Hocam bu cihaz için Oled'in çıkması en iyimser tahminle 2027. Beklenir mi bilemedim.. |
Bildirim
Hocam bu cihaz için Oled'in çıkması en iyimser tahminle 2027. Beklenir mi bilemedim.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Nisan 2025; 15:45:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Switch Oled`in cikmasi 4,5 seneyi bulmustu. En az 3 sene gecer gibi geliyor bana. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Nisan 2025; 10:34:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kesinlikle. 3 senede zaten cok kullanan biri cihazin pil sagligini ciddi anlamda dusurebilir. Bu durumda da cihazi yenileyen cok var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 26 Nisan 2025; 12:28:30 > |
cd media fisebilillah dağıtsa 29.000 yani abaooovvv |
türkiye içinden ön sipariş alan yok mudur ? |
Yok hocam ondan dert yanıyoruz zaten. Kimse takmıyor bizi. Ekibe hoşgeldin |
enflasyona mı yanayım depreme mi yanalım her bi yerden bir dert veriyor. bir de artık ürünlere ulaşamama sorunu ortaya çıkıyor gercekten yazık düştüğümüz durum Romanya nın kat ve kat gerisinde. |
30 - 35 k dan aşağı olmaz burda zannetmiyorum. |
Vay be switch i 1200 tl e almıştım şimdi neredeyse 30 kat kazla ödücem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nerede açıklama? |