevcut. Diğer taraftan Nintendo kapasiteyi 128GB yaparsa dengeler değişebilir. Nintendo Switch 2 konsolu 13 Haziran tarihinde ülkemizde lansman yapacak. Fiyatı ise 36999TL olacak. 

Kaynak:https://wccftech.com/nintendo-switch-2-game-key-cards-will-likely-be-widespread-due-to-limited-cartdrige-options/

• 10 sene önce bile çöp olan gpuyla çıkartıyorlar üstüne bir de halen kartuş muhabbeti var. Adamlar geri kafalılikta sınır tanımıyor resmen. Steam deck 2 gelse de şunlar sağlam bir tokat yese keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt
    Gencolar Elma ile Armutu kıyaslayıp durmayın ya. Tek bir tane nintendo oyunu oynamadan bilmeden yorum yapıp duruyorsunuz. Steam deck 2 gelse ne olacak ??? Nintendo da acayip korktu valla Steam deck 2 den. Hemen indirim yapar :) Çöp GPU lu dediğin konsol PS4, PS5 Xbox konsollarından daha fazla sattı (150 milyon küsur). Steam deck de kötü demiyorum tabi güzel cihaz da ikisinin alakası yok.

• fendur kullanıcısına yanıt

Elma ile armutu kıyaslıyor demişsin. Sonra kendin donanımla yazılımı kıyaslamışsın. Buradaki anlamak mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

Nintendo tayfa aşırı derece garip. Oyunlar kazık, teknoloji eski ama yine de herkes halinden memnun. Az bile yapıyor Nintendo.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Genco yazdığımı bir daha oku istersen nerede yazılım v.s. dedim ben. Konsol dediğimiz alet donanım+yazılım pakettir. Birbirinden ayrılmaz. Konsolun ne olduğunu bir öğrenin sonra yazın isterseniz. Hay Allahım ya LOL

• fendur kullanıcısına yanıt

Oyun yazılım demek zaten, her neyse. Nintendo ilahmış gibi başka oyun cihazlarıyla kıyaslanamaz diye bir şey yok. Nintendo oyunları oynamıştır oynamamıştır bu da pek bir şey ifade etmiyor. Ben kendim Switch sahibiyim öyle yorum yapayım. İsterse 150 milyon satsın. Donanımı çöp bir cihaz demiş, doğru bir tespit yapmış. Kötü donanımlı cihaza fahiş fiyatlara eğlenceli oyun yapıyor. LOL LMAO XD OKAY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Konsoldan bahsediyorum ben hala yazılım yazılım deyip duruyorsunuz. Yazdıklarımı bir daha oku. Karşılaştırılamaz dediğim de konu da steam deck ile switch cihazlarını sırf donanım bazında karşılaştırmak. Ama ben kime laf anlatmaya çalışıyorum ki? He he hee öyle. Nintendo number one diğerleri ölsün. Nintendo kullananları kazıklanıyor v.s. v.s. Hey Allahım ya....

• aynen adamlar satış rekorları kırdı ayrıca steam 2 değil 22 çıksa ne olacak adamların kendi oyunları beğeniliyor kendi sistemleri var
    sen de anca nintendo batacak diye bekle ömrünü çürüt = )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.