Kur. |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (80. sayfa)

-
-
Dogru bu yüksek ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı mesajları kopyalayıp yapıştırıp yolluyorlar
Merhaba, ilginize teşekkür ederiz. Nintendo Switch 2'ye çok yakında seçkin perakende satış noktalarından ulaşabileceksiniz. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin ✌️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler Switch kardeşlik konusunda p1-p2 hesaplar var içinde güzel oyunlar olan. Bu hesaplardan hak satın alsam Switch 2'de kullanabilecek miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 3 Mayıs 2025; 12:36:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son 30 gün
-
Vay be… heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sizde alıcak mısınız hocam
Bizimkilerden bir şey beklemeyin artık. Bot gibi aynı cevabı verip geçiyorlar. Haziran'ın ilk haftası açılır, 3. haftası ulaşırsa ulaşır elimize. Bayram falan derken ay sonu hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 6 Mayıs 2025; 10:19:50 > -
Tabiki hocam deli gibi bekliyorum bu cihazı
-
Ben artık tarihinde değilim. Resmi distribütörün hangi fiyatla getireceğini merak ediyorum.
-
Onu da satış zamanı söylerler.
-
www.gizala.com.tr
Nintendo Switch 2 Oyun Konsolu Resmi Distribütör Garantili - 30,832.50 TL + KDVhttps://www.gizala.com.tr/nintendo-switch-2-oyun-konsolu-resmi-distributor-garantili-urun7939.htmlİlgilenenler için, Gizala siparişe açmış. Açıklama şöyle:
2 Yıl Resmi Nintendo Türkiye Distribütörü CD Media Garantili!
Türkiye Lansman 13 Haziran 2025, Ön Sipariş kargo 12 Haziran 2025 de planlanmaktadır.
-
Tşkler ben bu fiyata almayayım.
Mario Kart World Bundle'lı versiyonu 39.999 TL
Dalga geçiyorlar herhalde..
www.gizala.com.tr
Nintendo Switch 2 Oyun Konsolu + Mario Kart World Resmi Distribütör Garantili - 33,332.50 TL + KDVhttps://www.gizala.com.tr/nintendo-switch-2-oyun-konsolu-mario-kart-world-resmi-distributor-garantili-urun7940.html -
simdi yurtdısından aldım ben. bu fiyata çıkacak demekki. hayırlısı
-
-
Bundle ı açınca içinden ne çıkacağı konusunda çekincelerim var.quote:
Orijinalden alıntı: brnbryMario Kart World Bundle'lı versiyonu 39.999 TL
Dalga geçiyorlar herhalde..
www.gizala.com.tr
Nintendo Switch 2 Oyun Konsolu + Mario Kart World Resmi Distribütör Garantili - 33,332.50 TL + KDVhttps://www.gizala.com.tr/nintendo-switch-2-oyun-konsolu-mario-kart-world-resmi-distributor-garantili-urun7940.html
Parayı yine yabancı satıcılara kaptıracaklar, kendileri bilir. TR dan almayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 6 Mayıs 2025; 12:1:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Geçmiş olsun. Artık yurtdışından alırız yapacak bisey yok. 40bin nedir tsk geçiyorlar resmen
Alaman mediamarkt ile tam iki kati fiyat farki var yuh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almanya'da 470 Euro. %19 KDV hariç 395 Euro. %20 bayi karı olsa 330 euro baz fiyat olması gerekir. Yani bizimkiler ithal ederkenki fiyat aşağı yukarı bu seviyede olmalı. Hesaplama yapalım
%20 gümrük vergisi 330*0.2=66
%20 ÖTV (330+66)*1.2= 475.2
%20 Bayi karı 475.2*1.2=570
%20 KDV 570*1.2=685 Euro eder o da 30.000 eder. Bayi kar oranı değiştikçe hesaplama da aşağı yukarı değişir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X