Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Quarren , zkand , Rainbow19 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.260
Cevap
199
Favori
205.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne ara sipariş açılıp, ne ara bitti yahu… neyse diğer satıcılar da gün içerisinde sipariş açar diye tahmin ediyorum. Overgame Amazon ya da hb üzerinden satarsa 6 taksitle değerlendirilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Overgame de acik,yalniz 3 taksit artik eskisi gibi 6 taksit yapan olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuntech89 Y kullanıcısına yanıt

6 olmaz peşin fiyatına çok zor. Amazon kendi satmaz ürün çıkmadan muhtemelen. Vatan vs. gelir onlar da aynı fiyat olur. Bütün resmi satıcılar aynı fiyattan satacaktır.

Tahminim cok fazla sayida cihaz alamamislardir, ondan cok hizli bitmistir stoklar.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle şurdan uçakla bin git Sırbistan’a cihaz 22bine geliyor üstüne bide tatil yaparsın. Bu ülke örnek tabi başka bir sürü ülke var öyle. En kötü akrabanıza sipariş verin yurtdışından gelirken getirsin

• Alana hayırlı olsun ama bu fiyata alınmaz. Bekleyin sarı siteden alın ya da Glocalzone deneyin, hatta kendiniz gidip alın. Ben Sarı site ya da Glocalzone denerim sanırım.

• GALDER G kullanıcısına yanıt
    Neyse çok acelesi yok gibi hocam. Hem fiyat yüksek hem de stok takibi yapmak anlamsız geldi düşününce.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Glocalzone da ayrı bir ölücü.. Çok saçma fiyatlara getiriyorlar.

En iyisi ya gidip almak ya da yakın arkadaş aracılığı ile getirtmek.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Şu anda değil zaten hocam önsipariş çılgınlığı bitince denenebilir.

Topluca gidip alalım o zaman :)

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Bir ara yapmislardi telefon veya konsol icin diye hatirliyorum. Otobus ayarlayip topluca vize istemeyen bir ulkeye gitmisti bir grup.

Ama tabi riskli bunun icin. Switch 2 stogu belirsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 6 Mayıs 2025; 15:36:4 >
  • Garanti maranti sallayın olm, 400 dolarlık cihazı 1000 dolara satıyorlar. Sarı siteden alırsınız bozuk çıkarsa bir tane daha alırsınız ne olacak. Sanki arada 1000 lira varmış gibi garanti muhabbeti yapmak komedi.
    Şu fiyatlarla değil, gelecek süreçte de alınacak konsol değil bu arada ns2. İlk çıktığında ns1 alan biri olarak söylüyorum bunu.
    Oyunlara zam geldi, o 10 euroluk zammın türkiyeye yansımasını da hesaba katın, 1 yıl sonra 5k olacak oyunlar. Bütçesi oyuna 5k ayıramayacak olanlar hoşuna heyecan ve gazla bu konsolu almaya kalkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 6 Mayıs 2025; 16:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glocalzone nasıl çalışıyor arkadaşlar. Benim gibi zaten ürünü bir adrese sipariş etmiş kişilerde çalışıyor mu?

Ya da direkt ücret karşılığı benim hali hazırda arkadaşımın adresine sipariş ettiğim ürünü bana getirecek bir sistem var mı bildiğiniz?

• formw3 F kullanıcısına yanıt
    Doğru düzgün indirim de yapmıyor oyunlara zaten Nintendo. Şimdi yeni portlanacak cyberpunk ve elden ring gibi oyunlar full fiyattan çıkacak konsola, PS tarafına baktığında bu oyunlar 1000-1500 TL civarı, switch’de almak istesen 2.5-3k ödemek zorundasın. Switch’i aldığımdan beri çok seviyorum, hibrit olması ekrana bağlı kalmama olayı beni çok memnun ediyor ama bu fiyatlarla artık zor. İthalatçı garantili PS5 şu an 20k civarı yani. Durumu olan alsın oynasın keyfini sürsün diyelim. Nintendo büyüsü de ayrı bir şey

• Arkadaş 400 euro luk alet nasıl 920 uero ya satılıyor bize şakamı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt

Etrafa baktık kamera filan yok sanırım şaka değil 

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Benim asıl anlamadığım, ortada stok olmaması. Bu kadar pahalıyken alet stok hemen tükendi. Stok mu az yoksa millet iyice delirip fiyat algısını mı kaybetti emin olamadım

100 bin de olsa hızlıca alacak bir kesim var onlar tüketmiştir

• Ön siparişle alabilen varsa hayırlı olsun dilerim. Güle güle kullanın day-one konsolunuzu.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.